-
Anonim
-
Olkis
Takie rzeczy Michał to były modne ale gdzieś w okolicach XVII XVIII wieku! A teraz no to taki mały obciach Ci powiem;P A tak na serio to myślę że on to robil na żarty, bo po programie już ściął(odkleił??hehe) tę grzywkę i ubrał się normalnie;) -
Anonim
-
-
Dominou
-
Anonim
-
Ada M. Dance :)
-
makdalenna
Świetnie dziś udawali jury uczestniczy, naprawde owacje na stojąco .
Basia fantastycznie sie spisała w roli Pazury', po prostu nie brakowało mi usmiechu na twarzy . Marcin też był świetny a Kuba[?]. udający Piróga, rewelka, ubawiłam sie :D -
Anonim
no;p a najfajniej jest też jak się Egurolla kłuci z Pirógiem...tez niezły ubaw;p -
Olkis
no najlepsz eto było jak Basia jako Pzaura: No jak byłam mała to chciałam latać jak ta chustka" a Agustin się tak śmiał że myślałam że z krzesłą spadnę....>,< ale było jesszcze Piróg-byłeś bezpłciowy.Agustin-i kto to mówi... to było chamskie Gustin,wiesz? -
Anonim
-
Olkis
no właśnie lepiej być tak zajefajnoczepistym gejem niż dziadem typu"Ojej rozglądam się za każdą laską" bo chyba ktos tu zapomina że niebawem zostanie ojcem i takie rozgłaszanie wszędzie że kręcą go piękne dziewczyny to trochę niestosowne!
A tak pozatym to Michał jest zajefajnoczepistą osóbką o superextrofantastycznym charakterze;) I mówię wam już bez szczegółów bo to moja prywatna sprawa ale spotkania z Michałem,te wszystkie jego pomysły to jest super sprawa i powiem tak jak już otwarcie wyznaje ze nigdy nie spotkam drugiej takie osoby jak on:)
Przy nim normalnie aż mi się coś robi:) Czuję się świetnie nie można tego określić,nawet jak mi coś nie idzie to jak zobacze Michała to odrazu mi humor wraca.
I żeby nie było że jakaś podniecona pokemono-fanka;) dodam że Michałem jak to Michałem ma pełno wad;) Ale te wady są własnie najlepsze;p
No nie musicie czytac,mozna wykreslic,coś dodać zmienić.Bo tak jakoś ciągle tylko suche słowa i musiała to wreszcie powiedzieć;)
pozdrawiam;* -
varis
-
Dominou
-
-
varis
-
Monikaa^
-
kaha.
ej..już nie gadajcie, że on jest taki ostry.
na castingach to Egurrola częściej krytykował.
a Michał go tłumaczył. -
.Paula.
Uważam że jest spoko, czasem przegina i powinien zamknąć buzię.
Taka prawda. :P -
kochany wodorost ^^
-
Anonim
no słuchajcie. Michał chociaż robi jakiś show z tego programu.
chcielibyście, żeby jury You Can Dance przypominało to z Gwiazdy tańczą na lodzie, albo Jak oni śpiewają? jak dla mnie to nuda.
jedyne kogo mógłbym wymienić na lepsze w programie to Kinga Rusin. zbyt dopieszcza uczestników, ciągle ich broni i ten jej "Szacun" :P -
Olkis
oj Kinga myśli że jest taki "ziom" heeh xD tak by pewnie powiedziała.W ogóle nie lubię jej. A Michał jest najlepszy,najfajnuiejszy rzeczywiście może krytykuje ale Agustin też to robi bo oni po to są by oceniać a jak ktoś tańczy żle to co mu mają powiedzieć"Cudnie"? heh:D