YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agi

oj taaak, jest insekt był boski. niezwykle charyzmatyczna, pomysłowa, kreatywna osoba z tej Ani :))
  • Chyba Ewela.

Anka to jest kot
    Jednym słowem
  • Olga

ale się cieszę że Ania jest w finale!!! jupiiii!!!! wygra ten program i to bedzie jedyna dobra i sluszna decyzja tej edycji!!!!!
    szkoda tylko ze final musi byc damsko-meski, bo jak dla mnie to konkurowac w finale powinny Ania z Julką!! Ania, Kuba i Julka taka powinien wyglądac finał. byłoby ciekawie a tak to właściwie wiadomo że Ania będzie świetna a Łukasz jak zwykle, poskacze i rzuci kilka słownych bajerów .... ANIA do boju!!!!
  • emsuu

mam nadzieje ze Ania wygra. byle nie Łukasz.
  • Wiola :)

>Dot napisała:
    >jeszcze się zdziwisz, a może TVN sobie zaplanował, że to
    >ona ma wygrać.
    >Nasze głosy tak naprawdę w niczym nie pomogą, wszystko
    >jest już i tak ustawione;)

zgadzam się.
    Jakoś Augustin za Anią i Ania została..
    Powinna być w finale Julka!
  • =Monia=

no fajnie by bylo gdyby ania i jula byly w finale, obie sa na swoj sposob niepowtarzalne, ale mimo wszystko wolalabym zeby to julka przeszla, i jak dla mnie jurorzy nie powinni ujawniac swoich faworytow, tak myslalam sobie ze piter biedny, no agustin tak chamsko pow ze ma nadzieje zeby to ania przeszla, a jak miala czuc sie jula, juz pirog dojrzale pow ze obie sa swietnie, itp itd

a solowka ania zajebista, pomyslowa..:):)
  • Anonim

Ania byla wczoraj niesamowita.Moim zdaniem pobila Julke na glowe,chociaz ja tez lubilam.Ania jest piekna,mega zgrabna i swietnie tanczy,a jakie ma kocie ruchy!!!Mam nadzieje,ze Lukasz nie wygra-nie zasluguje.
  • Chyba Ewela.

Mi sie tam bardziej podobała wczoraj Julka ale Anka tez dała rade
    Musi ona wygrac ten program
  • ZIEMNIAK.

No teraz oby Ania wygrała... Jest swietna i dojrzala tancerką wiec zdecydowanie jej sie to nalezy... Szkoda że Piotrek odpadł :/:(
  • Chyba Ewela.

Szkoda szkoda i to jak Kurde no rozumiem ze Anka z Julką mogłyby sie równac ale Łukasz z Piotrem??
    Wogóle to nawet niema co porównywac Łukasza z innymi bo jazdy z tej 4 co była jest lepszy o niebo od niego
  • Anonim

Jak ona nie wygra to ten program zejdzie na psy!
  • Olkis

racja, jak wygra Łukasz to będzie rzeczywiście najgorsza edycja, dziewczyny była na równym poziomie ale Łukasz był daleko w tyle za Piterem.
  • Katarzyna

dlatego głosujmy na Anie! :) jest niesamowita...! A ta solówka wręcz cudna była.
    A pamiętacie minę Agustina? hehe.
  • kaha.

>★ napisał
    >Jak ona nie wygra to ten program zejdzie na psy!

Zszedł już po tym jak odpadla Baśka.

A to, że Ania jest w finale jest chyba jedyną dobrą decyją w tej edycji.
    Chociaż Julia też jest bardzo dobra. Ale Ania ma ogromny wdzięk i klasę.

• Anonim

Zgadzam się! Też uważam, że Ania powinna wygać program ... Ona świetnie tańczy :)
  • ♥♥Julu$ka♥♥

Ania świetnie tańczy :) Mogła by wygrać Julka czemu nie głosujecie ??!! :D:D:D
  • Olga

dzisiaj finał!! trzeba słać smsy na Anię!!!!!! MUSI WYGRAĆ!! Ocalmy ten program i niech wygra najlepsza!!
  • Olkis

Julka też dobra tancerka ale jestem ciekawa co wymyśli jeszcze Ania w swej solówce;)
    powinna wygrac wtedy YCD się zrehabilituje :)

• =Monia=

no pamietajcie glosowac!!!!!!
    oczywiscie na ANIE:)
  • Anonim

ja napewno będę głosować. miejmy nadzieję, że wygra :).
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)