YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marta.

ciekawe kiedy będzie wystawiany spektakl "Carmen" z Mrożkiem ( http://www.digart.pl/zoom/3414779/S... ) muszę się koniecznie wybrać !:D
  • *-* Martuś *-*

Daj koniecznie znak jak sie czegoś dowiesz :)
  • marta.

znalazłam taką stronkę :D http://www.carmen.carodance.eu/
    spytałam Mrożka na ms jeśli mi odpisze to dam znać :)
  • marta.

Mrożek wymiata! genialny taniec! Jest jeszcze lepszy niż był!
  • Agi

świetny ten modern? z Wiolą. mają niesamowitą chemię, widać, że strasznie się lubią, mają do siebie zaufanie. ciekawe czy układ to ich pomysł?
    w ogóle ten gest z ręką na brzuchu.... symboliczne strasznie :P szkoda, że nie opowiedzieli historii, żeby do końca wiedziała o co cho.
  • Aleksandra

ahhh.. warto było tyle czekać na finał! ich taniec byl swietny..
    pomysl zeby tanczyc ich, ale uklad byl glownie stworzony przez Natalie:)
  • Agi

finał IV edycji był najlepszym finałem, mimo że na miejscu Łukasza widziałabym Kubę; ) a Ania mogłaby wygrać.

aaa, Natalka :) kurde, świetne ma pomysły :) Marcin naprawdę jeszcze się rozwinął, to chyba najlepszy tancerz wśród wszystkich edycji. Kryspin był równie dobry, ale osobowościowo mnie nie przekonywał.
  • Aleksandra

yeah.. Mroozek najlepszy:D Kryspin byl spoko, ale wedlug mnie on byl jakis albo baaardzo niesmialy albo nie wiem co jeszcze..
    no rozwinal sie chlopak mega... mam tylko nadzieje ze nie wyjedzie z Polski i dalej bedzie tu tanczyl:)
  • Agi

może do LA go wywieje :P niee, myślę, że w Polsce można być dobrym tancerzem.
    był strasznie nieśmiały, taki nieobyty z kamerą. na dłuższą metę strasznie to raziło.
  • Olga

>Agi napisała:
    >finał IV edycji był najlepszym finałem, mimo że na
    >miejscu Łukasza widziałabym Kubę; ) a Ania mogłaby
    >wygrać.
    >
    >aaa, Natalka :) kurde, świetne ma pomysły :) Marcin
    >naprawdę jeszcze się rozwinął, to chyba najlepszy
    >tancerz wśród wszystkich edycji.

zgadzam się w 100% :)
  • *-* Martuś *-*

A mi się ten finał nie podobał. Jedyne co mi sie podobalo to duet Marcina z Wiolą :P Znaczy Ania i łukasz tez fajnie, ale jakoś mnie nie rzucili na kolana swoim tańcem. Wg mnie w tym finale było za dużo tych materiałów posklejanych, znudziłam sie nim :P
  • =Monia=

ah, skor tu jest temat o tancu..
    to ich duet jeden z najlepszych jakie widzialam straaasznie mi sie podobal, i w ogole wielbiam marcina byl moim faworytem w tamtej edycji, zreszta wiola tez..:)
    naprawde sa zajebisci..
  • Aleksandra

tym tancem tylko podkreslili fakt, ze 3 edycja była najlepszą ze wszystkich polskich :)
  • Agi

http://www.youtube.com/watch?v=u0-t...

Kanadyjska edycja, odrobinę podobne.

nasze wykonanie bardziej mi się podoba, jest bardziej emocjonalne, aczkolwiek piosenka kanadyjskiej jest piękna!
  • zwłaszcza

>tym tancem tylko podkreslili fakt, ze 3 edycja była najlepszą ze wszystkich polskich :)

święta prawda
    marcin najlepszy :)
  • marta.

Mam nadzieję, że zrobią Mrożka choreografem!
  • =Monia=

o tak!:) jes trasznie pomyslowy, mial takie solowki, to choreo tez by mogl fajnie wymyslic..
  • Anonim

najlepszy i najprzystojnieszy!!!; D
  • ...

dobry byl :)

pochwalam go cholernie za zapał no i, za te świetne solówki :)
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)