YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Piróg nejt bez nadziejny
  • Anonim

moze jest profesjonalista zna sie na tancu ale ciagle mam wrazenie chce chce byc drugim wojewodzkim tego programu- kolesiem ktory ma ciete riposty i zawsze same negatywy. nie podoba mi sie ze czasem czepia sie zupelnie bez sensu.
  • ene.

ja Piroga lubięę. :D
    czasami za dużo powie, ale ogólnie śmiechowy jest.
  • Olkis

Piróg to jest taki...Pieróg:D.Chociaż czasem go niecierpię to tak naprawdę go kocham<3333i oprócz tego że swietnie zna się na rzeczy i ma gadane to można z nim poprostu dobrze się bawic a pomysłów mu nie brakuje na zajefajną zabawę - uwierzcie^^
  • Anonim

piróg to the beściak ----super kolo i jaki good-looking...mmmmmm profesjonalista....
  • dee dee

>em.ka.! napisała:
    >moze jest profesjonalista zna sie na tancu ale ciagle mam
    >wrazenie chce chce byc drugim wojewodzkim tego programu-
    >kolesiem ktory ma ciete riposty i zawsze same negatywy. nie
    >podoba mi sie ze czasem czepia sie zupelnie bez sensu.

tylko, że Wojewódzki nikogo nie obraża a jak nawet to wiadomo ze zartuje po jego tonie głosu. A Piróg potrafi do łez doprowadzic wiec nie widze w nich zadnego podobienstwa.
  • michelle

ja widze ze wy go oceniacie jako jurora z pierwszej edycji.owszem był wtedy chamski, ale po 1 to jest wyrezyserowane a po 2 zmienił sie. nie widzicie teraz jaki jest łagodniejszy?
  • dee dee

liczy sie 1 wrażenie:] czyli jaki byl w 1 edycji a teraz moze masz racje..
  • =Monia=

no ja nie wiem czy tak bardzo sie zmienił.. hehe moze dlatego ze w 3 edycji byli tak dobrzy tancerze ze nie mial jak sie czepnac.::P:P

nie no na ogol jest spoko, le potrafi wkurzyc zwlaszcza wtedy kiedy pojezdzi po twoim faworycie....xD
  • Anonim

Czasmi wali takie teksty uczestnikom że myśle że on nie pasuje do jury.... ale z drugiej strony fajny koleś fajowo było jak się popłakał taki słodki :D
  • katarzyna

Taa ... Piróg jest , szczery i umie pojechać po człowieku ...a no właśnie moim zdaniem chyba trochę za bardzo . Czasami może dwa razy pomyśleć za nim coś palnie.
  • katarzyna

A i np:. Z tym biletem PKP ...
  • kaha.

ale przecież to było by nudne jakby każdy juror słodził.
    moze czasami coś powie za mocno.. ale przynajmniej nie owija w bawełne.
    no i kiedy trzeba potrafi być świetny.
    i tancerze wedzą, ze jak on ich pochwali to było rzeczywiście świetnie.
    bo wiadomo że jak Weronika mówi że coś było świetnie to nie nalezy brać tego do serca. bo po 1. to ona się nie zna, a po 2. to mówi tak zawsze.
  • Olkis

tak popieram Kahę,co miał niby dac ten prawdziwy bilet dziewczynie której wydawało sie że przyszła na ...na co? na konkurs piękności?choc w jej przypadku i tak by nie wygrała^^....rozumiem że każdy uwaza się za dobrego i chciałby się dostac ale ta panienka mnie równiez działała na nerwy i dobrze ją załatwił...
    przynajmniej ktos wie co robi żle i bierze się do pracy...a pomyslcie jak Piróg pochwali jakie to musi byc przyjemne;)
  • michelle

>♥Ka§ia♥ wrote:
    >A i np:. Z tym biletem PKP ...

o boże.juz nie wracajmy do tego. to było już dawno i kazdy wie ze to było chamskie.!!
  • Sanderkaa♥

moze on dobrze tanczy ale ja osoiscie go nie lubie
  • Olkis

a ja go lubię;) a bardziej co zapamiętałam z tego zdarzenia niż "chamskie" zachowanie Piróga to minę tej lalki;p
  • =Monia=

nom, tak fajnie wyrobil sobie zdanie, ze jezdzi to jego specjalnosc, ale jak pochwali to juz taki "zaszczyt"..heh:)
  • michelle

no bo wszyscy wiedzą ze on jest najlepszym jurorem z całej 3 i ze to co on mówi to jest napewno prawdą. ze np jak było nie równo to trzeba nad tym wiecej popracowac itp :P
  • Olkis

taa jak Piróg oceni to wiadomo że szczere i jak kiepsko to się wie co poprawić a jak świetnie to ahh :D a jak np.Pazura powie to lepiej nie brać tego zbyt do siebie.
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)