YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RHU

Sama nie wiem, boję się trochę że albo fizycznie nie dam rady, albo że w ogóle będę najgorsza xd
    ale możliwe że na warsztaty pójdą jakieś pseudo fanki tylko po to by wziąć autograf wiec moze nie bedzie tak źle; dd muszę się zastanowic;d
  • Anonim

A do kiedy zapisy ? Bo się zdecydować muszę :P Spokojnie, ja w ogóle tańczyć nie umiem :P
  • RHU

Ja bym chętnie poszła, ale nie tak, że pójdę sama i nie będę nikogo znała, bo wtedy nie będę miała się nawet na kim wesprzeć xP i własnie do kiedy zapisy?
  • emsuu

mnie nie pytajcie; p.

wgl sie zastanawiem czy tam trzeba sie zapisywac czy poprostu idziesz i płacisz..
    bo nie napisali nic.

jak ktos ma kontakt z Piterem to niech pisze do niego, bo mi zapewne nie odp.; p
  • Anonim

Hehehe wy nie umiecie tanczyc a co ja mam powiedziec hahaha :P...no wlasnie tam za malo informacji trzeba by bylo zadzwonic tam i sie dowiedziec
  • Anonim

Przeczytałam tam, że zapisy są albo w rejestracji na miejscu i płacisz od ręcznie, że tak powiem, albo przez telefon i na konto myk. A Piter może sam napisze na gronie :P
  • emsuu

>My name is Chaos ♥ napisała:
    >Hehehe wy nie umiecie tanczyc a co ja mam powiedziec hahaha
    >:P...no wlasnie tam za malo informacji trzeba by bylo
    >zadzwonic tam i sie dowiedziec

Ty mnie nie denerwuj; p raczej z nas wszystkich to jestes najlpesza , jesl dziewczyny mówia ze wgl nie tańcza.

nie sadze zeby mu sie chiało pisac; ;p ale kto wie... zaskoczeniem było dla mnie ze wgl sie tu odezwła to moze napisze tez jak z zapisami.

ciekaw czy jak sie pojdzie tam od razu to bedzie miejsce jeszcze.
  • Anonim

dla mnie to byl szok hehehe :P.....ja najlepsza nie no padne zaraz ^^. A kto sie wybiera ?
  • karo

TU RABARBAR!
    No to ja takie same info zawieram, trudno najwyżej nie dam rady, ale i tak idę na te warsztaty.Podszkolę się przynajmniej. Zapiszę się przez telefon i kase na konto, na 100%
  • Anonim

Też bym poszła, ale najpierw muszę kasę uzbierać :P
  • emsuu

no ja tez raczej ide, ale dopiero chyba w lipcu sie zapisze jak kase bede miała.
  • Anonim

no u mnie to dylemat czy isc na wacking czy do Pitera aaaaaaaa, ale kase i tak dopiero w lipcu bede miala :(
  • emsuu

muisz miec; p

telefonicznie sie mozna zapisac , a jeszcze sie dowiaduje cz ykase na konto czy przed zajeciami ..
    przed zajeciami bybyło lepiej bo ja tez teraz jeszcze nie mam kasy xd
  • Nati

Niech któraś napisze poprostu do Pitera i sie zapyta jak się zapisać :P
  • .milenka ♠

no to Ty to zrób; P Tobie odpisze; P
  • emsuu

no wiec podobno najlepiej zadzwonic i sie zapisac a płatnosc podobno przed zajeciami, tyle wiem.

Nati wbijasz na warsztaty?
  • Nati

Z chęcią bym wpadła, ale niestety nie ma mnie w Polsce.
  • Ann.

ooo, to może ja tam zawitam :]
    i nie będziecie się martwić że będziecie najgorsze bo ja przejmę to miano :D:D
  • emsuu

oo szkoda Natii..

Ann dajesz z nami; D
    bedziemy wszystkie mega dobre; D
    Piter sie załamie; p
  • camm

tez moze sie wybiore;d;d
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)