-
RHU
Sama nie wiem, boję się trochę że albo fizycznie nie dam rady, albo że w ogóle będę najgorsza xd
ale możliwe że na warsztaty pójdą jakieś pseudo fanki tylko po to by wziąć autograf wiec moze nie bedzie tak źle; dd muszę się zastanowic;d -
Anonim
A do kiedy zapisy ? Bo się zdecydować muszę :P Spokojnie, ja w ogóle tańczyć nie umiem :P -
RHU
Ja bym chętnie poszła, ale nie tak, że pójdę sama i nie będę nikogo znała, bo wtedy nie będę miała się nawet na kim wesprzeć xP i własnie do kiedy zapisy? -
-
emsuu
mnie nie pytajcie; p.
wgl sie zastanawiem czy tam trzeba sie zapisywac czy poprostu idziesz i płacisz..
bo nie napisali nic.
jak ktos ma kontakt z Piterem to niech pisze do niego, bo mi zapewne nie odp.; p -
Anonim
Hehehe wy nie umiecie tanczyc a co ja mam powiedziec hahaha :P...no wlasnie tam za malo informacji trzeba by bylo zadzwonic tam i sie dowiedziec -
Anonim
Przeczytałam tam, że zapisy są albo w rejestracji na miejscu i płacisz od ręcznie, że tak powiem, albo przez telefon i na konto myk. A Piter może sam napisze na gronie :P -
emsuu
>My name is Chaos ♥ napisała:
>Hehehe wy nie umiecie tanczyc a co ja mam powiedziec hahaha
>:P...no wlasnie tam za malo informacji trzeba by bylo
>zadzwonic tam i sie dowiedziec
Ty mnie nie denerwuj; p raczej z nas wszystkich to jestes najlpesza , jesl dziewczyny mówia ze wgl nie tańcza.
nie sadze zeby mu sie chiało pisac; ;p ale kto wie... zaskoczeniem było dla mnie ze wgl sie tu odezwła to moze napisze tez jak z zapisami.
ciekaw czy jak sie pojdzie tam od razu to bedzie miejsce jeszcze. -
Anonim
dla mnie to byl szok hehehe :P.....ja najlepsza nie no padne zaraz ^^. A kto sie wybiera ? -
karo
TU RABARBAR!
No to ja takie same info zawieram, trudno najwyżej nie dam rady, ale i tak idę na te warsztaty.Podszkolę się przynajmniej. Zapiszę się przez telefon i kase na konto, na 100% -
Anonim
-
emsuu
no ja tez raczej ide, ale dopiero chyba w lipcu sie zapisze jak kase bede miała. -
Anonim
no u mnie to dylemat czy isc na wacking czy do Pitera aaaaaaaa, ale kase i tak dopiero w lipcu bede miala :( -
emsuu
muisz miec; p
telefonicznie sie mozna zapisac , a jeszcze sie dowiaduje cz ykase na konto czy przed zajeciami ..
przed zajeciami bybyło lepiej bo ja tez teraz jeszcze nie mam kasy xd -
-
Nati
Niech któraś napisze poprostu do Pitera i sie zapyta jak się zapisać :P -
.milenka ♠
-
emsuu
no wiec podobno najlepiej zadzwonic i sie zapisac a płatnosc podobno przed zajeciami, tyle wiem.
Nati wbijasz na warsztaty? -
Nati
-
Ann.
ooo, to może ja tam zawitam :]
i nie będziecie się martwić że będziecie najgorsze bo ja przejmę to miano :D:D -
emsuu
oo szkoda Natii..
Ann dajesz z nami; D
bedziemy wszystkie mega dobre; D
Piter sie załamie; p -
camm