YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no wiem, ze inny :) tak tez napisalam :) dokladnie to samo, co Ty:D ze jego zachowanie bylo inne, bo i program mial na celu zupelnie co innego. :)
    bylas na nagraniu?; > łooo :) fajnie :)
  • Anonim

Super tancerz i przystojny facet. xD
    Według mnie to dobrze że czasem cos dobitnie powie w programie, bo przecież nie chodzi o to żeby każdemu słodził... a akurat on sie na tym zna, więc raczej wie co robi. :PP
    mnie jego orientacja nie przeszkadza jaka by ona nie była( bo wkońcu niewiem jaka jest). bardzo go lubię nie tylko z perspektywy you can dance, ale też w rytmie mtv:)
    u Kuby Wojewódzkiego bardzo mi sie podobał. :D
    Pozdrawiam. :))
  • Anonim

hey wiecie ze przystojniak ma grono :D
  • Anonim

tak. xD znalazłam kiedyś. :PP
  • Angelika.

świetny facet.
    piekny, utalentowany i, co najważniejsze, szczery.; ]
  • aleks andra ♫

niby fajny, ale co tu dużo gadać, pedał i tyle. nie będę sie rozpisywać bo mnie będziecie besztać.
    i niestety pochodzi z mojego miasta:/
  • Anonim

besztac. ja powiem jedno pilnuj swego nosa. kazdy zyje soim torem, powiem tylko jedno. świetny z niego juror;)
  • aleks andra ♫

>Bemiii. napisał
    >besztac. ja powiem jedno pilnuj swego nosa. kazdy zyje soim
    >torem, powiem tylko jedno. świetny z niego juror;)

i kazdy ma prawo do wlasnego zdania kochanie.
  • maja

mialam z nim przez rok zajecia. i na prawde jest spoko..
  • e-milia

Nie znam go prywatnie, pewnie jest fajnym gościem, ale czasem troche przesadza z komentarzami. Trudno się oprzeć przed sodówą; ) Krytykując innych nakłada się na siebie dużą presję. Nie mam nic przeciwko krytyce, jesli jest konstruktywna, ale nie jeśli jest chamska, czy kogoś rani. Egurolla tez czasem przegina.
    Bardziej mnie interesuje co w jury robi Weronika Pazura. Podobno tańczyła kiedyś w klubie go-go. Myślicie, że to o to chodzi?; )
  • Anonim

Mmmm to juz wiemy jakim stylem mozna jej sie przypodobac haha :P
  • aleks andra ♫

>e-milia napisała:
    >Bardziej mnie interesuje co w jury robi Weronika Pazura.
    >Podobno tańczyła kiedyś w klubie go-go. Myślicie, że to
    >o to chodzi?; )

a pamiętacie jak w chyba 2 odcinku taka panna podwijała kiece a weronika do niej: ty bys mogła tanczyc w barze hahahaha
    przyganiał kocioł garnkowi
  • egzotycznie.

Jeżeli chodzi o niego jako czlonka jury to fakt ma cięty jezyk ale jezeli to jest konstruktywna krytyka ktora moze pozniej pomoc uczestnikom w tym alby byli coraz lepsi przez to ze wymagaja wiecej do siebie to ok. wiadomo, ze nikt nie lubi gdy ze go krytykuje i wypominamu mu sie bledy szczegolnie jezeli sie bardzo staramy wypasc jak najlepiej no ale jezeli ktos sie decyduje uczestniczyc w takim programie to musi byc nastawiony takze na krytyke i badz co badz byc bardzo silny psychiczne. Orentacja mnie nie interesuje, caly czas chodza plotki, ze a to gej a to, ze jest z herbus. jego zycie prywatne, nie ma co sie wtracac.
  • pani Melancholia

krytyka
    1. «surowa lub negatywna ocena kogoś lub czegoś»

do dla wszystkich którzy piszą że Michał jest chamski. :/
    jakby to powiedzieć.. Michał został wzięty do tego programu po to żeby krytykować i oceniać ludzi. kiedy trzeba jest miły a kiedy sie komuś należy to KRYTYKUJE.
    I błagam nie używajcie słowa PEDAŁ bo jest to poprostu żałosne i nie przyjemne.
    dziękuję za uwage.; p

amen.
  • Anonim

hmm... moim zdaniem Michał jest po prostu szery i chyba to sie liczy. Gdyby nikt z jury nie krytykowal uczestnikow to nie mieli by zadnej mobilizacji... najlepszy trener to wymagający trener.
  • aleks andra ♫

>Tylko D.A.N.C.E. ma sens... napisała:
    >I błagam nie używajcie słowa PEDAŁ bo jest to poprostu
    >żałosne i nie przyjemne.

co w tym jest żalosnego?? zalosne jest bycie PEDAłEM.
  • pani Melancholia

X/
  • Anonim

jeju nawet jeżeli lubi facetów to co z tego i co komu do tego?... :/

a ja tam wolę Egurrolę! :D
  • Anonim

czy można rozróżnić pojęcia "pedał" i "gej"?? Słownik podaje jedynie, że pierwsze określenie ma wydźwięk wulgarny, drugie natomiast neutralny. (!)

Jesli czujesz niecheć do takich ludzi..to prosze bardzo..Twoja sprawa..;/
    ale to nie znaczy żeby oczerniać takiego człowieka na forum!
    Jesli jesteś choć trochę inteligentna..i tolerancyjna.. to po pierwsze...co to za róznica czy jest hetero czy homosekualny..ważny jaki jest w srodku...
    pozatym z samego szacunku do drugiej osoby.. plus w tym wypadku do wybitnego tancerza i choreografa..powinnas się pochamować..lub przynajmniej wypowiedziec się bardziej delikatnie..
    ja uważam ze nie wazne kto mu sie podoba i czy woli facetów czy kobiety...Michał jest wartościowym człowiekiem..ma talent..świetnie tanczy..uczy..jest swietnym choreografem...etc.
    a jeżeli jesteś az tak nietolerancyjna to zparaszam na forum.. (!) :
    http://grono.net/forum/144137/0/ itp.. :/

pozdrawiam.
    M.!
  • michelle

>co w tym jest żalosnego?? zalosne jest bycie PEDAłEM.

zatkało mnie.dziewczyno moze najpierw pomysl co chcesz powiedziec a potem to napisz!!!!
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)