-
-
monia monia
ja je ściągam z peb.pl , ale minus taki, że strasznie wolno... zaszokowało mnie to wracając do ani bo oni zwykle przypominają tancerzy, ktorzy wcześnie próbowali swoich sił w ycd -
Anonim
ja jestem zadowolona że Anka wygrala... najbardziej rozwinęła swoje umiejętności ze wszystkich uczestników YCD... tak wię zasłużyła na nagrodę :D:D:D -
-
pat
dla mnie to oni obydwoje wygrali będąc w finale i ja sama nie potrafiłam stwierdzić, kto jest moim faworytem. Łukasz świetnie tańczy jazz, podoba mi się jego styl, tak lekko wszystko robi, Ania również ma wielki talent i bardzo jej się to należało, widać, że na prawdę bardzo się starała. i jeszcze weźmy pod uwagę, jak Agustin powiedział "kobiety w tym zawodzie mają trudniej". kolejne: już po pierwszym odcinku Ania miała jakieś problemy zdrowotne, kontuzję kostki, teraz, w finale, coś tam jej przy żebrach pękło czy jak, a mimo wszystko tańczyła! bo chciała! I osiągnęła to, o czym od zawsze marzyła.
gratuluję Aniu, jesteś cudowna! < 3 -
Anonim
Sam pobyt w studio był ciekawym doświadczeniem. Telewizja nigdy nie odda tańca, tego w jaki sposób chodzą ich ciała, widać w tym tańcu pokazującą się więź, a zarazem rywalizację. W telewizji, oglądamy cięcie po cięciu.. niestety, nie można po tym w 100% określić kto byl lepszy. Moim zdaniem widząc ich na żywo Ania tańczyła bardzo dobrze, ale widząc tą smutną twarz Łukasza po określeniu wyniku to serce się łamało ... -
pat
ja nigdy nie byłam w studio, ale wiem doskonale, jak to jest, te napięcie, to zupełnie co innego. no Łukasz nie wygrał, a szkoda, też mu się należało, choć domyślam się, jak mógł się czuć... był tak blisko wygranej... -
pati
zgadzam się, w studio o wiele lepiej czuć i widać emocje niż w TV, to oczywiste...