-
Anonim
odpadła naaaaaaaaajlepsza tancerka! :|
boshe wczorajszy odc. był do kitu odpadły 2 naaaaaaajlepsze osoby z tej edycji.
aż sie boje myśleć kto wygra tą edycje oby, oby nie "ŁUKASZ" niech te hot13 się zlitują. -
kurna a ja nie oglądałam, bo brat mi nie dał i oglądał mecz;< i musze obejrzeć powtórke;<:<:<
-
odpadła najlepsza :(
teraz to już nie ma po co oglądać..
kto to w ogóle głosuje :/ -
-
=Monia=
no beznadziejnie tzn jesli mialabym wybierac miedzy ania a julka ktora wygra to cieszylabym sie z obu, ale wolalam jule bo uwazam ze jest zdolna, mloda no i to co mowil pirog, a ania ona juz wiele doswiadczyla jest profesjonalna itp..
jakos nie wiem wolalabym julke, ale ciesze sie ze zaszla az tak daleko..:)
a co do chlopakow to mi bez roznicy obaj mnie szczegolnie nie zachwycili.. -
Chyba Ewela.
Teraz to na Anke głosujmy jej sie nalezy a Łuakszowi to niby za co??
Za gołą klate?? Raczej nie -
=Monia=
-
Anonim
Jezu ja nie wiedziałam , że Julia ma 16 lat!; o szook! w życiu tyle bym jej nie dała, jak na mnie to wygląda na 18 :p. szkoda , że odpadła .. polubiłam ją od razu od castinguu -
Chyba Ewela.
-
=Monia=
no wlasnie, ma tylko 16 lat, a tak szybko przyswaja inne style i w ogole, tez o tym nie wiedzialam, tak mniej wiecej w polowie edycji sie dowiedzialam.. -
.k.
szkoda, że taka młoda i utalentowana osoba nie dostała szansy wygrania programu, na co jak najbardziej zasługuje -
Chyba Ewela.
Ja wiedzialam od początku i cieszcze sie wogole ze doaszla taka daleko ale powinna byc w finale mimo wszystko -
Aduś.
Jak mogła odpaść najlepsza tancerka?!
To jest jakaś tragedia z tym finałem.
Dwie najlepsze osoby wczoraj odpadły, a dwie najgorsze są w finale. Tylko pogratulować 'hot13'.
:/ -
Anonim
-
-
Chyba Ewela.
-
M a d a
Julka powinna zostać.!
dla mnie juz wygrała on
była i jest najlepszaa -
Anonim
>ana. napisała:
>Jezu ja nie wiedziałam , że Julia ma 16 lat!; o szook! w
>życiu tyle bym jej nie dała, jak na mnie to wygląda na 18
>:p. szkoda , że odpadła .. polubiłam ją od razu od
>castinguu
tak na prawde to ma 17; ) -
Chyba Ewela.
-
Anonim
odpadła najlepsza tancerka tej edycji; / pffffff. a Łukasz który tanczy tylko jazz został.hot 13 zlitujcie sie -
Ewelina.
Julka była utalentowana i to ona powinna być w tym finale ale już się przyzwyczaiłam do tego ze od 4 edycji w finale nie są najlepsi ale najbardziej wylansowani ludzie xD dlatego jest tak a nie inaczej :P Najlepsi tancerze odpadają na początku jak np. Basia albo Iza z 3 edycji. -
=Monia=
nom niezawsze najlepsi dochodza do finalu, ale trzeba sie z tym pogodzic, w sumie to juz zdazylam sie przyzwyczic i jak odpadnie naprawde zajebista osoba to nie ma co sie tak meega przejmowac,
najwazniejsze to to ze byli w ogole w 16..:)