-
AsiaKasia
a ja tam trzymam kciuki za Jadźkę.; d
wczoraj miałam okazję zobaczyć ją z Pawłem w busie do Otwocka i na jej widok aż humor mi się poprawił.; d -
Anonim
Co to ma być?
Czemu ona w ogóle jeszcze jest w tym programie?:| Sorry ale czy ona jest wszechstronna?
Albo ja jestem ślepa albo ten program schodzi na psy... Masakra... -
AsiaKasia
może nie jest doskonała w każdym szczególe ale ja po prostu nie mogę jej nie lubić. na sam jej widok gęba mi się cieszy. niesamowicie mi humor poprawia. (: i jednak jest dobra w swoim stylu, o. -
-
Anonim
Spoko jak Ci humor poprawia(bo jak ja widzę, że ona przechodzi z odcinku na odcinek to mam depresje przez cały tydzień;/) Więc na litość boską nie głosujcie na nią, bo nas na Broadwayu wyśmieją...
normalnie żal.pl! -
sara
Ona jest mega! Taka kolorowa i odjazdowa. Świetnie tańczy i nie wiem co do niej macie! Na żywo jest bardzo miła i sympatyczna, kolorowa, energiczna, zwariowana i po prostu jest super! GŁOSUJCIE NA NIĄ! -
Anonim
Sorry..., ale przebojowość to nie wszystko! W tym programie to przede wszystkim się tańczy...
A ona jest dobra tylko w hh... (ewentualnie w dancehall'u)
Głupa porżnie i wszyscy wpatrzeni w Jadzie jak w obrazek... :/ Ludzie przejrzyjcie na oczy... -
Dot
zgadzam się, ona już nie powinna znaleźć się na tym etapie, osobowość to nie wszystko -
=Monia=
no jesli patrzac obiektywnie, to jak dla mnie odpasc powinna daawno, prawie kazdy duet zwalala, ale osobowosc ma zajebista!! i nie dziwie sie ze ma tyle fanow..:) -
Olkis
no jeśliby patrzeć obiektywnie to Łukasz powinien odpaść w pier...w drugim( dla Mieszka pierszeństwo :->; /) odcinku! Wiesz czemu Jadźka doszła tak daleko? Bo może nie była( CZAS PRZESZŁY!) wszechstronna ale się zmieniła i może zatańczyć pięknie jazz, rumbę i wychodzi jej to lepiej niż Łukaszkowi jego własny styl...
wiadomo, Jadźka ma osobowość więc już pewnie nie ma talentu - mentalność ludzka... brak słów :| -
kaha.
może i ladnie wygląda to jak tańczy.
ale za grosz techniki w tym nie ma. nie mówie oczywiście o hh. bo w tym technika nie jest potrzebna.
we własnym stylu jest świetna. muszę przyznać ze każda jej solówkapowala mnie na kolana. ale duety baardzo słabe.
osobowość bardzo pozytywna. ale jednak to nie wystarczy by wygrać etn program. -
Sylwia.
Jadzka jest smieszna i ogolnie nic do niej nie mam ale w ostatnim odcinku to juz bylo tak strasznie niesprawiedliwe ze odpadla Eliza zamiast Jadzki... Uwazam ze jadzka ma fajne tylko solowki bo w tancach innych niz jej styl raczej jej nie idzie. Dostanie sie do finalu nie dlatego ze ladnie tanczy tylko dlatego ze fajnie gada z Pirógiem, ma cięte riposty, jest smiechowa...? -
sara
Osobowość ma wspaniałą, ale jeśli chodzi o taniec to HIP-HOP ma świetny, ale inne tańce tańczy tak sobie.; ] -
Anonim
>Ol! napisała:
>Wiesz czemu Jadźka doszła tak daleko? Bo
>może nie była( CZAS PRZESZŁY!) wszechstronna ale się
>zmieniła i może zatańczyć pięknie jazz, rumbę i
>wychodzi jej to lepiej niż Łukaszkowi jego własny styl...
"pięknie"?
Na szczęście to pojęcie względne...
-
-
Olkis
no jazz z Pawłem był boski <3 rumba jej nie wyszła, ale Elizie też nie wyszedł hh bo to nie jej styl więc już nie szukajcie dziury w całym, tylo głosujcie bo według tych wypowiedzi to powinna odpaść Jadźka a nie Eliza, więc czemu tak się nie stało? -
mika
jadźka mnie już wkurza i to ostro. tanecznie jest taka sobie, osobowościowo może i fajna, ale denerwuje mnie to, że ciągle taka oh i ah jaka to ja jestem luźna. powinna już dawno odpaść. -
Olkis
ty to tak odbierasz, a ja zupełnie inaczej, dla mnei Jadzia właśnie jest naturalna i jest sobą, a czy ktoś się nią zachyca czy nie to już nie jej wina, ale twoje zdanie wiec o gustach się nie dyskutuje:) ja nie bedę tutaj kgoś przekonywać do mojego zdania ( jak inni na tym gronie :|) ale jak dla mnie jest miłą, sympatyczną osóbką i juz się nastawiłam ze w TV nie wygrywa najlepszy tylko najładniejszy, najbardziej wygadany itp... więc łatwo mi lubić Jadźkę;)
-
LaureNT.
Dobra jest fajna ale czy to jest pgoram o FAJNOSCI? Ona niestety oprócz swojego stylu NIE UMIE TANCZYC nic innego. I nie wydaje mi się słuszne tłumaczenie, że to nie jej styl. PO to się ludzie zgłaszają do tego programu, żeby pokazać głównie swoją wszechstronność. Jest barwna, ale niestety...do tego programu sie nie nadaje... -
Anonim
-
Olkis
>**~Laurka~** napisała:
>Dobra jest fajna ale czy to jest pgoram o FAJNOSCI? Ona
>niestety oprócz swojego stylu NIE UMIE TANCZYC nic innego.
>I nie wydaje mi się słuszne tłumaczenie, że to nie jej
>styl. PO to się ludzie zgłaszają do tego programu, żeby
>pokazać głównie swoją wszechstronność. Jest barwna,
>ale niestety...do tego programu sie nie nadaje...
a kto się nadaje?; | z tej edycji oczywiście, przepraszam ale w tej edycji nie ma osoby WSZECHSTRONNEJ; p -
Anonim
Była Elizka!!!
Ale jak ludzie się nie znają na tańcu to aż żal patrzeć.
Teraz stawiam na Julie (też jest w miarę dobra).