YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dżu.

dzisiaj warsztaty z Marcinem kto idzie na 17:00 ??.
  • Aleksandra

co prawda nie miała z nim z warsztatów, bo zaczynałam swoje zajęcia ale widziłam go dziś kiedy wchodziłam do sali.; ] musze powiedzieć że w telewizji wyglada tak samo jak i na żywo; ]
  • Dżu.

mam pytanko co do warsztatów... czy był ktoś w sobote na warsztatach z Marcinem dla grupy pocz/śr...., jeśli tak to pamiętacie do jakiej piosenki tańczyliśmy choreografie??.
  • *-* Martuś *-*

Przepisałam sie do grupy zaaw i bylo zajebiście, Marcin wymiata i tyle :D
  • Anonim

Zapraszamy na charytatywne warsztaty taneczne 04.04 "Budzimi z gwiazdami"
    Powitaj wiosnę w tanecznym rytmie z gwiazdami programów "YOU CAN DANCE" i "TANIEC Z GWIAZDAMI"
    Całkowity dochód z warsztatów zostanie przekazany na rzecz fundacji Akogo Ewy Błaszczyk.

Zajęcia poprowadzą:

18:00 - 19:30 Ania Bosak i Żora Korolyov - Salsa solo
    19:30 - 21:00 Marcin Mroziński -Hip hop/new style/open mind
    19:30 - 21:00 Aneta Gąsiewicz - Hip hop/Dancehall
    21:00 - 22:30 Natalia Madejczyk - Hip hop
    21:00 - 22:30 Iza Orzełowska i Georgij Puchalski - Jazz
    Cena biletu za jedne zajęcia - 50 zł

Sprzedaż biletów 3 - 4 kwietnia w szkole tańca Kabaty Dance Studio.

Więcej informacji na ten temat na stronie http://www.kabatydance.pl
  • *-* Martuś *-*

tak wiemy..
  • Aleksandra

i idziemy:P
    a tak w ogóle Marta to powiedzieli Ci ile masz byc czasu przed warsztatami na miejscu?
  • *-* Martuś *-*

Nie nic mi nie mówili, tylko że zapraszamy na 19.30, ale w EDSie kazali być 30 min wczesniej ja pewnie będę około 20 minut przed czasem jak zwykle:P
  • Aleksandra

dopytałam się.. trzeba byc minimum 30 min przed warsztatami:)

http://www.youtube.com/watch?v=1XvY...
  • *-* Martuś *-*

Świetna jest ta choreo :) Szkoda, że nie z naszych warsztatów :P Ahh Ola, zrobili więcej od Nas, musimy się brać do roboty :P Pzdr.
  • Aleksandra

już prawie umiem całą tą końcówkę:) strasznie się zajarałam ta choreografią:)
    jest świetna:)
    w ogóle to poszukuję kolejnych warsztatów z nim:P
  • *-* Martuś *-*

NO ale jak oglądam z nią filmik to jakaś taka woolna mi sie wydaje, a taka jest mecząca i ostra przecież :P
  • Aleksandra

baaardzo męcząca.. szczególnie jak się ją na maksa tańczy.. ale normalnie uwielbiam ją..
    ale teraz mnie plecy bolą:( za bardzo się wczułam..^^
  • Olkis

a ja mam takiego pytanie: wczoraj byłam w teatrze Roma na "Upiór w operze" i tam grał Marcin Mroziński ale przyjrzałam się bliżej i stwierdziłam że to raczej nie ten sam... ale?
    czekam na odpowiedzi czy to on czy nie on :D
  • Ewelina.

Nie to nie on xD na początku kiedy usłyszałam ze gra Marcin Mroziński w Boybandzie czy w Upiorze w operze byłam zachwycona jednak potem dowiedziałam sie ze to nie on :)
  • Aleksandra

Ehh... Przez tą żenadę, jaką mamy "przyjemność" oglądać od czasu do czasu w IV edycji, zatęskniłam do YCD III, a przede wszystkim do Marcina. Właśnie obejrzałam różne Jego występy- takiego zastrzyku świetnego tańca potrzebowałam! Te SOLÓWKI!! Jedna lepsza od drugiej! Po porstu BOMBA! Za każdym razem coś zupełnie innego. Uwielbiam Go za tą oryginalność i kreatywność. Mistrz i król solówek w polskim YCD. Marcin robił coś naprawdę niesamowitego. Szkoda, że w IV edycji musimy oglądać takiego Łukasza zamiast podziwiać popisy kogoś pokroju Marcina.
  • Olkis

heh x] taaa :) no ja też myślałam że to on tam gra a potem patrzę jednak nie on :)( ale ten Marcin co grał też niczego sobie; ->)

post powyżej: <brawa> świetne podsumowanie tej IV edycji gdzie wiadomo ze i tak wygra Łukasz;/
  • camm

Mrozeek w srode w ycd;d;d
  • *-* Martuś *-*

<jupi> MUSZE ZDOBYĆ BILETTTT!!; )
  • camm

tez pruboje ale nie ma nikt.
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)