-
Aleksandra
-
Anonim
>˙·٠•Angelisia•٠·˙ napisała:
>Nie nawidzę Piróga, nie nawidzę Piróga, nie nawidzę
>Piróga, nie nawidzę Piróga, nie nawidzę Piróga, nie
>nawidzę Piróga...
>Umie pojechać po człowieku xD
eee.?! jak mozesz powiedziec tak o człowieku którego nie znasz/badz widziałaś pare razy w tv.!? O.o .nie wiesz jaki on jest naprawde wiec jak mozesz tak uważać.. po paru tekstach w programie.?! pff.! powodzenia.; / -
RAQ AIR FORCE
-
-
˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙
Nie, nie....To były żarty...Nawet na końcu był napisany znaczek 'XD'... Oops...żarcik nie wyszedł. PRZEPRASZAM!!!!!!!!! -
˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙
He, he...A jak dziewczynki stanęły w obronę pana Michała...Albo nie, ja już nic nie będę tu pisać, bo mnie tu nie lubią:(:( -
RAQ AIR FORCE
-
Anonim
no wiesz róznie to bywa.! :P niektórzy nie żartuja..; / a ja nie lubie takich wypowiedzi..jak ktoś kogos nie zna.. a mowi ze nienawidzi/kocha itp.. przeciez nie wie jaki ten człowiek jest naprawde i nie jemu tak oceniac... niech sobie mowi nie lubie/nie przepadam/moim zdaniem..jest chamski..itp.. ale bez obrazania innych.. no.! :) -
˙·٠•Aηgeℓikმ •٠·˙
-
olka
zgadzam się z osobą wyżej (; Może go i "NIEnienawidzę" :P ale go nie lubię i tyle...Można powiedzieć swoją opinię, można trochę pokrytykować...No ale ludzie, bez przesadyzmu. Jakbym po moim tańcu ktoś by mi powiedział, że "że to było żałosne", i "wlewam na siebie kubły na głowę (co kiedyś piróg wygłosił do którejś dziewczyny) to sorry...CHyba bym się zbuntowała i więcej nie zatańczyła...xD
No ale to moje zdanie :) [żeby nie było] -
szarfanka
no ale przecież jak ktoś pisze że go nienawidzi to chyba ma na myśli te jego komentarze itp. -
mart
-
Anonim
-
i want sun !
-
-
michelle
>ღDღOღRღCღIღAღKღ napisała:
>Debil nie mistrz.
yyyyyy. a znasz go wogóle? -
mart
-
emilka
-
~>↑•PaweŁ↑•<~
To jest facet który zna się bardzo dobrze na tańcu...Nie wszyscy muszą go uwielbiać ale trochę szacunku; ] Nieraz po kimś pojedzie on już tak ma :P -
vec
Jest szczery i nie kryje w sobie jak coś mu się nie podoba. xDD I moim zdaniem to dobrze... Jakby go tam nie było to Agustin by brał same dziewczyny które śpiewają i tańczą salse. xD -
aga.
dobry jest...mowi to co mysli a nie slodzi wszystkim... czasem przesadza ale coz poradzic...:) -
RAQ AIR FORCE
co do negatywnych {często wręcz głupich} wypowiedzi - poroponuję wybaczać wszystkim urodzonym po 90 roku :P