YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

hahahahahahahahaha :D

dziewczynki, dziewczynki :) macie po 14 lat i jaracie sie tym YCD jakby nie wiem co to bylo :)

"Paulina nie jest wcale taka brzydka" hahahahahahahaha :D
    sorry ale masz jakiś niedorozwiniety zmysł estetyki. poza tym ona nawet nie umie sie wysłowić i do tego sepleni "czesze się bardzo że tak daleko zaszłam" hahaha :D
    taniec tańcem ale bez przesady :)
  • m

aha, a Ilonie po prostu zazdrościcie tego, że jest taka ładna :)
  • Michał (Gepetto)

Człowieku... skończ. Prowadzisz rozmowę trollowaną i tylko wku*wiasz tym innych.
    Btw. o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie Paulina jest bardzo ładna, a Ilona wręcz przeciwnie.

Pozdro 4all :)
  • Olkis

Marcin a ty pomimo tego że masz zapewne ponad 14 lat i do tego jesteś chłopczykiem to i tak "jarasz się" YCD bo inaczej byś tu nie wchodził i nie pisał gorączkowo czegoś na swoją obronę. zresztą nie bardzo ci to wyszło.
  • M a d a

>MARCIN napisał
    >aha, a Ilonie po prostu zazdrościcie tego, że jest taka
    >ładna :)

mam zazdrościć jej wygolonego łba i tego, że każdy lepszy wsadza jej język do gęby.
    hahaha. śmieszny jesteś.; ]
    zauważ, że na filmikach na plejadzie to właśnie Ilona się nie odzywa a jak już oś powie to płakać się chce.; ]
  • m

no, jaram się opor; )

a Tobie niczego nie można pozazdrościć, a na pewno nie zwalonego ryja; )
  • m

a co do "wygolonego łba" to chyba nie załapałaś jeszcze tanecznego stylu, każdy tam inaczej wyglada, np. Aleks; ) pozdro
  • paulina

Marcin dziewczyny wyrażają tylko swoje zdanie, Nie każdy musi lubić Ilonę i to nie jest powód żeby innych obrażać. A jaki Ci coś nie pasuje to idź na forum o Ilonie.
  • Olkis

No właśnie Marcin, to było forum o zwycięzcy YCD czyli na pewno nie o twojej Ilonce;)
  • m

i dziwie się wam, że nadal nie ogarniacie tego, że to jest ustawione.
    wasze smsy nie maja zadnego znaczenia. Ilona ma duze mozliwości osiagnac sukces bo jezdzi po swiecie, tanczy w najlepszych szkolach. a taka Paulina czy Kuba nie, dlatego dali im szanse by też mogli się rozwijać.
  • Dot

weź człowieku skończ bo się ośmieszasz tylko.
  • m

też masz śmieszną twarz, a jakoś z tym żyjesz :)
  • M a d a

oj Marcin Marcin.
    czyli jest teraz taka moda na ogolone łby, krzywe nosy i lizanie sie z pierwszym lepszym?
    aha dobrze wiedzieć. :)
    a te swoje 'super teksty' to bierzesz z jakiejś strony bo są troche żałosne. takie ciśnięcie to tylko ośmiesza wiec lepiej sie nie wypowiadaj bo tylko sie kompromitujesz.; ]
  • julia

jak jesteście takie mądre to przestańce odpisywać na jego posty
    a całowanie się{NIE lizanie bo liże to pies morde} nie jest złą rzeczą i skąd wiesz co łączyło ją i aleksa? pierwszy lepszy? ok hahahah
    mi sie ilona nie podoba bo ma moim zdaniem męske rysy twarzy ale figure ma ekstra
  • Michał (Gepetto)

Wg. mnie takie programy (YCD, taniec z gwiazdami, mam talent) nie mogą być ustawione. Jakby tak było to musiałoby się kiedyś wydać i tewuen straciłby zaufanie ludzi a przy tym znaczną część zysków.

Nie obrażajmy Ilony. Ja też jej nie lubię. Nie była najlepszą tancerką w programie, ale i tak dobrze sobie radziła. Teraz takie obrażanie uczestników YCD oraz innych osób udzielających się na tym gronie jest żałosne...
  • m

no skoro wiesz lepiej.
    taniec z gwiazdami to już zupełne dno, tańczący aktor czy aktorka odpada "niby" przez to, że uzyskał mało głosów, a tak naprawde decyduje się na odejście świadomie, bo np. zaczynają mu się zdjęcia do filmu