-
Asiulka
Wysylalam na Marcina sms'y z nadzieja ze pomoga. No coz widocznie Gabriel mial ich wiecej. Ja mam nadzieje ze pojedzie razem z Wiolka i rozwinie sie jeszcze bardziej. W sumie jesli to prawda to fajny uklad mieli ze mimo wszystko pojada razem. -
.P - FNF
LUDZIE JESLI CHCECIE MIEC LEKCJE Z MARCINEM MUSICIE WPADAC DO NAS DO ŁODZI DO FNF DANCE STUDIO, !!!!!!!!!
MARCIN FNF - WWW.FNFDANCE.COM -
Anonim
nie mam nic do Wioli jest świetną tancerką i bardzo dobrze,że wygrała. jednak to że dołączył do niej Gabryś to już jest największa porażka TVN-u..
Gabryś jest do dupy.
Marcin Mistrz.
takie mam zdanie na ten temat.
-
-
Anonim
-
Anonim
http://youcandance.plejada.pl/13256...
głosujcie ze Gabrys nieslusznie dostał nie do finału z Wiolą... -
Anonim
ale jedzie na brodway:) dobrze ze Wiola wygrała!!!:) szkoda ze Marcin tak wczesnie odpadł:/ -
Anonim
wielka szkoda ale cóż.ważne że ma takiego przyjaciela jak Wiola,która jak coś powie to dotrzymuje słowa. -
*-* Martuś *-*
To ze tak szybko odpadł było straszne, aż się poryczałam :P, ale i tak wymiata
PS
A JA GO DZIŚ WIDZIAAALAM :D:D i mam fotke i autograf :):):D i się jaram; ) -
*-* Martuś *-*
A tak w ogóle to wiecie może ile kosztują 3 miesiące na Broadway'u..? bo ja znalazłam informacje ze ok $2.500, ale to raczej za małoo.. -
.milenka ♠
ktoś pisał w którymś wątku że ok $7.000-8.000. i wydaje mi się że to była cena za miesiąc :D ale możliwe że mi się pomyliło :D -
TsoTsi
-
Wasiłoos.
a ja była i widziałam go na żywo.. kiedy odpadł tez łzy poleciały.. kocham go!!! był najlepszy. a gabrys to.. brak słów.. najgorsze jest to ze wszyscy na tego gabrysia liczyli w studiu, nawet ci z 1 i 2 edycji.. Jednak jak Wiolka wygrała to kamien spadł mi z serca..
Marcin był najlepszy.. jak dla mnie to on jest zwyciezcą !! -
Anonim
No... dla mnie też. I również się poryczałam. Miałam ochotę walnąć poduszką w telewizor, kiedy widziałam twarz rudej zołzy na ekranie xDDD. Wysłałam Marcinowi kartkę z gratulacjami po zakończeniu programu :D -
-
Anonim
>Porcelanowa. napisała:
>Kurde; / On powinien wygrać. Był najlepszy, a nie Wiolka
>za to, że jest dziewczyną...
taaaa. jakby wygral chlopak to by wszyscy mieli pretensje ze wygral bo jest chlopakiem i glosowaly na niego wszystkie trzynastoletnie hoty.
byly dwie edycje ycd. w obu wygrali faceci. czy to naprawde takie dziwne z tym razem wygrala dziewczyna.? obrazajac finalistow obojetnie jakich tak naprawde obrazacie widzow, bo to oni dokonali wyboru. nie lepiej pogodzic sie z wygrana Wiolki i w poczekalni na nowa edycje ycd. wspominac stara.?; ] -
Grażi
PAT , jaka Kryptoreklama:):) :P:P:P Coś czuje ze wasza szkoła bedzie przeładowana :P:P -
Aleksandra
Nie spodziewałam się, że przegra z Gabrielem, aczkolwiek coś miałam przeczucie, że nie będzie to najszczęśliwszy moment w programie. Kiedy usłyszałam, że brakowało jednego sms-a, wiedziałam już, że to Marin przegra, po prostu to czułam... I niech diabli wezmą ten program, miałam rację Nie wierzę, że tak się stało. Marcin?! Z Gabrielem?! Ten wspaniały tancerz, wszechstronny, zdolny, po prostu fajnyy z ... mało zdolnym i em... $łiTaśnYm Gabrjelem?? W głowie mi się to nie mieści. Było mi go nieopisanie szkoda. Chyba pierwszy raz widziałam go smutnego, choć umiejętnie próbował to ukryć, ale ja i tak czułam, że był zawiedziony, ba kto nie był? Na pewno bardzo mu zależało na zatańczeniu duetu z Wiolą, o dalszą rywalizację w finale. Żałuje jednego – że nie zobaczyłam jego drugiej solówki. Jestem bardzo ciekawa co tym razem wymyślił. Ale cieszę się, że Wiolka ufunduje mu wyjazd do NY. To bardzo miłe z jej strony.
