YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nαdku

>MaciekS napisał
    > Piróg zamieszka w Tel Awiwie!!!!!!!!!!!!!!!
    >
    > http://dementujemy.pl/Gwiazdy_Demen...

eee
    post wyzej jest o tym samym
    czytajcie moze a nie bezmyslnie piszecie to samo
  • Olkis

co to za różnica gdzie mieszka? i tak dla mnie jest mało osiągalny więc...:D
  • Milady B.

mi sie nie podoba Piróg.. Ja go własnie nie lubie!! Niektórzy g kochają, niektórzy szanują, ja go nie lubie i nie szanuję za to, jak traktuje innych!!! A poza tym to gej... Ale to tylko moje zdanie:):):)
  • Cicha

Dziś oglądałam DDtyn i Michał powiedział że ludzie któzy go za młodu oceniali byli dla niego o wiele bardziej surowi niż on dziś dla tancerzy. Widac to się na nim odbiło. I to że gej to go dyskryminuje i jest fe i niedobry tak? Jedno zdanie: Człowiek to człowiek nie ważne kim jest ważne że też ma uczucia.
  • Milady B.

>Cicha napisała:
    >Dziś oglądałam DDtyn i Michał powiedział że ludzie
    >któzy go za młodu oceniali byli dla niego o wiele bardziej
    >surowi niż on dziś dla tancerzy. Widac to się na nim
    >odbiło. I to że gej to go dyskryminuje i jest fe i
    >niedobry tak? Jedno zdanie: Człowiek to człowiek nie
    >ważne kim jest ważne że też ma uczucia.

nie o to mi chodzi, ze "gej to go dyskryminuje i jest fe i
    niedobry tak?" chodzi mi o to, że jeśli nawet by któraś z was sie z nim umówiła, to by nie miała szans, bo on nie gustuje w dziewczynach, tylko w facetach. Ja nie jestem jakąś rasistką, i nie mam nic do gejów, tylko poprostu mówię, ze dziewczyny nie mają szans u Piróga, bo w nich nie gustuje!! Czaisz juz teraz?
  • Cicha

nie no rozumiem i przepraszam, ale uwarzam że raczej żadnej z dziewczyn nie chodzą takie myśłi po głowie; ]
  • Milady B.

Spoko, to moja wina.. mogłam sie wyrazić jaśniej o co mi Kaman:)
  • kaha.

;/

to, że się kogoś szanuje, to nie znaczy że od razu chce się z nim umawiać;/
  • Milady B.

Jeju.... kolejna... Czy wy to celowo robicie?!
  • kaha.

co niby?
  • Olkis

>~Peluś~ napisała:
    >Jeju.... kolejna... Czy wy to celowo robicie?!

co celowo: mówimy ze jak się kogoś szanuję to nie trzbea odrazu sie z nim umawiać, te dwie rzeczy nie mają nic wspolnego to celowo?
    Zastanów się najpierw co piszesz i nietłumacz się głupio ze nie o to ci chodziło bo z Twojej pierwszej wypowiedzi jasno widać o co ci chodzi.Masz prawo go nie lubić ale co do orientacji seksualnej to nei masz najmniejszego prawa o tym dyskutować.
    To jego sprawa.
  • Dominou

wlasnie
  • Milady B.

omg.. przecież ja nie jestem jakąś rasistką, ludzie. Przecież wiadomo, ze sie z nim nie umówicie, bo jest za stary i w ogóle.. Chodziło mi o to, ze poprostu nawet gdybyście chciały, to nie możecie, bo on poprostu woli facetów. I to tyle. Nie mam zamiaru sie dalej tłumaczyc, bo tylko winny sie tłumaczy... THE END
  • Olkis

a jednak sie tłumaczysz,palnęłaś głupstwo i chcesz je ominąć,ale trudno stało się. A co do tego czy jest za stary to bym się kłóciła, jak widzę wchodzą tutaj nietylko małoletni ale także osoby pełnoletnie.
  • Anonim

oj juz sie nie klućcie...piszmy o pirogu
  • Łoś:)

jego choreografia była zajebista;)
  • Anonim

> jego choreografia była zajebista;)
    nic dziwnego; p
  • Milady B.

>Alexandrine napisała:
    >a jednak sie tłumaczysz,palnęłaś głupstwo i chcesz je
    >ominąć,ale trudno stało się. A co do tego czy jest za
    >stary to bym się kłóciła, jak widzę wchodzą tutaj
    >nietylko małoletni ale także osoby pełnoletnie.

spoko.... :P nie mam zamiaru się kłócić... <hahaha>
  • Milady B.

A co do choreografii Piroga to była nawet ok. Najbardziej podobały mi sie stroje..
  • Anonim

oh.....Gabrysia....ohhhh....
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)