- 1
- 2
-
Naćpana Żelkami.
Tak wiem, że taki wątek już był, ale na tamtym nikt się nie odzywa, więc postanowiłam założyć nowy; p
http://youcandance.plejada.pl/47,13...
wie ktoś kto jest z Kacprem w pokoju (w tel avivie). Na samym końcu. Po prostu jestem ciekawa; p.
On jest taki boski xD
Kocham gościa, odkąd zobaczyłam go na żywo; p -
Anonim
-
Naćpana Żelkami.
-
Anonim
-
-
Anonim
może nie jestem dziewczyna ale jestem jego wielbicielem dla mnie jest królem polskiego Krumpu :) -
Anonim
-
Anonim
-
Naćpana Żelkami.
mój też... kuźwa.
ale teraz liczę na bliźniaków; p a szczególnie na sebastiana; p -
mika
imo on był straszny.. tanecznie może faktycznie dobry, ale jego osobowość, maniera, cwaniactwo.. nie do wytrzymania :/ ciesze się, że nie bedę musiała oglądać go w odcinkach na żywo. -
mam nadzieje, ze ta dziewczyna bedzie tego warta. to bardzo piekne uslyszec od chlopaka takie slowa, publicznie mowiacego o swoich uczuciach i w dodatku rezygnujacego ze swoich marzen. mnie tez zal, ze odszedl, bardzo sie rozwinal od tamtego czasu i wtedy moze byloby mu ciezko, bo 3 edycja byla mocna i mocne osobowosci, ale teraz byl jego czas.
-
Naćpana Żelkami.
no... A jurorzy słusznie powiedzieli, że jego marzenia są tak samo ważne jak jego dziewczyny... No cóż. Wybrał miłość. Na pewno będzie żałował, ale we wszystkim co wybierze życzę mu szczęścia; *
-
Listkowa:)
A ja tam uważam, że on wcale nie zrezygnował dla dziewczyny. To taka tylko ściema żeby niby jakoś wyjść z twarzą z tej sytuacji.
Patrząc na to co działo się przed ostatecznym wyborem 14-nastki, jego załamanie, zaliczenie pod kątem choreografii do Jacksona do najsłabszych...moim zdaniem nie mógł znieść tego, że sobie nie radził...Zresztą nawet jak by się dostał do tej 14-nastki mógłby przecież odpaść już po tyg i spokojnie dołączyć do dziewczyny. Zresztą program trwa maksymalnie ok 2,5 miesiąca więc uważam, że nie jest to tak dużo, a jeśli miłość jest prawdziwa to się nie rozleci choć by nie wiem co. Do tego w dobie internetu, skypa...Ale to moje osobiste odczucia.
Choć nie powiem, liczyłam że jednak będzie w 14-nastcę bo widziałam w nim pewien potencjał.
szkoda. -
Anonim
>Listkowa:) napisała:
>A ja tam uważam, że on wcale nie zrezygnował dla
>dziewczyny. To taka tylko ściema żeby niby jakoś wyjść
>z twarzą z tej sytuacji.
>Patrząc na to co działo się przed ostatecznym wyborem
>14-nastki, jego załamanie, zaliczenie pod kątem
>choreografii do Jacksona do najsłabszych...moim zdaniem nie
>mógł znieść tego, że sobie nie radził...Zresztą nawet
>jak by się dostał do tej 14-nastki mógłby przecież
>odpaść już po tyg i spokojnie dołączyć do dziewczyny.
>Zresztą program trwa maksymalnie ok 2,5 miesiąca więc
>uważam, że nie jest to tak dużo, a jeśli miłość jest
>prawdziwa to się nie rozleci choć by nie wiem co. Do tego
>w dobie internetu, skypa...Ale to moje osobiste odczucia.
>Choć nie powiem, liczyłam że jednak będzie w 14-nastcę
>bo widziałam w nim pewien potencjał.
>szkoda.
Że niby nie wytrzymał psychicznie? Bzdura!
Prawda jest taka, że on zrezygnował, bo jego dziewczyna, która jest jednocześnie założycielką SMU (czyli szkoły tańca, w której uczy Kacper) wyjeżdża do Wielkiej Brytanii i on miał w tym czasie "przejąć interes" w tej szkole tańca.
A poza tym dostał jakąś inną propozycję z zagranicy (ale co do tego nie jestem pewna).
I proszę mi nie pisać takich bzdur, że nie wytrzymał psychicznie, bo to nie jest prawda!
Pozdrawiam :) -
Anonim
ten chlopak ma taki wyraz twarzy jakby chciał wszystkim powiedziec "w dupie was mam", to mi sie w nim podoba, taki zdystansowany do tego wszystkiego. no a tanczy fajnie, szkoda, ze zrezygnował, bo za malo jest w tej edycji hiphopowców; /. -
Anonim
"w dupie was mam"? hmm...może i tak, ale mi to ani trochę nie przeszkadza.
Lepiej taki Kacper niż przesłodzony np. Kuba Jóźwiak -
Anonim
ale przeciez wlasnie napisalem, ze to mi sie w nim podoba, czytaj uwazniej :P -
Anonim
-
Naćpana Żelkami.
>Marijuana napisała:
>"w dupie was mam"? hmm...może i tak, ale mi to ani trochę
>nie przeszkadza.
>Lepiej taki Kacper niż przesłodzony np. Kuba Jóźwiak
Zgadzam się. Kuba Jóźwiak... Ma taką twarz (nie krytykuję go, ani broń Boże nie mówię, że jest brzydki) że nie koniecznie chce mi się na niego patrzeć... Nie wiem czemu. Przesłodzony na pewno.
Ale kolo tańczy świetnie... Cóż. Jego wygląd i głos jednak nie pozwala mi go jakoś szczególnie lubić.
I powtarzam, że nie chce w tym momencie nikogo krytykować ! ; )
pozdro; p -
Anonim
>Zgadzam się. Kuba Jóźwiak... Ma taką twarz (nie
>krytykuję go, ani broń Boże nie mówię, że jest
>brzydki) że nie koniecznie chce mi się na niego
>patrzeć... Nie wiem czemu. Przesłodzony na pewno.
>Ale kolo tańczy świetnie... Cóż. Jego wygląd i głos
>jednak nie pozwala mi go jakoś szczególnie lubić.
>I powtarzam, że nie chce w tym momencie nikogo krytykować
>! ; )
>pozdro; p
Świat byłby lepszy, gdyby każdy wyrażał swoje zdanie w sposób, w jaki Ty to robisz. Przez Twoją ocenę nikt nie poczuł się urażony, a napisałaś to, co myślisz, nikogo nie obrażając.
Już Cię lubię...:) -
Olkis
ohh[nie] K. Matuszewski; | Strasznie wkurzający jak dla mnie gościu, tylko na koniec zyskał w moich oczach i też sobie pomyślałam czy ta dziewczyna jest tego warta czy może rzuci go za parę miesięcy [?]
a kto to jest Kuba Jóźwiak?O.o to coś w loczkach??
- 1
- 2
|
|
You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30
Miejsca grona (4)
-
Devil's Dance Studio Marynarska 14, Warszawa
-
fair play studio warszawa plac grzybowski, warszawa
-
www.Szkolytanca.pl Emilii Plater, Warszawa