-
Agi
oj taaak, jest insekt był boski. niezwykle charyzmatyczna, pomysłowa, kreatywna osoba z tej Ani :)) -
Chyba Ewela.
-
Olga
ale się cieszę że Ania jest w finale!!! jupiiii!!!! wygra ten program i to bedzie jedyna dobra i sluszna decyzja tej edycji!!!!!
szkoda tylko ze final musi byc damsko-meski, bo jak dla mnie to konkurowac w finale powinny Ania z Julką!! Ania, Kuba i Julka taka powinien wyglądac finał. byłoby ciekawie a tak to właściwie wiadomo że Ania będzie świetna a Łukasz jak zwykle, poskacze i rzuci kilka słownych bajerów .... ANIA do boju!!!! -
-
emsuu
-
>Dot napisała:
>jeszcze się zdziwisz, a może TVN sobie zaplanował, że to
>ona ma wygrać.
>Nasze głosy tak naprawdę w niczym nie pomogą, wszystko
>jest już i tak ustawione;)
zgadzam się.
Jakoś Augustin za Anią i Ania została..
Powinna być w finale Julka! -
=Monia=
no fajnie by bylo gdyby ania i jula byly w finale, obie sa na swoj sposob niepowtarzalne, ale mimo wszystko wolalabym zeby to julka przeszla, i jak dla mnie jurorzy nie powinni ujawniac swoich faworytow, tak myslalam sobie ze piter biedny, no agustin tak chamsko pow ze ma nadzieje zeby to ania przeszla, a jak miala czuc sie jula, juz pirog dojrzale pow ze obie sa swietnie, itp itd
a solowka ania zajebista, pomyslowa..:):) -
Anonim
Ania byla wczoraj niesamowita.Moim zdaniem pobila Julke na glowe,chociaz ja tez lubilam.Ania jest piekna,mega zgrabna i swietnie tanczy,a jakie ma kocie ruchy!!!Mam nadzieje,ze Lukasz nie wygra-nie zasluguje. -
Chyba Ewela.
Mi sie tam bardziej podobała wczoraj Julka ale Anka tez dała rade
Musi ona wygrac ten program -
ZIEMNIAK.
No teraz oby Ania wygrała... Jest swietna i dojrzala tancerką wiec zdecydowanie jej sie to nalezy... Szkoda że Piotrek odpadł :/:( -
Chyba Ewela.
Szkoda szkoda i to jak Kurde no rozumiem ze Anka z Julką mogłyby sie równac ale Łukasz z Piotrem??
Wogóle to nawet niema co porównywac Łukasza z innymi bo jazdy z tej 4 co była jest lepszy o niebo od niego -
Anonim
-
Olkis
racja, jak wygra Łukasz to będzie rzeczywiście najgorsza edycja, dziewczyny była na równym poziomie ale Łukasz był daleko w tyle za Piterem. -
Katarzyna
dlatego głosujmy na Anie! :) jest niesamowita...! A ta solówka wręcz cudna była.
A pamiętacie minę Agustina? hehe.
-
-
kaha.
>★ napisał
>Jak ona nie wygra to ten program zejdzie na psy!
Zszedł już po tym jak odpadla Baśka.
A to, że Ania jest w finale jest chyba jedyną dobrą decyją w tej edycji.
Chociaż Julia też jest bardzo dobra. Ale Ania ma ogromny wdzięk i klasę.
-
Anonim
Zgadzam się! Też uważam, że Ania powinna wygać program ... Ona świetnie tańczy :) -
♥♥Julu$ka♥♥
Ania świetnie tańczy :) Mogła by wygrać Julka czemu nie głosujecie ??!! :D:D:D -
Olga
dzisiaj finał!! trzeba słać smsy na Anię!!!!!! MUSI WYGRAĆ!! Ocalmy ten program i niech wygra najlepsza!!
-
Olkis
Julka też dobra tancerka ale jestem ciekawa co wymyśli jeszcze Ania w swej solówce;)
powinna wygrac wtedy YCD się zrehabilituje :)
-
=Monia=
-
Anonim