-
kaha.
No zna się. i to bardzo dobrze.
Tylko zawsze zastanawiałam się, czemu wszyscy w jury mądrzą się na temat hh, chociaż wlaściwie nikt się na nim tam nie zna. -
dżulietta?
-
M a d a
>Ol! napisała:
>w twojej wypowiedzi każde słowo zaprzecza drugiemu
>
>właśnie tych którzy sobie nie radzą nazywamy słabszymi
>:|
>
>ale to chyba nie temat o Maksie prawda Madziuu?
<sciana> -
Loosibggirl.
-
-
Olkis
<ścianaaaa> xD
ale zabawnie na gronie jak niektórzy się udzielają:D
no może trochę przesadza, fakt -
M a d a
no strasznie zabawnie.
smiejmy sie haha;|
troche? dobra ja go lubie ale jest zbyt pewny siebie jak dla mnie.
i mnie czasami strasznie denerwuje. -
Olkis
no popatrz mam takie samo odczucie co do ciebie; p
trochę, bo zwykle się należy...przecież on nie krytykuje jak jest okey, no nie?
a pozatym Magda przed chwilą był the best teraz wkurzający ja rozumiem że kobieta zmienną jest ale zdecyduj się xd -
M a d a
spoko ja do cb tez mam takie odczucia.^^
no właśnie czasami krytykuje.^^
przeczytaj co napisałam dokładnie idobrze to zinterpretuj Olu.!
-
Olkis
o moją interpretację to ty się nie martw raczej o swój styl wyrazania myśli...;p
widzę,(nie oślepłam !) że napisałaś "czasami" ale wcześniej jest "fakt lubię go"( czy coś o podobnym znaczeniu, nie uczę się twych kwestii na pamięć) czyli z treści wynika że niby go lubisz ale...
a wcześniejszcze "the best" informowało że go uwielbiasz; P
no widzisz zgadzamy się co do jednego ^^ no może ...<milczenie> xD -
M a d a
-
grycan
tak tylko informuję, może kogoś to ciekawi, a jeszcze o tym nie wie, że w najbliższy wtorek Michał będzie gościem u Kuby Wojewódzkiego ; ) (22:30 jbc.) -
Anonim
-
ღAngelaღ
To muszę oglądać:P Dwie bardzo oryginalne osoby, o niebanalnych charakterach.... -
Olkis
-
pati
nie czytalam wszystkiego na forum ale jesli chodzi o M. Piroga to lubie te jego teksty mysle ze by stracil program bez niego wiele, nie wiem czy ktos ogladal przed finalem zapowiedz YCD, co to niby mialo byc takie smieszne ze Michal Pirog mowi niby jako Kinga Rusin.. :D
byl ktos z was live na finale? bo wlasnie jak byly przygotowania to Pirog sie pomylil hah to bylo zabawne ^^ juz za chwile wystapia jedni z najlepszych tancerzy w Poosl,fv... osz kurwa :D -
=Monia=
hahahahaha. xD xD
zgadzam se duzo by ten program stracil Xd i z kazda edycja coraz bardziej go lubie, i podoba mi sie jego podejscie w ogole w rozne sprawy itp. -
Anonim
-
andy.<3
Michał jest naprawdę fajnym człowiekiem. Oceniał nas podczas występu w teatrze i uważam że zarówno jako juror, jak i choreograf jest świetny. Żałuję, że nigdy nie miałam możliwości zobaczyć, jak tańczy...
P.S. Ludzie, zejdźcie z siebie xD