-
ania.
-
Agatatka
Mucha stara się dorównać Pirógowi i nie patrzy na taniec ale :image" i charakter, co jest bezsensu!
Weronika była dobrym aniołem i była doświadczona! A Mucha tylko wygrała TZG; / -
Anonim
-
Agatatka
1. brała udział w warsztatach
2. tańczyła striptiz xD
3. ukończyła szkołę muzyczną
4. jest producentką filmów no i trochę też aktorką.
a mucha? jest tylko aktorka, która tańczyła w TZG taniec klasyczny. -
-
Anonim
1. udział w tańcu z gwiazdami był warsztatami dla Muchy
2. hahah, no dobra, tutaj ją weronika bije na głowę :D
3. to że mucha jej nie ukończyła nie znaczy że nie ma poczucia rytmu, bo raczej do tego programu nie jest jej potrzebna umiejętność grania na jakimś instrumencie; p tak myślę xD
4. a bycie producentką filmów ma coś wspólnego z aktorstwem? heheh, moim zdaniem nie bardzo :] -
Olkis
i tak każdy wie że ta trzecia <baba> jest tam po to żeby było śmieszniej i wzrosłą oglądalność
a już wolę żeby tam dupę Mucha płaszczyła niż Marczukowa -
Dzień dobry Paulinko !
-
.Panna Anna.
Zgadzam się w pełni z koleżanką wyżej. Mucha jest beznadziejna. Z każdym odcinkiem umacniam się w tym przekonaniu. Wielka znawczyni tańca...; ) -
Seba
Wczoraj dała ciała, przeholowała... myśli że jest tu najważniejsza... jakby o Augustinie tak powiedział Piróg no to lipa, ale o niej to Piróg powiedział prawdę... -
Olkis
no to się popisała w ostatnim odcinku :| Nie dość że się obraża za arcymądrą<ironia> gazetę jaką jest fakt, za słowa szczere i prawdziwe jakie kierują do niej zarówno Piróg jak i Egurrola to jeszcze bezsensownie się wypowiada, nie znając rzeczy -.- żal. Michał dobrze mówi- przydałby się ktoś od hh a nie taka dziewka która przyszła nie wiadomo skąd nic w życiu nie osiągnęła, jedzie na skandalach i jeszcze japę drze! -
Anonim
grubo przesadziła
robi wokół siebie zamieszanie, a to PROGRAM O TANCERZACH, nie o niej; / -
ja za Weroniką nigdy specjalnie nie przepadałam, ale w III i w IV edycji już bardzo fajnie było widać, że jury jest zżyte ze sobą, rozumieją się bez słów. Mucha wkurwiała mnie już na castingach, kiedy np. wyrywała się z tekstami typu chcemy zobaczyć jak pracujesz w Izraelu, tak jakby ona była przewodniczącą i najchętniej to ona by wręczała te bilety czy zadając te durne pytania. W odcinkach live już po prostu nie mogę jej słuchać, aż nazbyt wychwala swoich faworytów na każdym kroku, po reszcie jeździ. To co powiedziała Ilonie było poniżej pasa, może nie jest jakaś rewelacyjna, ale w ostatnich dwóch tańcach wypadła bardzo dobrze. Agustin i Michał krytykowali głównie taniec, a ona czepia się osób. Mam nadzieję, że w kolejnej edycji jej już nie będzie. wzięła udział w jednym komercyjnym programie, schudła 10kg i juz jest wielka gwiazda i wielka znawczynią tańca. "Baaaardzo pozdrawiam mojego partnera Rafała" eh...
-
(: Mariusz, Ola, Igor :)
Ja też uważam że Mucha nie zna sie na tańcu a madrzy sie jakby to ona była znawczynią. Ludzie odpowiedzialni za ten program powinni zadbac o szybka zmiane bo to co się dzieje w odcinkach live to juz przekaracz wszystkie granice... Mucha uważa sie za pepek świata... POWINNA DOSTAC KOPA W POSTACI USUNIECIA Z JURY MOZE WTEDY BY TROCHE USIADŁA NA D... I BYŁA POKORNIEJSZA. -
Hania Wilczyńska