YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [6424]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Магдалина

• 04/06/2009 00:58
    ja się ciesze że wygrała to Ania :)
    [ poza tym Łukasz nam nie wyemigruje :P xD ]
  • Oskar

• 04/06/2009 10:04
    spoko że Ania wygrała :D
  • Franciszka; ]

• 04/06/2009 10:08
    Tak miało być --> Ania zwycięzca IV edycji :)
    Dobrze, że to Ania: miała niezwykły talent i boskoo tańczyła należało jej się i ta osobowość :D
  • Nell

• 04/06/2009 14:46
    No i nawet dobrze , że wygrała.. Zapracowała sobie na to :)
  • m o ń k a

• 04/06/2009 15:06
    Bardzo dobrze, że Ania wygrała. Przynajmniej raz normalnie głosowali :)
  • Pati

• 04/06/2009 15:13
    tak, tez bylam na widowni, wydaje mi sie ze tam sa o wiele wieksze emocje niz w przez TV...

ale: mysle ze oboje byli.. hmm.. sa swietni, wszechstronni i utalentowani, ale wolalam by wygral Łukasz, od poczatku go lubilam.

chociaz Pirog powiedzial szczera prawde - kobiety zawsze maja trudniej w takich zawodach tanecznych no i wogole, tak wiec podziwiam Anie i ciesze sie ze wygrala i ze udowodnila ze dziewczyna moze wygrac (Wiola tez oczywiscie :D)

ale mimo wszystko chyba wolalam Łukasza...

zgadzam sie - ktos napisal ,majki byl swietny' - totalny odjazd :PP a ta choreografia :D:D
  • Pati

• 04/06/2009 15:15
    jasne ze program jest ustawiony :) niestety.

na widowni chociazby te przygotowania... wszystko ustawione :D
  • Ja

• 04/06/2009 15:38
    >Pati napisała:
    >jasne ze program jest ustawiony :) niestety.
    >
    >na widowni chociazby te przygotowania... wszystko ustawione
    >:D

a co przygotowania na widowni mają wspólnego z tym że program jest ustawiony?

a Mikemu współczuje, od 4 edycji to samo robi.
  • kochany wodorost ^^

• 04/06/2009 16:33
    ten program jest ustawiony i chyba kazdy to wie,zreszta widac po tym kto wygrywa...oni juz od 1 odcinka wiedza kto wygra...
  • Franciszka; ]

• 04/06/2009 17:57
    Nie wiem czy ustawiony czy nie!! ale wydaje mi się, że nie :)
    poza tym jak wczoraj Piróg podkreślił - dziewczyny mają gorzej wygrywać!!!! no ale dwie polki w światowej czołówce!!!! :):) - to sie chwali =)
    czyżby polaczki mają taniec we krwi?? :D hehehe
  • Chyba Ewela.

• 04/06/2009 18:44
    Nawet jezeli nie jest usawiony to jest podstawiony pod niektórych uczestników tych którzy idą na ręke Agustinowi i za wszelką cene pchają te osoby jak najdalej
  • =Monia=

• 04/06/2009 20:57
    >Agi napisała:
    >popierając słowa Michała z kulis, po raz drugi zgadzam
    >się z werdyktem. zazdroszczę Ani, też bym chciała
    >wygrać YCD :P

a co michal mowil za kulisami??
    ja podczas przerw nie moge na necie ogladac, a szkoda..
  • =Monia=

• 04/06/2009 21:38
    hm.. a kto byl w studiu na finale? i chcialby opowiedziec jak bylo i w ogole..:)
  • Aśku

• 04/06/2009 21:46
    Majkii świetny! wogole na zywo zupełnie inaczej wszystko bardziej sie przezywa ale strasznie to studio malutkie i tez sie ciesze ze Ania wygrała; ))) zasluzyła sobie:D
  • Agi

• 04/06/2009 22:23
    >=Monia=* napisała:
    >>Agi napisała:
    >>popierając słowa Michała z kulis, po raz drugi zgadzam
    >>się z werdyktem. zazdroszczę Ani, też bym chciała
    >>wygrać YCD :P
    >
    >a co michal mowil za kulisami??
    >ja podczas przerw nie moge na necie ogladac, a szkoda..

