-
RAQ AIR FORCE
-
Tamara .
jeju wiecie co...jestescie beznadziejni..
co ma orientacja sexualna do tego jakim sie jest czlowiekiem i co sie w zyciu robi;/ocanianie kogos przez pryzmat tego kogo sie kocha lubi nienawidzi itp.do niczego nie prowdzi jest to dlamnie kompletne debilstwo!
niech sobie ebdzoe gejem,bisexualny hetero obojetnie,nawet obojniakiem...ale wazne to jaki jest i co robi!!
chore chore...eeeeee....nevermind...
-
RAQ AIR FORCE
-
-
Tamara .
nie wiem ale przykro jest mi takie rzeczy czytac a szczegolnie pisane przez ludzi tkrzy tak naprawde nie znajac danej osoby osobiscie...w telewizji mozna wiele zobaczyc i uslyszec,najlepiej wlasnie...ahh..
sie mowi...dont judge the book by her look..
nie ocenial ksiazki po okladce=]... -
peem
>halavi.cookie napisała:
>nie wiem ale przykro jest mi takie rzeczy czytac a
>szczegolnie pisane przez ludzi tkrzy tak naprawde nie znajac
>danej osoby osobiscie...w telewizji mozna wiele zobaczyc i
>uslyszec,najlepiej wlasnie...ahh..
>sie mowi...dont judge the book by her look..
>
>nie ocenial ksiazki po okladce=]...
polska to zacofany i malo tolerancyjny kraj. niestety teksty w stylu 'to gej' {uwazany przez innych sie za kogos gorszego, chorego}sa niestety na porzadku dziennym. -
bdd.
-
chinese mercedes
-
Vikki.
-
Anonim
-
Anonim
j/w przesadził. nie panuje nad swoimi emocjami. jest za marią i jedzie po wszystkich, którzy nie są za nią. nawet augustin zwrócił dzisiaj na to uwagę. -
peem
>The lick. napisał
>zdrowo przesadził z tym tekstem do piotra i diany...
zgadzam sie.
powiedzial tak dlatego ze Piotra nie lubi. -
Pam
-
Olqa
-
-
omega
>peem napisała:
>>The lick. napisał
>>zdrowo przesadził z tym tekstem do piotra i diany...
>
>zgadzam sie.
>powiedzial tak dlatego ze Piotra nie lubi.
gadal cos o samomastrurbacjii..ahh pojechal.myslalam ze rzoce go butelka bo akurat trzymalam w reku.hehe -
RAQ AIR FORCE
bo facetom to ino sex w głowie
bez względu na orientację: wschód - zachód :) -
Tamara .
misia sobie na glowie posadzil buehehehehe..stalam obok taaaaaak sie smialam lolxd -
Anonim
on jest orginalne , ale czasem teksty ma poniżej pasa:(:( a ja nie wieże w to że jest gejem -
RAQ AIR FORCE
-
Anonim
piróg jest beznadziejny ... i podcina ludziom swoimi tekstami skrzydełka .... teksty poniżej pasa ... i brak szacunku dla wysiłku tych którzy tak cięzko pracują i trenuja w tym programie .. -
Anonim
no ok ale jak jest tym gejem(w co nie wierzę) to niby dlaczego całuje się z Szabatin ????!!!