-
Katasza
Oli ja piszę o tym co się dzieje na gronie o Gabrysiu. Wiem, że nie każdy kto nie lubi Wioli jest fanem Gabrysia i nie każdy fan Gabrysia nie lubi Wioli. Ale na tamtym gronie tak właśnie jest i to na dużą skalę. Zapraszam do poczytania sobie ynteligentnych tekstów jakie są tam wypisywane. Mrożące krew w żyłach:) -
PAULINA
każdemu , komu podoba się to, jak Wiola tańczy niech dzisiaj głosuje!!!!!:) -
Paweł
-
-
=Monia=
-
Anonim
wy naprawdę wierzycie, że ktoś liczy smsy?; p jezas, oni chcą tylko kasy. a ja czytałam na onecie komentarz, w którym ktoś pisał, że w ten poniedziałek robili wywiad z wiolką w którym mówiła że cieszy się z wygranej. czyli niezależnie od tego, że i tak tańczy świetnie, nikt nie daje szansy już innym. jednak charakter to ma widocznie ta wiola podły, na jej miejscu bym się nie zgodziła na takie nierówne szanse. -
=Monia=
jak to cieszy sie z wygranej, pewnie chodziło jej o to ze jest w 16 i w finale.. no nie wiem, ja wiem ze to jest tam troche nie ten..:P
ale nie zaszkodzi chociaz jeden głos..:) -
☆ღAni∂ღ ☆~~
ja tam zawsze wysyłam na wiole esy..
A w tym wiwiadzie chodziło o to ze nie zaleznie czy wygra czy nie i tak bedzie sie bardzo cieszyła ze doszła tak daleko i ze dla niej juz sam pobyt w finale jest wygrana !!!!
Jezeli już czytasz to czytaj uwzanie a ten kto ogloda to niech lepiej słucha bo potem własnie wychodzi cos takiego... -
sara
-
Anitaaa.
-
h
-
Violek
-
B-s-z dzieciaku!
-
Kołczu
Hura wygrała Wiola należało się jej zwyciestwo .ciesze była moją faworytką co p[rawda wcześniej na Pauline liczyłem ale na wszelki wypadek znalazłem drugą osobe jakby paulina odpadła i ona odpadła i kibicowałem Wioli. I słusznie bo super była!:) -
-
Katasza
serdeczne gratulacje dla wiolki. jest absolutnym fenomenem, nikt nie zasłużył na wygraną tak jak ona. jest powód do radochy:) -
*Nell
wygrała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale się cieszę i pojedzie z Marcinem; )))) -
Anonim
ona jest super. widac jaki ma dobre serce, skoro funduje marcinowi brodway.
ale sie cieszeeeeeee! -
Annie
:D Normalnie, Wielkie Gratulacje dla Wioli :) . Uważam, że zasłużyła :) oraz dała szanse innej osobie czyli Marcinowi,żeby pojechać na Brodway :) -
MMM
-
Anonim
on tez by jej zafundowal:D;p
a jej taniec jest super. ale sie ciesze, ze ona wygrala:D -
Olga
JEEESSSSTTT JUPIIII WYGRAłA WIOLA!!!!
i swietny meli układ z Marcinem, zajebiście że jadą razem!!!!
zasłużyła na wygraną!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i gratulacje wielkiej, prawdziwej przyjaźni :) super uwielbiam ich pokręceni na maksa, świetni ludzie. cieszę się że miałam okazję widzieć ich jak tańczą na żywo. są fenomenalni :)