-
Marta
-
Anonim
HAHAHAHAHA eliza i jej zespół :
http://mamtalent.tvshow.com.pl/caro... -
aguu.
-
-
Anonim
nie podoba mi się jak tańczy, chce być seksowna i z pazurem, a tak naprawdę ona jest jeszcze taka niedojrzała;p ale nie mi tu oceniać, osobiście nie widzę jej w finale -
Marta
-
emi
-
aguu.
nie wiem czy to nie jest
Across The Universe - Let It Be
albo Beatels - Let it be. -
emi
-
aguu.
-
Ikuch.
Dla mnie to taka mała szmata jest (za przeproszeniem) Wszedzie sie gówniara pcha!Już w Mam Talnet była :/ I to wszystko ze jest taka miła i wgl to tylko przed kamerami :/ Zarozumiale dziecko z niej -
Olkis
jak dla mnie to że jest taka miła(aż zaaaa) mnie odrzuca ...O.o
ale proszę Cię, na przyszłosć wypowiadaj się mniej obraźliwie, to taka moja drobna sugestia, nie musisz ją wcale w życie wcielać./ -
Anonim
>. . кαтzє . . napisała:
>Dla mnie to taka mała szmata jest (za przeproszeniem)
>Wszedzie sie gówniara pcha!Już w Mam Talnet była :/ I to
>wszystko ze jest taka miła i wgl to tylko przed kamerami :/
>Zarozumiale dziecko z niej
I co z tego że była w MT... nawet się tam słowem nie odezwała więc nie wiem dlaczego tak ją oceniasz...
Szmata? Nie zauważyłam żeby się w jakiś sposób zeszmaciła... Więc jeżeli nie rozumiesz znaczenia pewnych słów to ich nie używaj (chyba, że to ja błędnie rozumiem ten wyraz..., w co, szczerze wątpię...)
A poza tym to ta "gówniara" - jak to określiłaś, jest starsza od ciebie (co mogę wywnioskować z info zawartych w Twoim profilu) - taka mała dygresja... -
Agat.
Jest bardzo utalentowana,ma tyle energi.. jeszcze jest młoda,więc dużo przed nią.Kurna,dałabym chyba wszystko żeby być tak ładna jak ona.; D Zazdroszcze. -
-
camm
w Elizie to mi sie podobaja tylko jej boskie oczy reszta nie bardzo.jak dla mnie to jula najladzniejsza -
Violek
żal mi tych osób, które oceniają Elize nie znając jej w ogóle i wypisują na nią coś w stylu "szmata".. Bo tu nie chodzi o ocenianie jej charakteru czy wyglądu, tylko o zdolności taneczne, bo o tym jest program!! Eliza jest zajebistą tancerką i to co teraz potrafi zawdzięcza ciężkiej pracy w zespole CD... Była, jest i będzie pod okiem świetnego choreografa i ta dziewczyna już ma przed sobą przyszłość!!! -
Olkis
>~♥~ Viola ~♥~ napisała:
>żal mi tych osób, które oceniają Elize nie znając jej w
>ogóle i wypisują na nią coś w stylu "szmata".. Bo tu nie
>chodzi o ocenianie jej charakteru czy wyglądu, tylko o
>zdolności taneczne, bo o tym jest program!! Eliza jest
>zajebistą tancerką i to co teraz potrafi zawdzięcza
>ciężkiej pracy w zespole CD... Była, jest i będzie pod
>okiem świetnego choreografa i ta dziewczyna już ma przed
>sobą przyszłość!!!
mi też żal że piszą "szmata" ale co do reszty się nie zgodzę, ludzie mają ją prawo lubić albo nie lubić pod warunkiem że robią to w kulturalny sposób, a gdyby osobowość nie była ważna to Agustin nie powtarzał by na okrągło: osobowość,osobowość,osobowość. .. a Rusin nie wychwalałaby poczucia humoru Jadźki,"skromności"Łukasza czy dojrzałości Anki... -
Marta
Problem w tym że w tym programie powinno się oceniac za taniec, co oczywiście nie jest przestrzegane, a za osobowośc nie nalezy ich oceniac bo jest czesto wykreowana na potrzeby programu :P -
Violek
-
ancymon.
> Olu<3 napisała :
mi też żal że piszą "szmata" ale co do reszty się nie zgodzę, ludzie mają ją prawo lubić albo nie lubić pod warunkiem że robią to w kulturalny sposób, a gdyby osobowość nie była ważna to Agustin nie powtarzał by na okrągło: osobowość,osobowość,osobowość. .. a Rusin nie wychwalałaby poczucia humoru Jadźki,"skromności"Łukasza czy dojrzałości Anki...
wybaczcie, ale Rusin miała wszystko napisane xD
oprócz paru jej głupich wstawek, ale na tym polega jej rola : wyszczególnianie jakichś wykreowanych cech poszczególnych uczestników. przykre, ale prawdziwe. -
Anonim