-
マグダ
ja się ciesze że wygrała to Ania :)
[ poza tym Łukasz nam nie wyemigruje :P xD ] -
Oskar
-
Franciszka; ]
Tak miało być --> Ania zwycięzca IV edycji :)
Dobrze, że to Ania: miała niezwykły talent i boskoo tańczyła należało jej się i ta osobowość :D -
-
*Nell
-
Anonim
Bardzo dobrze, że Ania wygrała. Przynajmniej raz normalnie głosowali :) -
pati
tak, tez bylam na widowni, wydaje mi sie ze tam sa o wiele wieksze emocje niz w przez TV...
ale: mysle ze oboje byli.. hmm.. sa swietni, wszechstronni i utalentowani, ale wolalam by wygral Łukasz, od poczatku go lubilam.
chociaz Pirog powiedzial szczera prawde - kobiety zawsze maja trudniej w takich zawodach tanecznych no i wogole, tak wiec podziwiam Anie i ciesze sie ze wygrala i ze udowodnila ze dziewczyna moze wygrac (Wiola tez oczywiscie :D)
ale mimo wszystko chyba wolalam Łukasza...
zgadzam sie - ktos napisal ,majki byl swietny' - totalny odjazd :PP a ta choreografia :D:D -
pati
jasne ze program jest ustawiony :) niestety.
na widowni chociazby te przygotowania... wszystko ustawione :D -
Marta
>Pati napisała:
>jasne ze program jest ustawiony :) niestety.
>
>na widowni chociazby te przygotowania... wszystko ustawione
>:D
a co przygotowania na widowni mają wspólnego z tym że program jest ustawiony?
a Mikemu współczuje, od 4 edycji to samo robi. -
kochany wodorost ^^
ten program jest ustawiony i chyba kazdy to wie,zreszta widac po tym kto wygrywa...oni juz od 1 odcinka wiedza kto wygra... -
Franciszka; ]
Nie wiem czy ustawiony czy nie!! ale wydaje mi się, że nie :)
poza tym jak wczoraj Piróg podkreślił - dziewczyny mają gorzej wygrywać!!!! no ale dwie polki w światowej czołówce!!!! :):) - to sie chwali =)
czyżby polaczki mają taniec we krwi?? :D hehehe -
Chyba Ewela.
Nawet jezeli nie jest usawiony to jest podstawiony pod niektórych uczestników tych którzy idą na ręke Agustinowi i za wszelką cene pchają te osoby jak najdalej -
=Monia=
>Agi napisała:
>popierając słowa Michała z kulis, po raz drugi zgadzam
>się z werdyktem. zazdroszczę Ani, też bym chciała
>wygrać YCD :P
a co michal mowil za kulisami??
ja podczas przerw nie moge na necie ogladac, a szkoda.. -
=Monia=
hm.. a kto byl w studiu na finale? i chcialby opowiedziec jak bylo i w ogole..:) -
-
Aśku
Majkii świetny! wogole na zywo zupełnie inaczej wszystko bardziej sie przezywa ale strasznie to studio malutkie i tez sie ciesze ze Ania wygrała; ))) zasluzyła sobie:D -
Agi
>=Monia=* napisała:
>>Agi napisała:
>>popierając słowa Michała z kulis, po raz drugi zgadzam
>>się z werdyktem. zazdroszczę Ani, też bym chciała
>>wygrać YCD :P
>
>a co michal mowil za kulisami??
>ja podczas przerw nie moge na necie ogladac, a szkoda..
że dopiero po raz drugi zgadza się z werdyktem widzów, najpierw wygrana Wioli, potem Ani. -
monia monia
-
♥Gosia♥
Nie wiadomo,...tak się ciesze,że wygrała...jest SUUUUUUUPER!!!Kocham ją!!!<333Łukasz też był niezły...Ale wolałam taniec Ani...:)))) -
Grzegorz.
Ja może tak trochę od tematu; ] Ale jeżeli ktoś chce się pośmiać to przesyłam dwa filmiki mojego autorstwa z finału, a mianowicie:
http://www.youtube.com/watch?v=o-us... śmieszne momenty jurorów
http://www.youtube.com/watch?v=eebv... śmieszne momenty uczestników
-
monia monia
wiecie co oglądam ycd od 3 edycji i teraz zaczęłam nadrabiać zaległości oglądając 1 sezon...Oglądam sobie więc odcinek 2 , przesłuchania w Poznaniu a tam Anna Kapera, która ma przesłuchaniu zdejmuje bluzkę bo nie ma gdzie przykleić numerka.... -
Anonim
a gdzie można w ogóle znaleźć odcinki stare poza ubogim archiwum na stronie ycd ?