-
Agi
>Nati napisała:
>Ja bym stawiała na Kamila.
Oglądałam go wczoraj w Tancerzach, całującego Lesz :P -
Nati
-
aguu.
no ale tylko całował xdd
nie wiem ,
oby Kuba ten Kuba nie był (:
bo zbyt fajny jest na to . -
-
Nati
-
aguu.
-
Agi
No tak, do niczego nie doszło :P Nie przepadałam za nim, za dużo i zbyt intensywnie się szczerzył. Ale tancerzem chyba był niezłym, fajny mieli jazz z Wiolką. Ale wracając do Kuby, gdyby był to przeszkadzałoby mi to, ale nie lubię fałszywych oskarżeń i tego typu domiemywań. -
aguu.
ja też , fakt faktem że perfidnie go obgadujemy .
ale powinien nas zrozumiec . -
Agi
-
aguu.
-
Agi
Chyba nie na tym jedynym się pojawił :P Ok, sorry, że zaczęłam, ale ten taniec brzucha mnie tak natchnął :P -
aguu.
ale w sumie to tak mi się powiedziała , bo mi się Tito tańczący taniec brzucha przypomniał . -
Agi
I Diana. Ahh, pierwsza edycja, sentyment pozostaje. Nie, po tym pierwszym nieudanym występie Agustin chyba nie będzie robił takich żartów; ) -
aguu.
Diana , o tak .
ale ciii .
bo ja mam tendencje o odchodzenia od tematu . -
-
Agi
A ja się zbyt rzadko udzielam, żeby mieć. Podsumowując, Kuba da se radę. Ale kartę kupić trzeba i tak; ) Najwyżej wyślę na Łukasza. Albo Kaję. -
aguu.
-
Agi
-
aguu.
połączymy siły i ani Kuba , ani Łukasz nie odpadnie .
no i Kaja zostanie . -
Agi
O Łukasza się nie boję, bo on ma masę fanów. Bożyszcze kobiet z tego co czytam; ) A Kaja z nim tańczy? -
aguu.
Kaja to z Kabu tańczy .
a Łukasz z Anną , gdzie on bożyszcz ?
jak to mnie denerwują koleżanki ma jedną brew ^^ -
Agi
Aaa, jak się czyta plejadę to się wie, że bożyszcze :P A skoro mowa o mankamentach jego urody (mnie brew jedna nie przeszkadza) to czytałam też o jego pryszczach na ramionach i plecach, haha :P
No tak, przeczytałam na innym wątku, że takie pary. Kaja da radę, Kabu też wygląda na pojętnego. A Łukasz i Ania mogą mieć ciężko. Zobaczymy jak wiernych ma fanów; )