YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [6419]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agniechowska

• 24/05/2009 00:36
    >M a d a napisała:
    >powinna odpaść odcinek wcześniej.
    >zamiast Elizy.

Popieram!

• olga

• 24/05/2009 10:07
    powinna odasć wczesniej!!!! tez tak mysle!
  • Oluu.

• 24/05/2009 18:45
    >M a d a napisała:
    >liczy sie taniec. tanic taniec.

gdzie? chyba nie w TV... jesli liczy się taniec to czemu ciągle nawijają osobowośc, osobowość, osobowość...?
    czemu hotnastki głosują na najprzystojniejszego chłopczyka?
    -.- ludzie, zaprzeczacie sami siebie...

jasne, liczy się taniec, ale nie tutaj, a skoro nie to nie trzeba się trzymać sztywnych reguł...

pees: http://mamtalent.tvshow.com.pl/caro...
    Eliza i jej zespół buhahaha xD

no w końcu liczy się taniec :->
  • M a d a

• 25/05/2009 21:34
    zatanczysz mi lepiej ? no prosze !
    teraz mozna buhahaha.^^<sciana>
  • Oluu.

• 26/05/2009 19:14
    wystarczy że ty zrobisz to świetnie -.-
    czy ty widziałas zebym była w YCD? nieeee? a Elizę widziałaś?
    no to teraz poorównaj -.-

pees; i nie schodź w wątki osobiste, bo to nie temat o mnie, jak mnie tak strasznie lubisz to załóz osobne grono; p

pees2: tańcz Madziu,tancz, już śpiewałas kiedyś, wszystkiego przecież trzeba spróbować, nie pamiętam ile okien wtedy poszło?? heeh x]
  • M a d a

• 27/05/2009 14:55
    o tak mogła bym założyć o tobie osobne grono nazwa "wwc" (powinnaś wiedzieć o co chodzi.; ]...^^

p.s. a jak ty sie z górki turlałaś ? nie zapomne ile wtedy osób myślało, że trzęsienie ziemi nastąpiło.
  • Oluu.

• 27/05/2009 19:47
    nie pamiętam tego:) ale nawet jeśli to twój wymysł to nie życzę sobie żebyś się wypowiadała na moj temat :)( bo wiesz, nie chcę ci sprawiać przykrośći; ()

gówniarzu, najpierw się czegoś naucz a potem krytykuj; )
    może powrócisz do tematu co? zabraklo ci argumentów czy jak- jeśli nie , nie rozumiem po co zaczynasz tę chamską kłótnię i się zapowietrzasz?
  • Oluu.

• 27/05/2009 19:51
    pees: to grono o YCd tu się tańczy a nie turla, teraz wiadomo czemu cię nie wzięli; p
  • M a d a

• 28/05/2009 17:52
    o kurde. :o
    weź bo sie zaraz popłacze. od gówniarzy to mozesz rodzinie ubiliważ WWC !!
    patrz no ja nie startowałam do ycd :< za kłótnie ty zaczynasz myśląd ze jestes naj naj naj <sciana> obudz sie to zycie a nie bajka i twoje głupie wymysł.
    i prosze nie pisz juz z intencja do mnie. bo mi sie smiac chce.; ]
  • ~~JuStYnKa~~

• 28/05/2009 19:15
    nie chce sie wtracac.. ale to grono o jadźce wiec wasza dyskusja jest tu zbedna i śmieszna..

• Oluu.

• 29/05/2009 14:48
    no ja też tak uważam :) ale oczywiście Magda nie mając już więcej argumentów zaczyna wyjeżdzać z tekstami do mnie :)
    uwierzcie mi , zawsze taka była :D a ja lubię Jadźkę i mam tysiąc argumentów na poparcie mojego zdania . tyle -.- - SMERFIE; p

a wracając do tematu to ja wolałam Jadźkę w blond wlosach , a wy?

• M a d a

• 30/05/2009 18:42
    bla bla bla. a ty zawsze byłaś wspanbiała WWC.!

no wg mnie tez wyglądała lepiej a czarne ja popostarzały. ale do tych włosów pasowały jej okulary które miała z lookingu z Piterem; p
  • Oluu.

• 31/05/2009 12:52
    uważaj bo się zapalisz :-> a ja wolę Jadźkę w blond ale nie takich jak jej zrobili to sesji z YCD, to już była przesada; |
  • M a d a

• 31/05/2009 13:00
    zejdz ze mnie dobra? bo mnie nie obchodzi co sadzisz o mnie a ja mam cb w d*pie i twoje wypowiedzi skierowane do mnie.

Jadźka była fajna ale powinna odpaść zamiast Elizy (odcinek wcześniej) takie jest moje zzdanie.
  • Oluu.

• 31/05/2009 13:05
    ja tylko reaguje na twój włączony capslock :D
    a jakby Eliza została, dajmy przykład Eliza i Łukasz w finale, to by było fajnie nie? taki żal i dno :\ nie wiadomo co by było gorsze a hoty by się spaliły; >
  • M a d a

• 01/06/2009 13:25
    w finale Julka i Piter.<3
    było by najlepiej
  • Oluu.

• 01/06/2009 16:02
    tak Piter tak :)
    ale wolałabym Anię niż Julkę, bo Julka też jest świetna ale jednak ciekawi mnie solówka Ani bo ostatnio Ania ma ciekawe pomysły :)
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (3)