że dopiero po raz drugi zgadza się z werdyktem widzów, najpierw wygrana Wioli, potem Ani.
  • monia monia

• 05/06/2009 00:05
    a wiadomo cos o 5 edycji?:D
  • ♥=OSIA=♥

• 05/06/2009 14:46
    Nie wiadomo,...tak się ciesze,że wygrała...jest SUUUUUUUPER!!!Kocham ją!!!<333Łukasz też był niezły...Ale wolałam taniec Ani...:))))
  • Grzegorz.

• 06/06/2009 22:30
    Ja może tak trochę od tematu; ] Ale jeżeli ktoś chce się pośmiać to przesyłam dwa filmiki mojego autorstwa z finału, a mianowicie:

http://www.youtube.com/watch?v=o-us... śmieszne momenty jurorów

http://www.youtube.com/watch?v=eebv... śmieszne momenty uczestników
  • monia monia

• 07/06/2009 01:46
    wiecie co oglądam ycd od 3 edycji i teraz zaczęłam nadrabiać zaległości oglądając 1 sezon...Oglądam sobie więc odcinek 2 , przesłuchania w Poznaniu a tam Anna Kapera, która ma przesłuchaniu zdejmuje bluzkę bo nie ma gdzie przykleić numerka....
  • nagrana na dźwiękach

• 07/06/2009 23:09
    a gdzie można w ogóle znaleźć odcinki stare poza ubogim archiwum na stronie ycd ?
  • L'ange

• 07/06/2009 23:15
    właśnie, też bym sobie obejrzała:P
  • monia monia

• 08/06/2009 01:30
    ja je ściągam z peb.pl , ale minus taki, że strasznie wolno... zaszokowało mnie to wracając do ani bo oni zwykle przypominają tancerzy, ktorzy wcześnie próbowali swoich sił w ycd
  • !M@dzik!

• 08/06/2009 08:41
    ja jestem zadowolona że Anka wygrala... najbardziej rozwinęła swoje umiejętności ze wszystkich uczestników YCD... tak wię zasłużyła na nagrodę :D:D:D
  • paat

• 09/06/2009 08:23
    dla mnie to oni obydwoje wygrali będąc w finale i ja sama nie potrafiłam stwierdzić, kto jest moim faworytem. Łukasz świetnie tańczy jazz, podoba mi się jego styl, tak lekko wszystko robi, Ania również ma wielki talent i bardzo jej się to należało, widać, że na prawdę bardzo się starała. i jeszcze weźmy pod uwagę, jak Agustin powiedział "kobiety w tym zawodzie mają trudniej". kolejne: już po pierwszym odcinku Ania miała jakieś problemy zdrowotne, kontuzję kostki, teraz, w finale, coś tam jej przy żebrach pękło czy jak, a mimo wszystko tańczyła! bo chciała! I osiągnęła to, o czym od zawsze marzyła.
    gratuluję Aniu, jesteś cudowna! < 3
  • Gold&Black

• 09/06/2009 23:12
    Sam pobyt w studio był ciekawym doświadczeniem. Telewizja nigdy nie odda tańca, tego w jaki sposób chodzą ich ciała, widać w tym tańcu pokazującą się więź, a zarazem rywalizację. W telewizji, oglądamy cięcie po cięciu.. niestety, nie można po tym w 100% określić kto byl lepszy. Moim zdaniem widząc ich na żywo Ania tańczyła bardzo dobrze, ale widząc tą smutną twarz Łukasza po określeniu wyniku to serce się łamało ...
  • paat

• 10/06/2009 16:38
    ja nigdy nie byłam w studio, ale wiem doskonale, jak to jest, te napięcie, to zupełnie co innego. no Łukasz nie wygrał, a szkoda, też mu się należało, choć domyślam się, jak mógł się czuć... był tak blisko wygranej...
  • Pati

• 10/06/2009 19:55
    zgadzam się, w studio o wiele lepiej czuć i widać emocje niż w TV, to oczywiste...
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (3)