Brnąc dalej, mimo przegranej (właściwie bycie w finale to już jest jakaś pewnego rodzaju wygrana, ale mimo wszystko...) dla mnie wygrał ten program razem z Wiolą Nie było jeszcze w YCD kogoś tak optymistycznego i zdolnego. Zawsze pozostanie w mojej pamięci jako najlepszy tancerz dotychczasowych edycji. Jest jedyny w swoim rodzaju. Imponuje mi swoją techniką taneczną. Umiał praktycznie zatańczyć wszystko, wszyściuteńko. A uwagi Piróga są dla mnie niezrozumiałe. Do licha ciężkiego, czemu tak do niego się przyczepił? Gabriel zatańczył gorzej, ale niee.. to Marcin musiał usłyszeć większe zarzuty. I gdzie sprawiedliwość?! Tak czy siak jestem pewna że jeszcze o nim usłyszymy i mam nadzieję, że nie da o sobie zapomnieć. Życzę mu z całego serca samych sukcesów! -
dżulietta?
ja uważam, że nie powinien odpaść w 1 etapie.
lubię Gabrysia, super tańczy, ale Marcina solówki i taniec bardziej mnie przkonywały.
a co do Wioli, to cóż.
ładnie tańczyła, ale była za pewna siebie.
w finale powinien być także Kuba, ale już dobra.
nie będę mówiła.; )
-
dżulietta?
>Ola napisała:
>Nie spodziewałam się, że przegra z Gabrielem, aczkolwiek
>coś miałam przeczucie, że nie będzie to
>najszczęśliwszy moment w programie. Kiedy usłyszałam,
>że brakowało jednego sms-a, wiedziałam już, że to Marin
>przegra, po prostu to czułam... I niech diabli wezmą ten
>program, miałam rację Nie wierzę, że tak się stało.
>Marcin?! Z Gabrielem?! Ten wspaniały tancerz,
>wszechstronny, zdolny, po prostu fajnyy z ... mało zdolnym
>i em... $łiTaśnYm Gabrjelem?? W głowie mi się to nie
>mieści. Było mi go nieopisanie szkoda. Chyba pierwszy raz
>widziałam go smutnego, choć umiejętnie próbował to
>ukryć, ale ja i tak czułam, że był zawiedziony, ba kto
>nie był? Na pewno bardzo mu zależało na zatańczeniu
>duetu z Wiolą, o dalszą rywalizację w finale. Żałuje
>jednego – że nie zobaczyłam jego drugiej solówki.
>Jestem bardzo ciekawa co tym razem wymyślił. Ale cieszę
>się, że Wiolka ufunduje mu wyjazd do NY. To bardzo miłe z
>jej strony.
>Brnąc dalej, mimo przegranej (właściwie bycie w finale to
>już jest jakaś pewnego rodzaju wygrana, ale mimo
>wszystko...) dla mnie wygrał ten program razem z Wiolą Nie
>było jeszcze w YCD kogoś tak optymistycznego i zdolnego.
>Zawsze pozostanie w mojej pamięci jako najlepszy tancerz
>dotychczasowych edycji. Jest jedyny w swoim rodzaju.
>Imponuje mi swoją techniką taneczną. Umiał praktycznie
>zatańczyć wszystko, wszyściuteńko. A uwagi Piróga są
>dla mnie niezrozumiałe. Do licha ciężkiego, czemu tak do
>niego się przyczepił? Gabriel zatańczył gorzej, ale
>niee.. to Marcin musiał usłyszeć większe zarzuty. I
>gdzie sprawiedliwość?! Tak czy siak jestem pewna że
>jeszcze o nim usłyszymy i mam nadzieję, że nie da o sobie
>zapomnieć. Życzę mu z całego serca samych sukcesów!
ja widziałam go od tyłu.; )
także muszę obejrzeć powtórkę.
bo akurat stałam tak, że widziałam tancerzy od tyłu.
ja się poryczałam jak odpadł, ale kazał mi się uśmiechnąć, to dla niego to zrobiłam.; )
nie powinien, popieram Cię.
chociaż to Gabrysia nic nie mam.
-
Aleksandra
>*GRAŻI*^^ napisała:
>PAT , jaka Kryptoreklama:):) :P:P:P Coś czuje ze wasza
>szkoła bedzie przeładowana :P:P
tak jak powiedziala Rusinowa- bedziecie musieli drzwi zaryglowac, tak sie ludzie beda pchac do was na zajecia:D -
dżulietta?