-
Luśka;]
Ja powiem tyle że dobrze, że jest ktos kto nie boi się krytkować [w Idolu Wojewódzki też byl ten zły i niedobry- tyle że nie znał się na śpiewie i jego niektóre stwierdzenia nie pasowały].
Piróg jak najbardziej pasuje do YCD bo w show-biznesie muszą być przygotowani na różne słowa krytyki [ i pewnie jego wcale nie są najgorsze..]
co widać mniej więcej po waszych wypowiedziach na jego temat...
I wydaje mi się, że nie bardzo się przejmuje artykułami `gazet` na temat jego orientacji bo gdyby tak było nie nabijał by się z tego tak u Kuby Wojewódzkiego... -
pani Melancholia
popieram pannę ...::: Madzia :::.... .Michał jest bardzo wartościowym człowiekiem.I to nie jest twoja sprawa jaką ma orientacje.
. i jeszcze jedno:
NAPISAŁAŚ TAK:
" >Bemiii. napisał
>besztac. ja powiem jedno pilnuj swego nosa. kazdy zyje soim
>torem, powiem tylko jedno. świetny z niego juror;)
i kazdy ma prawo do wlasnego zdania kochanie. "
wiadomo że każdy ma prawo do własnego zdania i nikt cie nie "beszta " za to że go nie lubisz tylko za to w jaki sposób wypowiadasz sie na jego temat.
-
Ania
-
-
Anonim
o.! tu muszę przyznać racje.!:P chyba był dosyć zły na te swoje dyski..(!) bo nieźle wczoraj komentował..:P
wczoraj pochwalił tylko Błażeja i Natalie...
-
pani Melancholia
owszem był ostry. ale nie powiecie mi że nie miał racjii w większości przypadków. -
g7659
Piróg: gdybys chodziła do klubów, wiedziałabyś jak to zatańczyć.
Augustin: ona chodzi do normalnych klubów...
:D:D:D:D:D
mi tam nie przeszkadza orientacja [jak już to raczej te kolczyki] bo i tak tylko patrzę; > -
egzotycznie.
Hmmmm wczoraj przesadzał. Zdecydowanie. Ok nie wszystkie wystepy byly dopracowanie itd itp. ale kurde Ci ludzie mieli na przygotowania tylko tydzien i mysle ze kazdy staral sie wypasc jak najlepiej:) -
michelle
-
egzotycznie.
-
Anonim
Piróg ma wielki talent i bardzo dużą wiedzę na temat tańca. Bardzo go podziwiam i nie mogę się doczekać aż znów zobaczę go w teatrze :))) -
ninka
a ja za nim nie przepadam. jeździ po ludziach zupełnie bez sensu,a znam choreografów o wiele wiele lepszych od niego, którzy powinni siedziec w jury zamiast niego. wkurza mnie koleś, ale nie chodzi o orientacje. -
Anonim
a mnie wkurza, że co kawałek ktoś pisze coś o orientacji, OMG, przecież orientacja seksualna to rzecz na poziomie tego czy nosi się bokserki czy slipy czyli CO TO MA ZA ZNACZENIE? -
Luśka;]
>Damian napisał
>a mnie wkurza, że co kawałek ktoś pisze coś o
>orientacji, OMG, przecież orientacja seksualna to rzecz na
>poziomie tego czy nosi się bokserki czy slipy czyli CO TO
>MA ZA ZNACZENIE?
Gratuluję wspaniałego podsumowania :D.
a wg. mnie niech jeździ po nich. Wystrczy że dwójka jurorów słodzi. -
-
aleks andra ♫
>Damian napisał
przecież orientacja seksualna to rzecz na
>poziomie tego czy nosi się bokserki czy slipy
że niby co?? :|
>...:::madzia:::... napisała:
>Jesli jesteś choć trochę inteligentna..i tolerancyjna..
tolerancyjna nie jestem; a co do inteligencji:
>...:::madzia:::... napisała:
>pozatym
powinnas się
>pochamować..
'poza tym' piszemy osobno, 'pohamować' przez 'h', więc nie wypowiadaj się w jej sprawie.
Amen -
ninka
-
Anonim
>oLLLka♫ napisała:
>'poza tym' piszemy osobno, 'pohamować' przez 'h', więc nie
>wypowiadaj się w jej sprawie.
>
aż mi się nie chce komentować..;/ piszesz tylko zeby się czepnać!..wybacz..ale pisałam szybko i nie nacisnelam spacji..a przez 'ch' przez pomyłke..
zadowolona.?! <żal>
wydaje mi sie ze to jest grono o YCD..wiec chyba nie mam miejsca na takie tematy.. !
-
aleks andra ♫
hm, ty zaczęłaś czy ja??:|
i przez pomyłkę ci sie 'c' nacisnęło hehe
nie wypowiadam się więcej w tej kwestii. z ciekawości sprawdziłam ile masz lat- 14, więc chyba wszystko jasne. -
So, high
Michal Piróg fajny byl w programie "w rytmie mtv"
a teraz to jedzie po nich jak chce, dobrze ze reszta jurorow mu czasem skrzydla podcina
-
Anonim
Czy musisz od razu poprawiac? Jasne.. razi Cię jak ktos nie umie napisać najprostszych słów poprawnie, spoko ja tez tak mam ale to jest zupełnie inny temat;] załóz temat "Poprawianie innych" i tam jedz sobie do woli, widocznie sprawia Ci to przyjemność.
Michał Piróg świetnie pasuję do tego programu. Wie o czym mówi, a nie tak jak Weronisia:/ dość ludzi słodzących!! W "Tancu z gwiazdami" jest to samo.. -
pani Melancholia
>oLLLka♫ napisała:
>hm, ty zaczęłaś czy ja??:|
>i przez pomyłkę ci sie 'c' nacisnęło hehe
>
>nie wypowiadam się więcej w tej kwestii. z ciekawości
>sprawdziłam ile masz lat- 14, więc chyba wszystko jasne.
nie no błagam. X/
ty masz 17 a zachowujesz sie jakbyś miała 3. nie wiem co lepsze...:/