-
Dot
Uwielbiam patrzeć na jej taniec, nie rozumiem dlaczego Agustin posłał ją na dogrywkę, ale najważniejsze że jest w tej 14 i trzymam za nią kciuki aby zaszła jak najdalej:) -
Anonim
moja faworytka, na spółę z adamem kościelniakiem :). jej solówka na castigu fantastyczna, ten obrót na czubku prawej stopy to coś zajebistego, tego jeszcze w hip hopie nie widziałem. ale i tak nie wygra, bo zeby wygrac w tym programie trzeba sie specjalizować w tańcu współczesnym, co jest smutne. genialnym wyjątkiem tej reguły jest artur z II edycji. -
Listkowa:)
Ewcia jest także jedną z moich faworytek. Jej hh mnie powala (oczywiście w sensie pozytywnym). Niestety nie mogę sobie jej wyobrazić w jakimś lekkim romantycznym jazz'ie, bo dla mnie to ona jest taka prawdziwą "babą z jajami", silnym charakterem, osobą mocno stąpającą po ziemi. Trzymam za nią kciuki. -
Anetka
wśród pań w tej edycji Ewa jest zdecydowanie moją faworytką:P świetnie tańczy, jest twarda i zdaje mi się że jest tak zawzięta że jak trafi na jazz to tez da sobie doskonale radę:) -
-
Olkis
-
Anetka
-
Dot
-
aLeKsaNdRa.
-
Anonim
-
Listkowa:)
:( Szkoda, że odpadła i to tak wcześnie... Wg mnie powinna odpaść Ilona, potem Paulina a Ewa na końcu.. -
Twoje Marzenie.
jej dla mnie niewypał to ta Paulina, ale nie odpadnie bo pzreciez Piróg ją uwielbia,; / a Ewa? no coż, w swojej technice byla naprawde dobra a ciekawe czy w innych tak smao dobrze by sobie radziła -
Olkis
-
M a d a
fakt Ilony solówka była beznadziejna. Ewa zatańczyła świetnie, ale odrazu wiedziałam, żę odpadnie. cóż takie jest ten program. -
Julita M
jak odpadla to nie moglam w to uwierzyc.. no coz nie bedzie juz czego tam jak dla mnie ogladac..;/ -
Anonim
>M a d a napisała:
>fakt Ilony solówka była beznadziejna. Ewa zatańczyła
>świetnie, ale odrazu wiedziałam, żę odpadnie. cóż
>takie jest ten program.
jak wyżej...
Ech, szkoda że odpadła. Ona nie była 'sztuczna', jak widać co po niektórych.