YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no beznadziejne ubranie...jak jakis fakir;p
  • Olkis

Takie rzeczy Michał to były modne ale gdzieś w okolicach XVII XVIII wieku! A teraz no to taki mały obciach Ci powiem;P A tak na serio to myślę że on to robil na żarty, bo po programie już ściął(odkleił??hehe) tę grzywkę i ubrał się normalnie;)
  • Anonim

Ulga na moim sercu; p;p
  • Dominou

mam nadzieje
  • Anonim

no...ciekawi mnie dzisiejszy odcinek YCD i jak będzie oceniał Piróg
  • Ada M. Dance :)

• makdalenna

Świetnie dziś udawali jury uczestniczy, naprawde owacje na stojąco .
    Basia fantastycznie sie spisała w roli Pazury', po prostu nie brakowało mi usmiechu na twarzy . Marcin też był świetny a Kuba[?]. udający Piróga, rewelka, ubawiłam sie :D
  • Anonim

no;p a najfajniej jest też jak się Egurolla kłuci z Pirógiem...tez niezły ubaw;p
  • Olkis

no najlepsz eto było jak Basia jako Pzaura: No jak byłam mała to chciałam latać jak ta chustka" a Agustin się tak śmiał że myślałam że z krzesłą spadnę....>,< ale było jesszcze Piróg-byłeś bezpłciowy.Agustin-i kto to mówi... to było chamskie Gustin,wiesz?
  • Anonim

no...
  • Olkis

no właśnie lepiej być tak zajefajnoczepistym gejem niż dziadem typu"Ojej rozglądam się za każdą laską" bo chyba ktos tu zapomina że niebawem zostanie ojcem i takie rozgłaszanie wszędzie że kręcą go piękne dziewczyny to trochę niestosowne!

A tak pozatym to Michał jest zajefajnoczepistą osóbką o superextrofantastycznym charakterze;) I mówię wam już bez szczegółów bo to moja prywatna sprawa ale spotkania z Michałem,te wszystkie jego pomysły to jest super sprawa i powiem tak jak już otwarcie wyznaje ze nigdy nie spotkam drugiej takie osoby jak on:)
    Przy nim normalnie aż mi się coś robi:) Czuję się świetnie nie można tego określić,nawet jak mi coś nie idzie to jak zobacze Michała to odrazu mi humor wraca.

I żeby nie było że jakaś podniecona pokemono-fanka;) dodam że Michałem jak to Michałem ma pełno wad;) Ale te wady są własnie najlepsze;p

No nie musicie czytac,mozna wykreslic,coś dodać zmienić.Bo tak jakoś ciągle tylko suche słowa i musiała to wreszcie powiedzieć;)
    pozdrawiam;*
  • varis

fajny gość, najlepszy juror z całej trójki; ).
  • Dominou

niom, ale tez najbardziej surowy
  • varis

może właśnie dlatego najlepszy; D.
  • Monikaa^

bardzo fajny ale czasem mógłby lekko przystopować...
  • kaha.

ej..już nie gadajcie, że on jest taki ostry.
    na castingach to Egurrola częściej krytykował.
    a Michał go tłumaczył.
  • .Paula.

Uważam że jest spoko, czasem przegina i powinien zamknąć buzię.
    Taka prawda. :P
  • kochany wodorost ^^

nie bede mowila jak wyglada,w ogole za nim nie przepadam!
  • Anonim

no słuchajcie. Michał chociaż robi jakiś show z tego programu.
    chcielibyście, żeby jury You Can Dance przypominało to z Gwiazdy tańczą na lodzie, albo Jak oni śpiewają? jak dla mnie to nuda.

jedyne kogo mógłbym wymienić na lepsze w programie to Kinga Rusin. zbyt dopieszcza uczestników, ciągle ich broni i ten jej "Szacun" :P
  • Olkis

oj Kinga myśli że jest taki "ziom" heeh xD tak by pewnie powiedziała.W ogóle nie lubię jej. A Michał jest najlepszy,najfajnuiejszy rzeczywiście może krytykuje ale Agustin też to robi bo oni po to są by oceniać a jak ktoś tańczy żle to co mu mają powiedzieć"Cudnie"? heh:D
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)