-
jaw
-
RHU
-
Ann.
-
-
Lexie
zobaczymy jak sobie w live poradzi. ale cos czuje ze pierwsze odcinki na zywo w YCD beda jego ostatnimi;/ -
Ann.
a ja wręcz przeciwnie, moim zdaniem ma szanse na finał...
w końcu w tej edycji tylko on z Białegostoku znalazł się w 16, a Białystok głosuje na swoich :D.
no i my musimy się postarać; ) nie skąpić na esy; P. -
jaw
-
dziuła
-
Ann.
-
Mardy.
-
Ulka
zgodzę się z koleżankami, jest symaptyczny, ale jakby nie było, od castingów jest moim faworytem...; ] ale nie dlatego, że jest sympatyczny bynajmniej... ostatni może i wszedł do 16, ale wszedł i wiedziałam, że tak będzie...; P jak i większość raczej xD o, właśnie, właśnie, nie skąpić kasy! pamiętam jeszcze czasy Mroozka, ola boga, jak to się wtedy wysyłało; D no! ale koniec gadania, rozpisałam się z deka; P -
Aleksandra
żeby tylko nie skończył jak Błażej który odpadł pierwszy..:)
w sumie wyślę na niego smsa bo zajebiście tańczy. ale jak będzie konkurował z Mieszkiem to będzie trudny wybór..:P
widzę że nie tylko ja masowo glosowałam na Marcina.. do tej pory jeszcze opłacam rachunki za tel:P
ale warto było..
tylko niech się Białystok bardziej zmotywuje do smsow.. trzeba wspierać swojego jedynego reprezentanta.
-
Martynaa.
>da rade, nie tylko bialystok ma za sobą:D^^
Warszawa, Mońki, Klaudyn, Białystok, a oprócz tego reszta Polski.. :]
da sobie rade! :)
-
RHU
-
-
jaw
-
RHU
On sam da radę, a my musimy mu pomóc by w programie był jak najdłużej :) -
m a r t y ś
hey.
a więc tak według mnie Piotrek jest meega! <3 taki faworyt mój. <3
a tak prywatnie dla fanów Piotrka powstało nowe oddzielne grono, w którym można prywatnie od siebie pisać co się o nim myśli i takie dyrdymały. xd
http://grono.net/forum/2473570/0/
oto i ono.; )
serdecznie zapraszam. :p
Piotreeek. <3 -
Anonim
Jest megaaaaaa przeciętny ,zwłaszcza po tym co pokazuje w programie.
Wydaję się jakby był gabrysiem+karolem w jednym=podróba.
Kreowany jest na takiego drugiego Gabrysia; || ehz;/ -
m a r t y ś
no i co z tego?
a Jadźka to zastępczyni Diany. i co poradzisz?
podobny styl ma do Gabrysia i Karola. new style, hip-hop. każdy młody to tańczy ostatnio.
chłopak może nie jest doskonały, ale ma potencjał! nikt nie jest doskonały, ale on wie, że lubi tańczyć i chce to robić.
i jaka podróba? on jest zupełnie inny niż Gabryś i Karol. o.
takie moje zdanie. :p
-
Anonim
Tez tak mysle...tylko ze no ludzie...nie dziwcie sie ze on ma bardzo zblizony styl do Gabrysia i Karola jak on w tej samej szkole tanca.... -
RHU
Ooo matko, wielki problem.Jak napisała moja przedmówczyni, nie dziwcie się jeśli będzie wam się on kojarzył z chłopakami z poprzednich edycji z fair playa, bo oni jedni od drugich się uczą.