YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • А.

Wiolka to dojrzała, i świadoma tancerka. Powinna wygrać. Takie jest moje zdanie, mimo, że nie darzę jej sympatią. I myślę, że będzie pierwszą kobietą ycd. Juz w środę sie wszystko okaże; )
  • kaha.

>ღ Oℓi...ღ napisała:
    >Ja powiem Ci tak. Obie tancerki tańczą zupełnie inny
    >rodzaj tańca. Wiola specjalizuje się jazzem itp techniką,
    >a Ada hip hopem. Bardziej podoba mi się hip hop i dlatego
    >byłam za Adą. No tak Ada jest słabsza od Wioli w kwestii
    >jazzu itp. ale Wiola za to jest słabsza w hip hopie. Wieeem
    >że jurorzy bardzo chwalą Wiolę i w sumie się z nimi
    >zgadzam, bo jednak Wiola jest bardziej wykształcona w
    >tańcu jednak poprostu mi nie przypadła do gustu.
    >Pozdrawiam; ]
    >

ale Wiola poradziła sobie świetnie w hh (jak na tancerkę jazzową) za to Adzie jazz kompletnie nie wychodzi.
    Ada jest świetna w hh. krump też byl niesamowity.
    natomiast ogólnie nie ejst wszechstronną tancerka.
  • Anonim

Jej, uwielbiam ją!!!!!!!!
    Ta dziewczyna ma w sobie tyle pozytywnej energii, tyle wdzięku, tyle uśmiechu!!!!!!! W dodatku rewelacyjna tancerka i widać że zupełnie oddaje się temu co robi!!! Najlepsza!!!! Życzę jej wygranej!!!!!!! Uwielbiam Wiolę po prostu:D:D
  • Olexandra

>ale Wiola poradziła sobie świetnie w hh (jak na tancerkę
    >jazzową) za to Adzie jazz kompletnie nie wychodzi.
    >Ada jest świetna w hh. krump też byl niesamowity.
    >natomiast ogólnie nie ejst wszechstronną tancerka.
    >
    No cóż Twoje argumenty przewyższyły moje xD ale tu nie chodzi bardziej o taniec. Raczej to jak się zachowuje. Dla mnie wydaje się ona sympatyczną dziewczyną, ale zbyt pewną siebie.Oczywiście nie znam tej tancerki więc tak naprawdę nie mnie oceniać jaka jest. Po tym jak odpadła Paulina moje nastwienie do niej się zmieniło. Pozdr; )))
  • PAULINA

>No cóż Twoje argumenty przewyższyły moje xD ale tu nie
    >chodzi bardziej o taniec. Raczej to jak się zachowuje. Dla
    >mnie wydaje się ona sympatyczną dziewczyną, ale zbyt
    >pewną siebie.Oczywiście nie znam tej tancerki więc tak
    >naprawdę nie mnie oceniać jaka jest. Po tym jak
    >odpadła Paulina moje nastwienie do niej się zmieniło.
    >Pozdr; )))
    >

....za to ja znam ją baaardzo dobrze, i wiem , że nie jest zbyt pewna siebie.. jest suuuper:)
  • Anonim

Może zna swoją wartość i wie że jest dobrą tancerką. To źle ?
  • M A K konewka.

Chciałabym żeby wygrała aczkolwiek myślę, że ogląda to połowa polskich nastolatek i głosują na najładniejszego kolesia, bo jest 'boski'. Pewnie przez to wygra Gabryś.
  • Katasza

Ja odnoszę wrażenie, że wszystkie te osoby które mówią o Wioli jak o osobie zbyt pewnej siebie, poprostu nie mogą pogodzić się z tym że Wiola jest najlepsza. Skoro nie można jej zarzucić, że źle tańczy to się czepiają wyimaginowanych negatywnych cech charakteru. A teraz można mnie zlinczować za własne zdanie, proszę bardzo:)

A wracając do talentu Wiolki to powiem, że robi na mnie ogromne wrażenie, bardzo mi imponuje, oglądanie jej w tańcu to czysta przyjemność. Pamiętam ją jeszcze z kotów, jej rola to jedyne co mi się podobało w tym musicalu.
  • h

>Carrie napisała:
    >Chciałabym żeby wygrała aczkolwiek myślę, że ogląda
    >to połowa polskich nastolatek i głosują na
    >najładniejszego kolesia, bo jest 'boski'. Pewnie przez to
    >wygra Gabryś.

nie ma szans !:)
  • Anonim

>Katasza napisała:
    >Ja odnoszę wrażenie, że wszystkie te osoby które mówią
    >o Wioli jak o osobie zbyt pewnej siebie, poprostu nie mogą
    >pogodzić się z tym że Wiola jest najlepsza. Skoro nie
    >można jej zarzucić, że źle tańczy to się czepiają
    >wyimaginowanych negatywnych cech charakteru. A teraz można
    >mnie zlinczować za własne zdanie, proszę bardzo:)
    >

Zgadzam się :) Czy każdy, kto nie jest taki skromny i nieśmiały jak Kryspin z 2 edycji jest uznawany za zbyt pewnego siebie? ..

