-
Nie przeszkadzać .!; D
Zaprasilam; d A poza tym w znajomych ma tylko ludzi z Gliwic,zaakceptowalby moze jak by mu sie dziewczyna spodobala xD Jak chcesz to zapraszaj; ) -
kasia
-
Olkis
>fabisz napisał
>>kate napisała:
>>o jaa, on fryzjerem będzie, hahahah nieźle
>
>mówiłem, że gej :P
nie ma to jak nikogo nieobrażająca wypowiedź fabisza;d
Piotrek jest zajebisty, chociaż zawód fryzjera nie bardzo mi do niego pasuje <myśli> ale widać że ma wrażliwą duszę; d jak dla mnie cud miód i orzeszki i mądrze zrobił że zrezygnował bo w życiu nie zawsze jest tylko jedno ważne a chyba najważniejsze to zdrowie także to psychiczne a skoro przypuszczał że nie wytrzyma programu psychicznie to po co miał się męczyć?:D -
kasia
-
-
Anonim
ale jednak szkoda ze go nie ma.
on by dodal programowi czegos jeszcze; d
zreszta lubie jego styl tanczenia.
a no i przystojny jest; ) -
Anonim
szkoda, szkoda
bardzo był ciekawy i fajny :)
może/na pewno jeszcze o nim usłyszymy -
Marzena Szymusińska
Hmm .. Ja chodzę do Iskry i miałam z nim warsztaty; ) Chłopak jest świetny, po YCD się nie załamał :) , w tamtym tygodniu znowu na mistrzostwach iskry w solówkach zająl 1 miejsce w kategori S ( ci najlepsi; ) ) , oraz ze swoją formacją również 1 miejsce . Ale też się zastanawiam cyz on nie jest gejem przecież z tego co widziałam tyle lasek na niego leci ( i na warsztatach i na mistrzostwach ) a on je trzyma wszystkie na dystans; p , mam go w znajomych na nk i tma też ma bardzo dużo przyjaciółek ale żadna znich nie jest jego dziewczyną; | , więc nie wiem co jest; p -
Marzena Szymusińska
>katie napisała:
>jego koszulka I <3 CTO, czyli kocham Check This Out :)
Check Tihs Out to formacja w której tańczy; ) chcecie to wam am kilka linków , najnowszy jak chcecie ich występ z teraz z soboty z mistrzostw; ) -
Ewelina.
-
Anonim