-
Anonim
głupio mi to mówić, ale Michał idzie do przodu przez podobieństwo stylu i charakteru (i imienia; p) do Michała Wiśniewskiego... xD
aczkolwiek nie uważam, że go kopiuje. hehe -
Olkis
serio?;|
moze tobie się tak wydaje ale jakoś nie widziałam zeby Michał szalał w zielonym,zmieniał żony jak rękawiczki, nadawał dzieciom głupawe imienia, promował się w reklamie sami swoi, i byuł ogólnei mało inteligenty. -
Anonim
e tam...Michał jest pewnie surowy poniewasz może chce żeby ze tak powiem przyszłe gwiazdy sie nieco nauczyły... -
-
Dominou
-
~Weroniczka~ :))
-
Cicha
jest surowy i szczery i bardzo często przegina, ale zna się na tym. widocznie taki ma charakter, przynajmniej nie robi takiej słodkiej kiszki jak pazura. -
Anonim
-
Olkis
Jakby sklonowali taką Pazurę i zastąpili nią Piróga i Egurrolę to niebawem z "gwiazd" YCD wyrosłyby takie gwiazdki Disneya. Niech chcę tu obrażać nikogo ale panna Cyrus pan Efron moga być przykładem co to TV i kasa nie zrobi z dziecka. -
Anonim
O matuchno przenajświętsza!!!! Michał wygląda jak wampir O_o. Normalnie się zakochałam xD Nie a tak na serio to kocham wampy :P Ale super! Co z tego że robi z siebie idiotę??!!No co xD Suuper wygląda :] <śmiech maniaka> <wamp>
Dobra trochę mnie poniosło :) -
makdalenna
-
Anonim
-
makdalenna
-
Mati.
-
-
Anonim
-
Cicha
-
Olexandra
Heh jedyne zastrzeżenie do Michała to jego kreacje. A tak to jest lux kozak - jak to powiada Gabryś; ] -
Anonim
-
Olkis
Lubię go,lubię ludzi z fantazją mający własny styl ale jego "kreacja" w ostatnim odcinku to już nie był styl ale głupota. -
Anonim
dokładnie..ale jak sie mu nieco przypatrzylam to... widziałam że to tylko taka jakby przyklejana fryzurka; p -
Olkis