-
aguu.
może chodziło o to że Elizka nigdy nie tańczyła czegoś takiego ?
nie wiem Rafał jeszcze w sobote mówił że idzie im zajebiście -
Agi
>Asia. napisała:
>>Co takiego Kuba Ci zrobił? To nie jest atak, pytam z
>>ciekawości.
>
>nic mi nie zrobił, poprostu mi nie 'pasuje' (nie umiem tego
>inaczej określić, a nie chcę żeby to brzmiało tak jak
>brzmi... ?; p) tak jak ludziom nie pasuje Kabu lub Eliza,
>tak ja nie przepadam za Kubą.
>Pozatym, na początku w 16 było 3 chłopaków, których w
>ogóle nie kojarzyłam (Piotrek, Kuba, Łukasz). Piotrka
>zapamiętałam jako 'bez twarzy' (nie zgadzam się z tym,
>ale tak poprostu sobie go zawsze kojarzyłam), Łukasza -
>gimnastyka (do niego przekonałam się najbardziej i teraz
>życzę mu wygranej, bo wróżę mu przyszłość
>dojrzałego tancerza; p), a Kubę... Kuba został 'tym
>trzecim', którego nadal nie pamiętałam i juz było coraz
>gorzej. Dodawać coś jeszcze? ; )
czyli praktycznie oprócz tego, że go nie kojarzysz nie masz mu nic do zarzucenia. ok, rozumiem. jak dla mnie jest najwszechstronniejszym tancerzem (facetem) tej edycji. tylko w takich kategoriach go oceniam. w grze zawsze jako argument podajesz 'za dużo' czego nie rozumiałam, bo dla mnie do żaden powód, aby dawać minusa, ale każdy ma swoje antypatię :) dziękuję Ci bardzo :)
tak szybko dodawali komentarze, że nie zauważyłam Twojej odpowiedzi. -
grycan
ano! (przepraszam, za taką odzywkę jak do krowy, ale pasuje mi jakoś do Elizy :P) bo ja, głupia uwiezyłam, ze ona jest wszechstronną tancerką, a tak naprawę to jest poprostu malutka i łatwo ją podrzucać :P
swoją drogą dzisiaj wyglądała koszmarnie. i Julia (Julia? ona tak ma na imie? nie pamiętam... :P) też! obie miały tak niekorzystne fryzury, że jak zrobili zblizenie to się przestraszyłam! :o -
-
grycan
>czyli praktycznie oprócz tego, że go nie kojarzysz nie
>masz mu nic do zarzucenia. ok, rozumiem. jak dla mnie jest
>najwszechstronniejszym tancerzem (facetem) tej edycji. tylko
>w takich kategoriach go oceniam. w grze zawsze jako argument
>podajesz 'za dużo' czego nie rozumiałam, bo dla mnie do
>żaden powód, aby dawać minusa, ale każdy ma swoje
>antypatię :) dziękuję Ci bardzo :)
>tak szybko dodawali komentarze, że nie zauważyłam Twojej
>odpowiedzi.
nie, no już go kojarzę, kilkanaście osób mogę spamiętać :P dobrze tańczy, ale dla mnie jest trochę zmanierowany. pozatym chciałam, żeby dzisiaj odpadł, bo były by większe szanse choćby na wygraną Kabu :P więc widzisz, widziałam w nim mocnego rywala (widzę nadal) -
aguu.
teraz to dla mnie stoi na czołówce , ale mam nadzieje że o Kabu nie ucichnie .
że ciągle będzie to robił i że się nie podda tak jak po Paryżu .
niech wróci do tego co robił tak jak Mieszko i zapomni .
tak jest najlepiej .
wrocic do świata 'realnego' -
grycan
Kabu?! ucichnie?! no co ty :p
Mieszkowi też chciałam kibicować, ale nie zdążyłam :P
jeszcze dodam coś do Kuby. to nie jest tak, że go nie lubię. jest po prostu w grupie osób, które lubię najmniej. jest ich parę, ale reszta nie zagraża aż tak moim faworytom :P może po części dlatego, że część już odpadła, haha :P to też mnie odsunęło od Kuby. -
emsuu
szkooda wileka Kabu ...
był świetny mimo tych momentalnie irytujacych gadek; p
wrazliwy doskonały tancerz.
byłam pewna ze nominuja Pitera i on odpadnie. -
Listkowa:)
Także i ja uważam że Kabu nie powinien odpaść... Moim zdaniem program powinien opuścić Łukasz...
Wczoraj Kabu pokazał że jest wrażliwym chłopakiem...te podziękowania już na końcu dla mamy były dla mnie bardzo prawdziwe i takie naprawdę z głębi serca. (pewnie część widzów odebrała to inaczej: że Rafał jest mazgajem czy coś w tym stylu)
A co do Agustina.. cóż.. odnoszę takie wrażenie że nie uczestnik nie może powiedzieć w programie nic, bo zaraz jest albo zarozumiały albo nie ma pokory. A cóż takiego Kabu powiedział? Przerwał Agustinowi i wypowiedział imie :Diana. Może było to trochę niegrzeczne tak przerywać ale wg mnie nie świadczyło o pokorze.
A jak już przy pokorze to Paweł ma jej moim zdaniem nadmiar tak że aż mnie to razi..
