-
Dżu.
-
Aleksandra
co prawda nie miała z nim z warsztatów, bo zaczynałam swoje zajęcia ale widziłam go dziś kiedy wchodziłam do sali.; ] musze powiedzieć że w telewizji wyglada tak samo jak i na żywo; ] -
Dżu.
mam pytanko co do warsztatów... czy był ktoś w sobote na warsztatach z Marcinem dla grupy pocz/śr...., jeśli tak to pamiętacie do jakiej piosenki tańczyliśmy choreografie??.
-
-
*-* Martuś *-*
Przepisałam sie do grupy zaaw i bylo zajebiście, Marcin wymiata i tyle :D -
Anonim
Zapraszamy na charytatywne warsztaty taneczne 04.04 "Budzimi z gwiazdami"
Powitaj wiosnę w tanecznym rytmie z gwiazdami programów "YOU CAN DANCE" i "TANIEC Z GWIAZDAMI"
Całkowity dochód z warsztatów zostanie przekazany na rzecz fundacji Akogo Ewy Błaszczyk.
Zajęcia poprowadzą:
18:00 - 19:30 Ania Bosak i Żora Korolyov - Salsa solo
19:30 - 21:00 Marcin Mroziński -Hip hop/new style/open mind
19:30 - 21:00 Aneta Gąsiewicz - Hip hop/Dancehall
21:00 - 22:30 Natalia Madejczyk - Hip hop
21:00 - 22:30 Iza Orzełowska i Georgij Puchalski - Jazz
Cena biletu za jedne zajęcia - 50 zł
Sprzedaż biletów 3 - 4 kwietnia w szkole tańca Kabaty Dance Studio.
Więcej informacji na ten temat na stronie http://www.kabatydance.pl -
*-* Martuś *-*
-
Aleksandra
i idziemy:P
a tak w ogóle Marta to powiedzieli Ci ile masz byc czasu przed warsztatami na miejscu? -
*-* Martuś *-*
Nie nic mi nie mówili, tylko że zapraszamy na 19.30, ale w EDSie kazali być 30 min wczesniej ja pewnie będę około 20 minut przed czasem jak zwykle:P
-
Aleksandra
dopytałam się.. trzeba byc minimum 30 min przed warsztatami:)
http://www.youtube.com/watch?v=1XvY... -
*-* Martuś *-*
Świetna jest ta choreo :) Szkoda, że nie z naszych warsztatów :P Ahh Ola, zrobili więcej od Nas, musimy się brać do roboty :P Pzdr. -
Aleksandra
już prawie umiem całą tą końcówkę:) strasznie się zajarałam ta choreografią:)
jest świetna:)
w ogóle to poszukuję kolejnych warsztatów z nim:P -
*-* Martuś *-*
NO ale jak oglądam z nią filmik to jakaś taka woolna mi sie wydaje, a taka jest mecząca i ostra przecież :P -
Aleksandra
baaardzo męcząca.. szczególnie jak się ją na maksa tańczy.. ale normalnie uwielbiam ją..
ale teraz mnie plecy bolą:( za bardzo się wczułam..^^ -
-
Olkis
a ja mam takiego pytanie: wczoraj byłam w teatrze Roma na "Upiór w operze" i tam grał Marcin Mroziński ale przyjrzałam się bliżej i stwierdziłam że to raczej nie ten sam... ale?
czekam na odpowiedzi czy to on czy nie on :D -
Ewelina.
Nie to nie on xD na początku kiedy usłyszałam ze gra Marcin Mroziński w Boybandzie czy w Upiorze w operze byłam zachwycona jednak potem dowiedziałam sie ze to nie on :) -
Aleksandra
Ehh... Przez tą żenadę, jaką mamy "przyjemność" oglądać od czasu do czasu w IV edycji, zatęskniłam do YCD III, a przede wszystkim do Marcina. Właśnie obejrzałam różne Jego występy- takiego zastrzyku świetnego tańca potrzebowałam! Te SOLÓWKI!! Jedna lepsza od drugiej! Po porstu BOMBA! Za każdym razem coś zupełnie innego. Uwielbiam Go za tą oryginalność i kreatywność. Mistrz i król solówek w polskim YCD. Marcin robił coś naprawdę niesamowitego. Szkoda, że w IV edycji musimy oglądać takiego Łukasza zamiast podziwiać popisy kogoś pokroju Marcina. -
Olkis
heh x] taaa :) no ja też myślałam że to on tam gra a potem patrzę jednak nie on :)( ale ten Marcin co grał też niczego sobie; ->)
post powyżej: <brawa> świetne podsumowanie tej IV edycji gdzie wiadomo ze i tak wygra Łukasz;/ -
camm
-
*-* Martuś *-*
-
camm