-
nαdku
>MaciekS napisał
> Piróg zamieszka w Tel Awiwie!!!!!!!!!!!!!!!
>
> http://dementujemy.pl/Gwiazdy_Demen...
eee
post wyzej jest o tym samym
czytajcie moze a nie bezmyslnie piszecie to samo -
Olkis
co to za różnica gdzie mieszka? i tak dla mnie jest mało osiągalny więc...:D -
Milady B.
mi sie nie podoba Piróg.. Ja go własnie nie lubie!! Niektórzy g kochają, niektórzy szanują, ja go nie lubie i nie szanuję za to, jak traktuje innych!!! A poza tym to gej... Ale to tylko moje zdanie:):):) -
-
Cicha
Dziś oglądałam DDtyn i Michał powiedział że ludzie któzy go za młodu oceniali byli dla niego o wiele bardziej surowi niż on dziś dla tancerzy. Widac to się na nim odbiło. I to że gej to go dyskryminuje i jest fe i niedobry tak? Jedno zdanie: Człowiek to człowiek nie ważne kim jest ważne że też ma uczucia. -
Milady B.
>Cicha napisała:
>Dziś oglądałam DDtyn i Michał powiedział że ludzie
>któzy go za młodu oceniali byli dla niego o wiele bardziej
>surowi niż on dziś dla tancerzy. Widac to się na nim
>odbiło. I to że gej to go dyskryminuje i jest fe i
>niedobry tak? Jedno zdanie: Człowiek to człowiek nie
>ważne kim jest ważne że też ma uczucia.
nie o to mi chodzi, ze "gej to go dyskryminuje i jest fe i
niedobry tak?" chodzi mi o to, że jeśli nawet by któraś z was sie z nim umówiła, to by nie miała szans, bo on nie gustuje w dziewczynach, tylko w facetach. Ja nie jestem jakąś rasistką, i nie mam nic do gejów, tylko poprostu mówię, ze dziewczyny nie mają szans u Piróga, bo w nich nie gustuje!! Czaisz juz teraz? -
Cicha
nie no rozumiem i przepraszam, ale uwarzam że raczej żadnej z dziewczyn nie chodzą takie myśłi po głowie; ] -
Milady B.
-
kaha.
;/
to, że się kogoś szanuje, to nie znaczy że od razu chce się z nim umawiać;/
-
Milady B.
-
kaha.
-
Olkis
>~Peluś~ napisała:
>Jeju.... kolejna... Czy wy to celowo robicie?!
co celowo: mówimy ze jak się kogoś szanuję to nie trzbea odrazu sie z nim umawiać, te dwie rzeczy nie mają nic wspolnego to celowo?
Zastanów się najpierw co piszesz i nietłumacz się głupio ze nie o to ci chodziło bo z Twojej pierwszej wypowiedzi jasno widać o co ci chodzi.Masz prawo go nie lubić ale co do orientacji seksualnej to nei masz najmniejszego prawa o tym dyskutować.
To jego sprawa.
-
Dominou
-
Milady B.
omg.. przecież ja nie jestem jakąś rasistką, ludzie. Przecież wiadomo, ze sie z nim nie umówicie, bo jest za stary i w ogóle.. Chodziło mi o to, ze poprostu nawet gdybyście chciały, to nie możecie, bo on poprostu woli facetów. I to tyle. Nie mam zamiaru sie dalej tłumaczyc, bo tylko winny sie tłumaczy... THE END -
-
Olkis
a jednak sie tłumaczysz,palnęłaś głupstwo i chcesz je ominąć,ale trudno stało się. A co do tego czy jest za stary to bym się kłóciła, jak widzę wchodzą tutaj nietylko małoletni ale także osoby pełnoletnie. -
Anonim
-
Łoś:)
-
Anonim
-
Milady B.
>Alexandrine napisała:
>a jednak sie tłumaczysz,palnęłaś głupstwo i chcesz je
>ominąć,ale trudno stało się. A co do tego czy jest za
>stary to bym się kłóciła, jak widzę wchodzą tutaj
>nietylko małoletni ale także osoby pełnoletnie.
spoko.... :P nie mam zamiaru się kłócić... <hahaha> -
Milady B.
A co do choreografii Piroga to była nawet ok. Najbardziej podobały mi sie stroje.. -
Anonim