Mam szczerą nadzieję, że wygra ycd. Jest świetną tancerką i w pełni zasługuje na wygraną.. Trochę mnie denerwuję tłumaczenie " Wiola jest już i tak znakomita w tańcu, a Gabryś mógłby się jeszcze rozwinąć na broadwayu, więc powinien wygrać" No przepraszam bardzo.. Tu się ocenia umiejętności, a nie daje taryfy ulgowe..Z resztą jestem pewna, że tak jak w przypadku uczestników poprzednich edycji, przegrani będą mieli załatwioną jakąś szkołę tańca, bądź udział w jakiś choreografiach.. w końcu ten program już ich wypromował :)

• *Nell

>Carrie napisała:
    >Chciałabym żeby wygrała aczkolwiek myślę, że ogląda
    >to połowa polskich nastolatek i głosują na
    >najładniejszego kolesia, bo jest 'boski'. Pewnie przez to
    >wygra Gabryś.

Też tak myślę

ale Wiola MUSI wygrać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
  • Katasza

nie wiem czy musi i nie jestem pewna czy wygra. a taki wniosek nasunął mi się po przeczytaniu tekstów z wątku o gabrysiu. piszą tam ograniczone i nawiedzone dziewczynki które żywią szczerą nienawiść do wiolki tylko za to że jest lepsza od gabrysia. wmawiają sobie że nie jest wszechstronna "bo ciągle tańczy tylko jazz" (nie żeby gabryś tańczył ciągle hiphop:P ). zarzucają jej też że nie wspiera partnerów gdy są krytykowani przez jury i twierdzą że nie umie tańczyć nic paza jazzem. nie muszę chyba dodawać że to wszystko to totalne bzdury i że te dzieci żyją w swoim własnym gabrysiowym świecie. powstał nawet pomysł założenia wątku antywiolowego. przecież to jest chore......
  • *Nell

>Katasza napisała:
    >nie wiem czy musi i nie jestem pewna czy wygra. a taki
    >wniosek nasunął mi się po przeczytaniu tekstów z wątku
    >o gabrysiu. piszą tam ograniczone i nawiedzone dziewczynki
    >które żywią szczerą nienawiść do wiolki tylko za to
    >że jest lepsza od gabrysia. wmawiają sobie że nie jest
    >wszechstronna "bo ciągle tańczy tylko jazz" (nie żeby
    >gabryś tańczył ciągle hiphop:P ). zarzucają jej też
    >że nie wspiera partnerów gdy są krytykowani przez jury i
    >twierdzą że nie umie tańczyć nic paza jazzem. nie muszę
    >chyba dodawać że to wszystko to totalne bzdury i że te
    >dzieci żyją w swoim własnym gabrysiowym świecie.
    >powstał nawet pomysł założenia wątku antywiolowego.
    >przecież to jest chore......

zgadzam się , ale chciałabym żeby wygrała..
  • Nicky

pomimo tego ze nie lubie Wioli (bo nie jest z Białegostoku :P) to zdecydowanie zgadzam sie z przedmówczynią...
  • Katasza

"Trochę mnie denerwuję tłumaczenie " Wiola jest już i tak znakomita w tańcu, a Gabryś mógłby się jeszcze rozwinąć na broadwayu, więc powinien wygrać" No przepraszam bardzo.. Tu się ocenia umiejętności, a nie daje taryfy ulgowe.."

Tak się niestety składa że dla Gabrysiomaniaków każdy argument przeciwko Wioli jest dobry, nawet tak idiotyczny. To przeciez kompletna bzdura, bo do BDC ma jechać "najlepszy tancerz YCD" a nie "nieoszlifowany diamencik który się oszlifuje dopiero na brodwayu". Ta nagroda nie jest po to żeby się uczyć tego co większość już potrafi tylko żeby doskonalić ogrom umiejętności już posiadanych. ale niestety Gabrysiomaniaki tego nie pojmują i póki co żyją nienawiścią do wiolki. śmieszne i straszne jednocześnie.
  • Nicky

ale niemożecie też, jechać Gabrysia, bo ma głupich fanów...
  • Katasza

ej ja nie jeżdżę po Gabrysiu, myślę że jak będzie tak ciężko pracował jak do tej pory to osiągnie baaardzo dużo.ma pasjię w serduchu, to widać. do tego jest mega sympatyczny, nie mam więc powodu żeby go krytykować. ale prawda jest taka, że technicznie jest słabszy od wiolki, na tym etapie wiola ma więcej umiejętności i jest bardziej wszechstronna. temu poprostu nie może zaprzeczyć nikt kto chociaż trochę zna się na tańcu.
  • Nicky

Oczywiście sie zgadzam, ale ten program juz dawno zamienił sie z konkursu tanecznego (którym własciwie nigdy nie był) w konkurs popularności...
  • Katasza

chyba się z tobą nie zgodzę. gdyby było tak jak mówisz to I edycję wygrałby roofi a drugą greg. bo z tego co się orientuję oni byli najbardziej popularni. chociaż z drugiej strony to jest show, tancerz sprzedaje nie tylko taniec ale właściwie całego siebie. nie mniej jednak uważam, że program powinien wygrać najbardziej utalentowany i wszechstronny tancerz, o czym z resztą w kółko powtarzają agustin i piróg:)
  • Olexandra

Ja chcę powiedzieć jedno. Wcale nie jestem wielką fanką Gabrysia i dlatego nie lubię Wioli. Nie nie nie.Wiola nie przypadła mi do gustu i tyle; ) bo już czytając wasze posty można pomyśleć że osoba która Wiolki nie lubi jest poprostu chorą fanką/fanem Gabrysia :PP
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)