YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aleksandra

a co ci zrobil ze tak bardzo go nie lubisz??
  • Anonim

>˙·٠•Angelisia•٠·˙ napisała:
    >Nie nawidzę Piróga, nie nawidzę Piróga, nie nawidzę
    >Piróga, nie nawidzę Piróga, nie nawidzę Piróga, nie
    >nawidzę Piróga...
    >Umie pojechać po człowieku xD

eee.?! jak mozesz powiedziec tak o człowieku którego nie znasz/badz widziałaś pare razy w tv.!? O.o .nie wiesz jaki on jest naprawde wiec jak mozesz tak uważać.. po paru tekstach w programie.?! pff.! powodzenia.; /
  • RAQ AIR FORCE

ej no dziewczyna żartuje sobie :)
  • ˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙

Nie, nie....To były żarty...Nawet na końcu był napisany znaczek 'XD'... Oops...żarcik nie wyszedł. PRZEPRASZAM!!!!!!!!!
  • ˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙

He, he...A jak dziewczynki stanęły w obronę pana Michała...Albo nie, ja już nic nie będę tu pisać, bo mnie tu nie lubią:(:(
  • RAQ AIR FORCE

noooo mówiłam!!!

yyyyy pisałam :P
  • Anonim

no wiesz róznie to bywa.! :P niektórzy nie żartuja..; / a ja nie lubie takich wypowiedzi..jak ktoś kogos nie zna.. a mowi ze nienawidzi/kocha itp.. przeciez nie wie jaki ten człowiek jest naprawde i nie jemu tak oceniac... niech sobie mowi nie lubie/nie przepadam/moim zdaniem..jest chamski..itp.. ale bez obrazania innych.. no.! :)
  • ˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙

Aha, oki...Będę pamiętać...Albo na końcu będę pisać : 'żart'...
  • olka

zgadzam się z osobą wyżej (; Może go i "NIEnienawidzę" :P ale go nie lubię i tyle...Można powiedzieć swoją opinię, można trochę pokrytykować...No ale ludzie, bez przesadyzmu. Jakbym po moim tańcu ktoś by mi powiedział, że "że to było żałosne", i "wlewam na siebie kubły na głowę (co kiedyś piróg wygłosił do którejś dziewczyny) to sorry...CHyba bym się zbuntowała i więcej nie zatańczyła...xD
    No ale to moje zdanie :) [żeby nie było]
  • szarfanka

no ale przecież jak ktoś pisze że go nienawidzi to chyba ma na myśli te jego komentarze itp.
  • mart

hyhy swietne ma te teksty niektore;p
  • Anonim

mistrzzZ:D
  • i want sun !

Debil nie mistrz.
  • michelle

>ღDღOღRღCღIღAღKღ napisała:
    >Debil nie mistrz.

yyyyyy. a znasz go wogóle?
  • mart

>ღDღOღRღCღIღAღKღ napisała:
    >Debil nie mistrz.

odezwala sie..
  • emilka

Dlaczego "debil" ? :/
  • ~>↑•PaweŁ↑•<~

To jest facet który zna się bardzo dobrze na tańcu...Nie wszyscy muszą go uwielbiać ale trochę szacunku; ] Nieraz po kimś pojedzie on już tak ma :P
  • vec

Jest szczery i nie kryje w sobie jak coś mu się nie podoba. xDD I moim zdaniem to dobrze... Jakby go tam nie było to Agustin by brał same dziewczyny które śpiewają i tańczą salse. xD
  • aga.

dobry jest...mowi to co mysli a nie slodzi wszystkim... czasem przesadza ale coz poradzic...:)
  • RAQ AIR FORCE

co do negatywnych {często wręcz głupich} wypowiedzi - poroponuję wybaczać wszystkim urodzonym po 90 roku :P
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)