YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • syrena

tj.
  • Kociak

Czyli, Mieszko może brać udział w 5 edycji?;]
  • Chyba Ewela.

Bardzo sie ciesze że jednak powstał kolejny wątek o Mieszku
  • Anonim

a właściwie.. dlaczego poprzedni (wątek) został usunięty?
  • Nati

takie małe zamieszanie
  • emsuu

ja to juz sie tu chyba nie moge wypowiadac; /
  • Chyba Ewela.

proponuje tamten temat zakończyc
  • emsuu

>Anna napisała:
    >Czyli, Mieszko może brać udział w 5 edycji?;]

chyba nie moze bo jak ktos jest w 16 to raczej później juz nie . no ale nie wiem czy jest taki zapis gdziekolwiek.
  • Martynaa.

wydaje mi się, że można brać udział nawet jeśli było się już wcześniej w 16stce, ale pewności nie mam.
  • emsuu

hmm moze i tak ale wiekszosci to juz poprostu sie to nie opłaca. i tak zyskuja jakąs slawe wiec po co maja isc tam jeszcze raz.
    na broadway tez sobie zarobia xD
  • Martynaa.

z całą pewnością! :)
    ja osobiście nie próbowałabym kolejny raz gdyby już raz mi się nie udało.
  • Anonim

Mieszko próbował swoich sił w programie już dwa razy, wątpię, żeby trzecie podejście miało dla niego jakiś sens - to jednak wiele wyrzeczeń ze strony uczestników, zupełna odskocznia od życia codziennego.. trzeba zawiesić wszystkie swoje dotychczasowe sprawy i takie tam. A jednak spróbować zawsze można;D mam cichą nadzieję, że podejmie się tej walki o broadway po raz kolejny..
  • Chyba Ewela.

a według mnie jezeli sie juz raz dostanie do 16 to jest to sznasa jaką daje ycd a jezeli sie jej niewykorzysta to juz jego strata jezeli poszedłby tam jeszcze raz to pokazałby ze nie taniec a sława jest dlaniego wazna
  • Olkis

a ja powiem tak: Mieszko ani za pierwszym ani za drugim razem nie robił tego dla tańca.. w barcelonie był bo był zazdrośnikiem a w Lizbonie i YCD4 bo był psem ogrodnika i chciał zajśc dalej niz Paula.

ale mu się nie udało i koniec kropka przecinek myślnik co kto chce . I proszę mnie tutaj nie atakowac, bo jak wam się nie podoba moje zdanie to go mozecie poprostu nie komentowac.

• Anonim

e tam, od razu atakować;p.. nie oglądałam 3 edycji; w jakimś sensie, 'był zazdrośnikiem'? i komu zazdrościł? :>
  • Martynaa.

chyba chodzi o to, że był zazdrosny o Pauline i zazdrościł jej..
  • camm

pewnie chodzi o to ze ona jest w programie.
  • Martynaa.

przypuszczam, że właśnie o to chodziło w powyższej wypowiedzi.
  • Chyba Ewela.

Nikt nikogo nie atakuje kazdy ma prawo do własnego zdania Mieszko do kolejnej edycji na pewno nie pójdzie bo żałował ze do 4 poszedł
  • grycan

>bo żałował ze do 4 poszedł

???
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)