-
aguu.
to będzie miał gorzej , niż my z dojściem i przekroczeniem 600 postów , co właśnie nastało xdd -
dżulietta?
-
aguu.
no żesz w dupkę .
takto może on by w środę mambo tańczył .
a tu dupa . -
-
dżulietta?
-
aguu.
albo jak paweł wygra .
i tak dla mnie zawsze w trójce finałowej będzie widniał Kabu . -
dżulietta?
-
aguu.
-
dżulietta?
-
aguu.
-
Ania
Ludzie bądzmy obiektywni i nie dajmy sie zwariowac. Rafał nie byl ani wszechstronny (przynajmnie nie pokazał tego w programi) ani wcale najlepszy w swojej technice. Mial zbyt duze mniemanie o sobie, był wręcz zarozumiały. Na castingu podobalo mis ie jak tanczyl i nawet mu kibicowałam, ale pozniej... jego solówki byly średnie i wszystkie praktycznie takie same. Wiedział ze bedzie tanczyc oldschool to czemu nie spiął dupy i się nie postaral zeby to jakos wygladalo?? Nie byl pewny ukladu i bylo to widac golym okiem, nie dopracowali tego. Odpadł bardzo slusznie. Augustin sie wkurwil i wcale sie mu nie dziwie bo jakby zarozumiały gowniarz przerywal mi kiedy ja chce dla niego dobrze i to jeszcze takim tonem to tez bym go zjechala. A zenujace to byly podziekowania dla mamy na koncu...
Mozecie mnie zjechac, ale pamietajcie...prawda w oczy kole. -
aguu.
prawda ?
podziękował mamie , chyba każdy by to zrobił . skoro to jest najważniejsza osoba w jego życiu . Rafał jest wszechstronny , jego technika to towarzyski , a w tym jest mega dobry . solówki nie były takie same , oglądałaś ostatnią czy zasnęłaś ? -
Ania
oglądałam, za ty oglądalas chyba TYLKO wczorajszą. Ok taniec towarzyski plus jakis kaleczony hip hop, ale w technikach jazzowych wspolczesnych itd. by sobie nie poradzil. Zastanawia mnie czemu skoro jest taki dobry w tancu towrzyskim to go nigdy nie pokazął w solowce?? Pewnie dlatego ze nie ma takiego parcia na TT jak na hip-hop, był komercyjny i tyle. Lubilam w miarę jego osobowośc bo byl barwny, zawsze miał cos do powiedzenia, mozna bylo sie z niego posmiac, ale bez przesady najlepszym tancerzem tej edycji to on nie byl.
-
Nati
>aguu. napisała:
>niech no ja tam do Olsztyna wpadnę .
zapraszam, zaparaszam :) -
-
aguu.
>Ania napisała:
>oglądałam, za ty oglądalas chyba TYLKO wczorajszą. Ok
>taniec towarzyski plus jakis kaleczony hip hop, ale w
>technikach jazzowych wspolczesnych itd. by sobie nie
>poradzil. Zastanawia mnie czemu skoro jest taki dobry w
>tancu towrzyskim to go nigdy nie pokazął w solowce??
>Pewnie dlatego ze nie ma takiego parcia na TT jak na
>hip-hop, był komercyjny i tyle. Lubilam w miarę jego
>osobowośc bo byl barwny, zawsze miał cos do powiedzenia,
>mozna bylo sie z niego posmiac, ale bez przesady najlepszym
>tancerzem tej edycji to on nie byl.
>
>
spójrz na to , taniec towarzyski w solówkach się nie sprzedaje .
nie udawaj . -
Agi
>Nati napisała:
>>aguu. napisała:
>>niech no ja tam do Olsztyna wpadnę .
>
>zapraszam, zaparaszam :)
ja w Olsztynie bywam często, na zakupach :P mój brat podobnie jak Kabu studiuje na UWM. -
Nati
>Agi napisała:
>>Nati napisała:
>>>aguu. napisała:
>>>niech no ja tam do Olsztyna wpadnę .
>>
>>zapraszam, zaparaszam :)
>
>ja w Olsztynie bywam często, na zakupach :P mój brat
>podobnie jak Kabu studiuje na UWM.
OO no widzisz ja tu mieskzam :)
a co brat studiuje? -
Agi
domyśliłam się :P Olsztyn fajne miasto, jeśli nie wyjdzie mi Warszawa to pewnie tutaj zdecyduję się studiować. Brat studiuje filozofię i towaroznawstwo. -
Nati
aha....
ciekawe kierunki :P
no ja mam odwrotnie: jeśli Olsztyn nie wyjdize to Warszawa :) -
Agi
zero powiązania między nimi; ) ale tak to jest jak się studia w wakacje wybiera :P tak było z towaroznawstwem, filozofia przyszła rok później, ale miało być dziennikarstwo. a żeby nawiązać do Kabu to kumpel kumpla mojego brata :P -
Nati
No to pewnie nie raz byli na tej samej studenckiej imprezie :)
wybierasz się na juewnalia?