-
Tamara .
ja duzo o czym wiem??;) nie nie duzo tylko ja mam high public relations ze wszystkimi wiec wiesz hehe
-
Krrrrrrraudia!
to co jest gorsze to kwestia wzgledna....poza tym dalam tylko przyklad jego oceny. no i my chyba nie mowi o Tobie tylko o Pirogu ... poprostu moim zdaniem funkcja czlonka jury nie polega nie zjechaniu kogos z goru do dolu, tylko na ocenieniu jego faktycznych umiejetnosci w sposob odpowiedni dla danej dziedziny. -
Agata Zając
NO wkońcu ktoś inteligentny na tym gronie. Inteligencja to odpowiednie dopasowanie się do zaistniałej sytuacji. Brawo Madzia i Tamara !!! Też już wiele przeszłam w tej dziedzinie i wiem o czym mowa. Słyszy się naprawdę wiele, to oczywiście że dołuje, ale chwilowo, a później jeszcze bardziej motywuje do pracy. W tym zawodzie trzeba być silnym psychicznie, a krytyka uodparnia nas częściowo. Wiele razy usłyszymy że jesteśmy beznadziejni, nie umiemy tańczyć. Jednak tak jak ze wszystkim jednym będzie się podobać to co robimy innym nie. Michał jest suroey to prawda, ale chyba wie co robi. Może niektóre słowa dotykają, ale każdy jest człowiekiem i popełnia błędy. On był jak to kiedyś sam powiedział rzucony na głęboką wodę i to od razu. I co czy to mu zaszkodziło??? NIE!!! Wystarczy spojrzeć ile osiągnął, i jakim jest tancerzem. Jeżeli spojrzymy na to obiektywnie to zobaczymy, że miało to wszystko swoje plusy, więc uważam że jego krytyka ma też dużo na celu i jest dużym + dla uczestników i tańczących ludzi :)
Koniec mojej rozprawki :)
A.! -
-
Anonim
>Klaudia. napisała:
>to co jest gorsze to kwestia wzgledna....poza tym dalam
>tylko przyklad jego oceny. no i my chyba nie mowi o Tobie
>tylko o Pirogu ... poprostu moim zdaniem funkcja czlonka
>jury nie polega nie zjechaniu kogos z goru do dolu, tylko na
>ocenieniu jego faktycznych umiejetnosci w sposob odpowiedni
>dla danej dziedziny.
ale Michał własnie tak ocenia.!
do danej dziedziny..nie patrzy czy ktos wczesniej tanczył jazz klasyke czy hh..tylko ocenia...ze nie bylo konatku miedzy partnerami..flow.. za mała praca bioder..etc.! on to robi.! moze i mowi ostro ale to jest jedyny sposob zeby człowiek nie stał sie taki jak np.Maria..ktora uwaza..ba.! jest pewna ze ma talent swietnie tanczy..jest fajna super itp itd.! Michał własnie tego zapobiega...zapobiega zadufaniu sie w sobie, zbyt duzej pewnosci siebie, i spoczeciu na laurach nie osiągając nic.!
pozdrawiam
M.!
-
Krrrrrrraudia!
znaczy a propos marii to pirog zawsze dobrze o niej mowil....
jesli chodzi o ocenianie to tak owszem czasem ocenia tak jak powinien(np tak jak w ostatnim odcinku, w szoku bylam normalnie), tzn tak jak mowilas, ale czesto tez wstawia nie calkiem sympatyczne uwagi bez potrzeby... ale tak to musi byc w tv widocznie
pzdr -
RAQ AIR FORCE
a ja kocham te jego złośliwości i jego kompana Qubana też; )
poza tym jeszcze się nie zdarzyło by był złośliwy i nie miał racji - ale zaznaczam - ja to wybiórczo oglądam więc może coś przegapiłam byłam; ) -
ola
-
RAQ AIR FORCE
-
Krrrrrrraudia!
>
NO wkońcu ktoś inteligentny na tym gronie. Inteligencja to odpowiednie dopasowanie się do zaistniałej sytuacji. Brawo Madzia i Tamara !!! Też już wiele przeszłam w tej dziedzinie i wiem o czym mowa. Słyszy się naprawdę wiele, to oczywiście że dołuje, ale chwilowo, a później jeszcze bardziej motywuje do pracy. W tym zawodzie trzeba być silnym psychicznie, a krytyka uodparnia nas częściowo. Wiele razy usłyszymy że jesteśmy beznadziejni, nie umiemy tańczyć. Jednak tak jak ze wszystkim jednym będzie się podobać to co robimy innym nie. Michał jest suroey to prawda, ale chyba wie co robi. Może niektóre słowa dotykają, ale każdy jest człowiekiem i popełnia błędy. On był jak to kiedyś sam powiedział rzucony na głęboką wodę i to od razu. I co czy to mu zaszkodziło??? NIE!!! Wystarczy spojrzeć ile osiągnął, i jakim jest tancerzem. Jeżeli spojrzymy na to obiektywnie to zobaczymy, że miało to wszystko swoje plusy, więc uważam że jego krytyka ma też dużo na celu i jest dużym + dla uczestników i tańczących ludzi :)
Koniec mojej rozprawki :)
A.!
