YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dot

Uwielbiam patrzeć na jej taniec, nie rozumiem dlaczego Agustin posłał ją na dogrywkę, ale najważniejsze że jest w tej 14 i trzymam za nią kciuki aby zaszła jak najdalej:)
  • Anonim

moja faworytka, na spółę z adamem kościelniakiem :). jej solówka na castigu fantastyczna, ten obrót na czubku prawej stopy to coś zajebistego, tego jeszcze w hip hopie nie widziałem. ale i tak nie wygra, bo zeby wygrac w tym programie trzeba sie specjalizować w tańcu współczesnym, co jest smutne. genialnym wyjątkiem tej reguły jest artur z II edycji.
  • Listkowa:)

Ewcia jest także jedną z moich faworytek. Jej hh mnie powala (oczywiście w sensie pozytywnym). Niestety nie mogę sobie jej wyobrazić w jakimś lekkim romantycznym jazz'ie, bo dla mnie to ona jest taka prawdziwą "babą z jajami", silnym charakterem, osobą mocno stąpającą po ziemi. Trzymam za nią kciuki.
  • Anetka

wśród pań w tej edycji Ewa jest zdecydowanie moją faworytką:P świetnie tańczy, jest twarda i zdaje mi się że jest tak zawzięta że jak trafi na jazz to tez da sobie doskonale radę:)
  • Olkis

jej duet z Adamem był fenomenalny normalnie mi dech zaparło !;o
  • Anetka

kurde szkoda że odpadła...
  • Dot

nie no brak mi słów po prostu...
  • aLeKsaNdRa.

żenada.o!
  • Anonim

to jest jakiś żart... moim zdaniem powinna odpaść Ilona... :/
  • Listkowa:)

:( Szkoda, że odpadła i to tak wcześnie... Wg mnie powinna odpaść Ilona, potem Paulina a Ewa na końcu..
  • Twoje Marzenie.

jej dla mnie niewypał to ta Paulina, ale nie odpadnie bo pzreciez Piróg ją uwielbia,; / a Ewa? no coż, w swojej technice byla naprawde dobra a ciekawe czy w innych tak smao dobrze by sobie radziła
  • Olkis

to było oczywiste że powinna odpaść Ilona.
    YCD schodzi na psy..
  • M a d a

fakt Ilony solówka była beznadziejna. Ewa zatańczyła świetnie, ale odrazu wiedziałam, żę odpadnie. cóż takie jest ten program.
  • Julita M

jak odpadla to nie moglam w to uwierzyc.. no coz nie bedzie juz czego tam jak dla mnie ogladac..;/
  • Anonim

>M a d a napisała:
    >fakt Ilony solówka była beznadziejna. Ewa zatańczyła
    >świetnie, ale odrazu wiedziałam, żę odpadnie. cóż
    >takie jest ten program.

jak wyżej...
    Ech, szkoda że odpadła. Ona nie była 'sztuczna', jak widać co po niektórych.