Owszem tanecznie bardzo się rozwinął i tym mnie zaskoczył
ale ta zmiana osobowości: z niepokornego do zbyt ułożonego (moim zdaniem) -
grycan
Nie ocenię słów Kabu na końcu, bo nie były kierowane do mnie. Nie uważam go za mazgaja, jednak myślę, że prywatne sprawy załatwia się w domu. Ale chciał się takim pokazać to się pokazał.
Nie był niepokorny, poprostu nie pozwolił, by czyjaś opinia wpłynęła na jego zdanie o sobie samym. Ale Agustin przed wynikami całkiem miło powiedział :)
swoją drogą, w tamtym tygodniu to przecież Maksa uciszała 'zawsze spokojna' Weronika, bo się 'kłócił'.
ta, wystarczy mieć własne zdanie na swój (czy jakikolwiek) temat to już się jest niepokornym.
Paweł ostatnio lizał dupę Agustinowi...
a niepokorny to był Gleba, który robił Pirógowi na złość :P ale źle na tym wyszedł? :)
-
emsuu
tymi podziekowaniami Kabu wzbudził moj podziw i wielkii szacun. bo wkońcu nie kazdy chłopak jest w stanie dziekowac swojej mamie nie ?
moze i te sprawy załatwia sie w domu ale przeciez miał chwile na podziekowania. czemu miałby dziekowac tylko np uczestnikom a zapomniec o tych dzieki którym tak naprawde sie tam znalazł czyli w tym przypadku mamie. -
Listkowa:)
Ja jak bym była w YCD to też bym podziękowała mamie i to w pierwszej kolejności.. bo to ona jest z człowiekiem zawszę od początku a tak wiele osób nie docenia jej roli... uczestnicy to jedynie jakieś kilka miesięcy w życiu... Dlatego ode mnie też szacun dla Kabu za to.
I te słowa kiedy leciał materiał o Kaji: starałem się - kierowane do mamy ( powtórzyła je później Kinga Rusin bo samych słów Kabu na wizji nie było słychać). Za to też plus.
Ale nie ma co rozpamiętywać...
Niestety Kabu już nie jest w YCD... i jak już pisałam wielka szkoda. -
Anonim
Odpadł najlepszy tancerz IV edycji. (nie wiem kto głosował)
czemu te głupie małe dzieci głosują na jakiś pedałów jak Kuba ? jego solówa była do bani tańczył w niej jak pedzio!! :|
Rafał nie powinien odpaść!! -
Agi
widocznie nie Ty, sobie możesz podziękować. widzę, że homofobia się odzywa, nie ma co, gratuluję :] najlepiej popisać się swoimi spostrzeżeniami na ogólnodostępnym forum. -
-
Anonim
powiem tylko tyle,że jeżeli Rafał chce,żeby go szanować - również musi szanować innych.
i jeżeli nie może przyjąć słów krytyki i nie może się opanować żeby powiedzieć o kilka słów za dużo to wybaczcie ale tancerz musi zrozumieć co robi źle żeby potem te błędy się nie powtarzały.
w jego przypadku tak było. i możliwe że wielu ludziom się to nie spodobało dlatego odpadł. wliczając oczywiście to że wczoraj tańczył beznajdzienie.. -
aguu.
dziewczyny nie kłóccie się .
to grono ma łączyc .
a jeśli ktoś nie lubi kogoś innego po za kabu niech pisze o tym na temacie tamtej osoby . -
AsiaKasia
>Listkowa:) napisała:
>
>A co do Agustina.. cóż.. odnoszę takie wrażenie że nie
>uczestnik nie może powiedzieć w programie nic, bo zaraz
>jest albo zarozumiały albo nie ma pokory. A cóż takiego
>Kabu powiedział? Przerwał Agustinowi i wypowiedział imie
>:Diana. Może było to trochę niegrzeczne tak przerywać
>ale wg mnie nie świadczyło o pokorze.
>
zgadzam się. i jeszcze chciałam zauważyć, że w studiu słabo się słyszą, w sensie tancerze i jurorzy, więc nawet mógł niechcący przerwać mu..; |
-
M a d a
nie powinien odpaść Rafał :<
byłam za nim od początku. jak go tylko na castingu zobaczyłam
powinien odpaść Kuba !
eh no ale trudno :<<
-
Olkis
powinien odpaść Łukasz, nie Rafał!
Agustin to już sam nie wiem co mówi , ciągle słyszę "osobowość osobowość ble ble ble " a wraz z odejściem Kabu z osobowośćią została tylko Jadźka...
bezbarwny Łukasz (świrek?!ciekawe kiedy,chyba jak śpi) podlizywacze i prze$łodkie kotki :| -
Nati
Tez uważam, że Łukasz powinien odpaść to co powiedział po solówce jak dla mnie było zenujące. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego jakie ma papopracie i jeszcze musi prowkować je w ten sposób.
Szkoda Kabka, ale kiedy zobaczyłam nominowanych wiedziałam, ze to on odpadnie. Po za tym podobała mi się mowa Agusia przed ogłoszeniem wyników. -
Anonim
Łukasz jak dla mnie jest meeeeega żenujący. i dobry tylko w swoim stylu. :/
i niech zrobi coś z brwiami!!!
Szkoda Kabu, kibicowałam mu, był najlepszy w tej edycji.
a jury z odcinka na odcinek robi się coraz to bardziej żenujące.. niestety.