-
Anonim
mysle, ze postac ta zasluguje na osobny temat. genialny dystans do siebie i poczucie humoru. wg mnie fajnie ze go wzieli do tel avivu, rozlunił tam atmosfere, doprowadzil do smiechu nawet briana van der coś tam i piróga; D -
kasia
no to jest superka facio, hm, za niego mógł pojechać dobry tancerz, który umie tańczyć kocha to i wie po co jedzie! ale to była ich decyzja!; )) zrobił ubaw, albo jak mówił innym głosem na castingu, haaahahaha, mistrz!; DD -
Listkowa:)
Bardzo pozytywny człowiek! Takich ludzi trzeba nam w życiu, którzy swoją fajną osobowością rozjaśniają tą szarą rzeczywistość.Wg. mnie to Jacek bardzo fajny facet, z dużym poczuciem humoru i dystansem do siebie czyli tym co wielu ludziom obecnie brakuje.
Ale uważam, że niepotrzebnie brali go na warsztaty. Zajął miejsce komuś to jednak tańczy całe życie (lub przynajmniej dużą jego część) i ktoś dla kogo ten wyjazd byłby szansą. Ale za to widzę Jacka w Mam talent bądź też w jakimś kabarecie.
Trzymam za niego kciuki i mam nadzieję jeszcze zobaczyć go na ekranie TV :) -
Olkis
dlaczego on nie jest w 14? wg. mnie miał spore szansę na wygraną...
hue hue; )
ale było śmiechu przynajmniej ^^ -
-
Anonim
mysle, ze ma szansę, żeby jakoś zaistnieć w telewizji. widzieliscie go w "dzien dobry tvn"?:
http://youcandance.plejada.pl/49,13...
tam jest wlasnie mowa o jego ewentualnej karierze. znowu wypadł rozbrajająco xD -
Olkis
jako komik albo błazen reklamowy ma spore szanse, takich też świat potrzebuje; )