YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

odpadła naaaaaaaaajlepsza tancerka! :|
    boshe wczorajszy odc. był do kitu odpadły 2 naaaaaaajlepsze osoby z tej edycji.
    aż sie boje myśleć kto wygra tą edycje oby, oby nie "ŁUKASZ" niech te hot13 się zlitują.
  • La minette

kurna a ja nie oglądałam, bo brat mi nie dał i oglądał mecz;< i musze obejrzeć powtórke;<:<:<
  • Wiola :)

odpadła najlepsza :(
    teraz to już nie ma po co oglądać..
    kto to w ogóle głosuje :/
  • =Monia=

no beznadziejnie tzn jesli mialabym wybierac miedzy ania a julka ktora wygra to cieszylabym sie z obu, ale wolalam jule bo uwazam ze jest zdolna, mloda no i to co mowil pirog, a ania ona juz wiele doswiadczyla jest profesjonalna itp..
    jakos nie wiem wolalabym julke, ale ciesze sie ze zaszla az tak daleko..:)

a co do chlopakow to mi bez roznicy obaj mnie szczegolnie nie zachwycili..
  • Chyba Ewela.

Teraz to na Anke głosujmy jej sie nalezy a Łuakszowi to niby za co??
    Za gołą klate?? Raczej nie
  • =Monia=

dokladnie! trzymam kciuki za anie:):)
  • Anonim

Jezu ja nie wiedziałam , że Julia ma 16 lat!; o szook! w życiu tyle bym jej nie dała, jak na mnie to wygląda na 18 :p. szkoda , że odpadła .. polubiłam ją od razu od castinguu
  • Chyba Ewela.

Taka młoda a tanczy bosko
  • =Monia=

no wlasnie, ma tylko 16 lat, a tak szybko przyswaja inne style i w ogole, tez o tym nie wiedzialam, tak mniej wiecej w polowie edycji sie dowiedzialam..
  • .k.

szkoda, że taka młoda i utalentowana osoba nie dostała szansy wygrania programu, na co jak najbardziej zasługuje
  • Chyba Ewela.

Ja wiedzialam od początku i cieszcze sie wogole ze doaszla taka daleko ale powinna byc w finale mimo wszystko
  • Aduś.

Jak mogła odpaść najlepsza tancerka?!
    To jest jakaś tragedia z tym finałem.
    Dwie najlepsze osoby wczoraj odpadły, a dwie najgorsze są w finale. Tylko pogratulować 'hot13'.
    :/
  • Anonim

ja wczoraj sie dowiedziałam; )
  • Chyba Ewela.

Ania jest dobra i zasłuzyłą an finał ale Julka i Piter byli najlpsi
  • M a d a

Julka powinna zostać.!
    dla mnie juz wygrała on
    była i jest najlepszaa
  • Anonim

>ana. napisała:
    >Jezu ja nie wiedziałam , że Julia ma 16 lat!; o szook! w
    >życiu tyle bym jej nie dała, jak na mnie to wygląda na 18
    >:p. szkoda , że odpadła .. polubiłam ją od razu od
    >castinguu

tak na prawde to ma 17; )
  • Chyba Ewela.

92 rocznik:P
  • Anonim

odpadła najlepsza tancerka tej edycji; / pffffff. a Łukasz który tanczy tylko jazz został.hot 13 zlitujcie sie
  • Ewelina.

Julka była utalentowana i to ona powinna być w tym finale ale już się przyzwyczaiłam do tego ze od 4 edycji w finale nie są najlepsi ale najbardziej wylansowani ludzie xD dlatego jest tak a nie inaczej :P Najlepsi tancerze odpadają na początku jak np. Basia albo Iza z 3 edycji.
  • =Monia=

nom niezawsze najlepsi dochodza do finalu, ale trzeba sie z tym pogodzic, w sumie to juz zdazylam sie przyzwyczic i jak odpadnie naprawde zajebista osoba to nie ma co sie tak meega przejmowac,
    najwazniejsze to to ze byli w ogole w 16..:)
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)