-
marta.
ciekawe kiedy będzie wystawiany spektakl "Carmen" z Mrożkiem ( http://www.digart.pl/zoom/3414779/S... ) muszę się koniecznie wybrać !:D -
*-* Martuś *-*
-
marta.
znalazłam taką stronkę :D http://www.carmen.carodance.eu/
spytałam Mrożka na ms jeśli mi odpisze to dam znać :) -
-
marta.
-
Agi
świetny ten modern? z Wiolą. mają niesamowitą chemię, widać, że strasznie się lubią, mają do siebie zaufanie. ciekawe czy układ to ich pomysł?
w ogóle ten gest z ręką na brzuchu.... symboliczne strasznie :P szkoda, że nie opowiedzieli historii, żeby do końca wiedziała o co cho. -
Aleksandra
ahhh.. warto było tyle czekać na finał! ich taniec byl swietny..
pomysl zeby tanczyc ich, ale uklad byl glownie stworzony przez Natalie:) -
Agi
finał IV edycji był najlepszym finałem, mimo że na miejscu Łukasza widziałabym Kubę; ) a Ania mogłaby wygrać.
aaa, Natalka :) kurde, świetne ma pomysły :) Marcin naprawdę jeszcze się rozwinął, to chyba najlepszy tancerz wśród wszystkich edycji. Kryspin był równie dobry, ale osobowościowo mnie nie przekonywał. -
Aleksandra
yeah.. Mroozek najlepszy:D Kryspin byl spoko, ale wedlug mnie on byl jakis albo baaardzo niesmialy albo nie wiem co jeszcze..
no rozwinal sie chlopak mega... mam tylko nadzieje ze nie wyjedzie z Polski i dalej bedzie tu tanczyl:) -
Agi
może do LA go wywieje :P niee, myślę, że w Polsce można być dobrym tancerzem.
był strasznie nieśmiały, taki nieobyty z kamerą. na dłuższą metę strasznie to raziło. -
Olga
>Agi napisała:
>finał IV edycji był najlepszym finałem, mimo że na
>miejscu Łukasza widziałabym Kubę; ) a Ania mogłaby
>wygrać.
>
>aaa, Natalka :) kurde, świetne ma pomysły :) Marcin
>naprawdę jeszcze się rozwinął, to chyba najlepszy
>tancerz wśród wszystkich edycji.
zgadzam się w 100% :) -
*-* Martuś *-*
A mi się ten finał nie podobał. Jedyne co mi sie podobalo to duet Marcina z Wiolą :P Znaczy Ania i łukasz tez fajnie, ale jakoś mnie nie rzucili na kolana swoim tańcem. Wg mnie w tym finale było za dużo tych materiałów posklejanych, znudziłam sie nim :P -
=Monia=
ah, skor tu jest temat o tancu..
to ich duet jeden z najlepszych jakie widzialam straaasznie mi sie podobal, i w ogole wielbiam marcina byl moim faworytem w tamtej edycji, zreszta wiola tez..:)
naprawde sa zajebisci..
-
Aleksandra
tym tancem tylko podkreslili fakt, ze 3 edycja była najlepszą ze wszystkich polskich :) -
-
Agi
http://www.youtube.com/watch?v=u0-t...
Kanadyjska edycja, odrobinę podobne.
nasze wykonanie bardziej mi się podoba, jest bardziej emocjonalne, aczkolwiek piosenka kanadyjskiej jest piękna! -
zwłaszcza
>tym tancem tylko podkreslili fakt, ze 3 edycja była najlepszą ze wszystkich polskich :)
święta prawda
marcin najlepszy :) -
marta.
-
=Monia=
o tak!:) jes trasznie pomyslowy, mial takie solowki, to choreo tez by mogl fajnie wymyslic.. -
Anonim
-
...
dobry byl :)
pochwalam go cholernie za zapał no i, za te świetne solówki :)