-
Aleksandra
w sumie Marcin nie przegrał z Gabrychem ( sorry, nie umiem już go inaczej nazywać; ] ) tylko z jego hotami. Wiedział kiedy pokazac klate... -
dżulietta?
Marcin wygrał.
tak jak każdy kto dostał się do tego programu.
to jest wielka wygrana.
czemu się tak czepiasz Gabrysia ?
co on Ci zrobił ?
bardziej powinnaś czepiać się tych hot 12.
a on zatańczył zajebistą solówką. tak jak Mrozek. -
Aleksandra
nie czepiam sie Gabriela... wiem ze w finale zatanczyl naprawde fajna solowke i wogole...
w sumie nie mam nic do chlopaka, tylko do napalonych 12-stek, ktore zlapaly za komy zaraz po tym jak zdjal koszulke...:)
a Gabriela naprawde lubie:D moze nie tak jak Marcina, ale jednak lubie;P -
-
dżulietta?
po prostu zabrzmiało to jak wyrzut, że nie zdjął tylko podniósł do góry koszulkę.; PP
-
Anonim
-
Monisiaa .♥
-
=Monia=
taniec marcina bardzoooo mi sie podoba, poprostu jakos tak, zaden taniec w jego wykonaniu nie spodobałby mi sie, no chyba ze ten co była na szpilach z gabrysiem ,ale to przez choreografie..:P:P:P
Tez uwazam ze marcin o niebo jest lepszy od gabrysia..^^
i ciekawa jestem solowki marcina ktora miał zatanczyc....<?> -
=Monia=
taniec marcina bardzoooo mi sie podoba, poprostu jakos tak, zaden taniec w jego wykonaniu nie spodobałby mi sie, no chyba ze ten co była na szpilach z gabrysiem ,ale to przez choreografie..:P:P:P
Tez uwazam ze marcin o niebo jest lepszy od gabrysia..^^
i ciekawa jestem solowki marcina ktora miał zatanczyc....<?>
A po za tym nie podobał mi sie w ogole gabrys;/;/ -
Aleksandra
-
Billie Jean.
Zgadzam się z tym, że był lepszy od Gabrysia.
Dał się lubić, był pogodny i w ogóle. A ten Gabryś, to nie wiem dlaczego, ale jakoś mnie denerwował, sprawiał wrażenie, że myśli, że jest najlepszy. Fajnie, że Wiolka zasponsoruje Marcinowi stypendium; D -
Anonim
Jeszcze się okaże czy mu zasponsoruje xd. Ale ja na miejscu chłopaka Wiolki bym się obawiała puszczać dziewczynę z jakimś przystojnym gościem o podobnych zainteresowaniach na trzy miesiące na inny kontynent xD. -
Kejsi
Tak, Marcin był miliard razy lepszy od Gabrysia. By taki pomysłowy. Każda jego solówka była inna. Najbardziej podobała mi ise ta w masce. Po prostu super chłopak. Szkoda, zę nie wygrał. Ale skoro Wiola zesponsoruje mu inby ten wyjazd to w sumie nic nie stracił, poza 100 tyz zł. ale myślę, ze to dla tancerzy w YCD wyjadz na Broadway był ważniejszy niż ta kasa. -
Anonim
Nie no wiesz.... Wiolce to chyba bardziej zależało na tym żeby mieć na prezenty; d -
-
TsoTsi
>Porcelanowa. napisała:
>Jeszcze się okaże czy mu zasponsoruje xd. Ale ja na
>miejscu chłopaka Wiolki bym się obawiała puszczać
>dziewczynę z jakimś przystojnym gościem o podobnych
>zainteresowaniach na trzy miesiące na inny kontynent xD.
haha dobre xD nie no w sumie masz rację... ale ja osobiście nie lubie wiolki.. nie wiem dlaczego... wkurza mnie... lepiej niech Marcin nic z nią nie zaczyna <lol2> -
Kejsi
>carolina napisała:
>haha dobre xD nie no w sumie masz rację... ale ja
>osobiście nie lubie wiolki.. nie wiem dlaczego... wkurza
>mnie... lepiej niech Marcin nic z nią nie zaczyna <lol2>
Mi tam 'duet' Wiolka Marcin odpowiada, bo w sumie to Wiolka nie jest zła. I fajnie, że da szansę Marcinowi na broadway.; ] -
Ulka
no fajnie, fajnie; ] ale już wcześniej ploty chodziły, że oni razem niby coś ten tegez; D nie za bardzo w to wierzę, po prostu się "kumplują" i tyle; D yyy... chyba xD -
Anonim
A ja nie znoszę Wiolki; / Przemądrzała ruda zołza. Poważny moment, Egurrola ogłasza, kto odpada, a ona jak głupia akurat w takiej chwili musiała sobie pomachać do kogoś na widowni. -
=Monia=
-
Anonim
-
Ulka