YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aleksandra

w sumie Marcin nie przegrał z Gabrychem ( sorry, nie umiem już go inaczej nazywać; ] ) tylko z jego hotami. Wiedział kiedy pokazac klate...
  • dżulietta?

Marcin wygrał.
    tak jak każdy kto dostał się do tego programu.
    to jest wielka wygrana.
    czemu się tak czepiasz Gabrysia ?
    co on Ci zrobił ?
    bardziej powinnaś czepiać się tych hot 12.
    a on zatańczył zajebistą solówką. tak jak Mrozek.
  • Aleksandra

nie czepiam sie Gabriela... wiem ze w finale zatanczyl naprawde fajna solowke i wogole...
    w sumie nie mam nic do chlopaka, tylko do napalonych 12-stek, ktore zlapaly za komy zaraz po tym jak zdjal koszulke...:)

a Gabriela naprawde lubie:D moze nie tak jak Marcina, ale jednak lubie;P
  • dżulietta?

po prostu zabrzmiało to jak wyrzut, że nie zdjął tylko podniósł do góry koszulkę.; PP
  • Anonim

dla mnie ta trojka wygrała nie tylko Wiola
  • Monisiaa .♥

Marcin tańczył LEPIEJ od Gabrysia!!!
  • =Monia=

taniec marcina bardzoooo mi sie podoba, poprostu jakos tak, zaden taniec w jego wykonaniu nie spodobałby mi sie, no chyba ze ten co była na szpilach z gabrysiem ,ale to przez choreografie..:P:P:P

Tez uwazam ze marcin o niebo jest lepszy od gabrysia..^^
    i ciekawa jestem solowki marcina ktora miał zatanczyc....<?>
  • =Monia=

taniec marcina bardzoooo mi sie podoba, poprostu jakos tak, zaden taniec w jego wykonaniu nie spodobałby mi sie, no chyba ze ten co była na szpilach z gabrysiem ,ale to przez choreografie..:P:P:P

Tez uwazam ze marcin o niebo jest lepszy od gabrysia..^^
    i ciekawa jestem solowki marcina ktora miał zatanczyc....<?>
    A po za tym nie podobał mi sie w ogole gabrys;/;/
  • Aleksandra

http://www.plejada.pl/69240,0,telew...

Marcin po ogloszeniu wynikow:)
  • Billie Jean.

Zgadzam się z tym, że był lepszy od Gabrysia.
    Dał się lubić, był pogodny i w ogóle. A ten Gabryś, to nie wiem dlaczego, ale jakoś mnie denerwował, sprawiał wrażenie, że myśli, że jest najlepszy. Fajnie, że Wiolka zasponsoruje Marcinowi stypendium; D
  • Anonim

Jeszcze się okaże czy mu zasponsoruje xd. Ale ja na miejscu chłopaka Wiolki bym się obawiała puszczać dziewczynę z jakimś przystojnym gościem o podobnych zainteresowaniach na trzy miesiące na inny kontynent xD.
  • Kejsi

Tak, Marcin był miliard razy lepszy od Gabrysia. By taki pomysłowy. Każda jego solówka była inna. Najbardziej podobała mi ise ta w masce. Po prostu super chłopak. Szkoda, zę nie wygrał. Ale skoro Wiola zesponsoruje mu inby ten wyjazd to w sumie nic nie stracił, poza 100 tyz zł. ale myślę, ze to dla tancerzy w YCD wyjadz na Broadway był ważniejszy niż ta kasa.
  • Anonim

Nie no wiesz.... Wiolce to chyba bardziej zależało na tym żeby mieć na prezenty; d
  • TsoTsi

>Porcelanowa. napisała:
    >Jeszcze się okaże czy mu zasponsoruje xd. Ale ja na
    >miejscu chłopaka Wiolki bym się obawiała puszczać
    >dziewczynę z jakimś przystojnym gościem o podobnych
    >zainteresowaniach na trzy miesiące na inny kontynent xD.

haha dobre xD nie no w sumie masz rację... ale ja osobiście nie lubie wiolki.. nie wiem dlaczego... wkurza mnie... lepiej niech Marcin nic z nią nie zaczyna <lol2>
  • Kejsi

>carolina napisała:

>haha dobre xD nie no w sumie masz rację... ale ja
    >osobiście nie lubie wiolki.. nie wiem dlaczego... wkurza
    >mnie... lepiej niech Marcin nic z nią nie zaczyna <lol2>

Mi tam 'duet' Wiolka Marcin odpowiada, bo w sumie to Wiolka nie jest zła. I fajnie, że da szansę Marcinowi na broadway.; ]
  • Ulka

no fajnie, fajnie; ] ale już wcześniej ploty chodziły, że oni razem niby coś ten tegez; D nie za bardzo w to wierzę, po prostu się "kumplują" i tyle; D yyy... chyba xD
  • Anonim

A ja nie znoszę Wiolki; / Przemądrzała ruda zołza. Poważny moment, Egurrola ogłasza, kto odpada, a ona jak głupia akurat w takiej chwili musiała sobie pomachać do kogoś na widowni.
  • =Monia=

zajebista solowki miał;]
  • Anonim

Noo.... ale on jest cały zajebisty xD
  • Ulka

mój skryty kochanek; D
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)