omg, nie zamierzam sie powtarzac po raz wtory, oraz dyskutowac z kims kto nie umie czytac ze zrozumieniem.... i zastanowcie sie troche, czy jakby kazdy fachowiec traktowal innych tak jak jego traktowano mimo, ze wyszedl na ludzi, to czy napewno wyszlo by to komukolwiek na dobre...... -
Agata Zając
Ale ja nie komentowałam w tej wypowiedzi twojego zdania... tylko bardziej popierałam zdanie dziewczyn... Kazdy ma swoje zdanie i ja je wypowiedziałam , a jezeli wzielas to jako komentarz do siebie to juz nie moja wina.
Pozdrawiam :)
A.
-
Krrrrrrraudia!
nie, nie wcale tego tak nie odebralam. raczej powiedzialam, ze nie bede starala sie tlumaczyc po raz kolejny, kolejnej osobie tego samego tzn komentowac Twojej wypowiedzi;] zle to odebralas
pzdr:) -
Tamara .
humm...
ja powiem tak.kazdy ma prawo miec swoje wlasne zdanie na czyjs badz jakis temat.ale ja mia,am stycznosc z panem pierogiem=],i nadal jakis tam mam,i jestem na takim etapie w swoim zyciu i dotychczasowych sukcesow i nietylko,ze mowie to z cala odpowiedzialnoscia,jestem michalowi bardzo wdzieczna za to jaki byl,i jaki jest dla tych ktorym przekazuje swoja wiedze.bo dzieki niemu nauczylam sie tak wielu rzeczy ktore dzis woze zesoba po swiecie,i uwaga-mam co pokazac,i nie boje czy wstydze sie powiedziec,"mam to od Piroga"...wrecz przeciwnie!!!
wlasnie jego metoda duzzzzzzo zyskalam i nadal bede zyskac...a jak na dzien dzisiejszy,porpstu jest moim wielkim autorytetem w dziedzinie tanca!!!!!! poprostru kocham tego czlowieka i mam wielki sentyment i szacunek...i tak bedzie tez z innnymi z tego programu..ktoregos dnia tak jak ja mu poprostu podziekuja..
-
Tamara .
-
-
Krrrrrrraudia!
to, ze jest autorytem w dziedzinie tanca nie podlega watpliwosci i byc moze swietnie uczy na zywo itd, itp ja poprostu uwazam, ze niektore(nie wszystkie) jego komentarze w YOU CAN DANCE(tylko o tym programie wciaz mowie) sa niestosowne i tyle
pzdr -
Tamara .
bo ogladasz komercyjna i zaklamana televizje..ja nie stoje przed tv i nie sluchaj co on mowi..bo w tym switle wygldada to zupelnie inaczej...
-
Ola
a najśmieszniejsze jest to,że kazdy tutaj twierdzi, ze mozna miec własną opinie a później te opinie są przyczynami konfliktów. -
Tamara .
narazie nie ma zadnego konfliktu..ja poporostu znam michala ososbiscie i nie podzielam zdania osoby above me...telewizja robi swoje a druga sprawa ot ja juz wyjasnilam na jakij zasadzie dziala ocena przez michala..i niejestem pierwsza lepsza osoba tylko ja tez tancze i mam wiele doswiadczenie z tego powdu..wiec jestem jak najbardziej w temacie=] -
Ola
uważam, że Michał Piróg nawet jeśli kogoś krytukuje to nie robi tego bezpodstawnie. przeciez krytyka motywuje do dalszej pracy uczestników YCD.
tyle. -
Tamara .
noooooi o to chodzi he he heee=]
nie tylko uczestnikow...ogolnie mowiac,krytyka dobrze dziala =) -
Lidka
he hexD wcislam i se mysle napisze bo go lubie...i wcislam i niewiem co pisacxD
no oka.. troche mi sie szkoda go zrobilo jak ten koles nie pamietam imienia chyba Piotrej caly czas mu jechal na temat jego orietacjixD ale wybrnal z tego;] wlasciwie to nie tylko ten kolo mu jechal ale tez Agustin..a to takie chamskie..koles sie przyznal to odrazu wszyscy mu jada..xD biednyxD kurcze no osobiscie jakos tak nic do niego nie mamxD