YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asiulka

Wysylalam na Marcina sms'y z nadzieja ze pomoga. No coz widocznie Gabriel mial ich wiecej. Ja mam nadzieje ze pojedzie razem z Wiolka i rozwinie sie jeszcze bardziej. W sumie jesli to prawda to fajny uklad mieli ze mimo wszystko pojada razem.
  • .P - FNF

LUDZIE JESLI CHCECIE MIEC LEKCJE Z MARCINEM MUSICIE WPADAC DO NAS DO ŁODZI DO FNF DANCE STUDIO, !!!!!!!!!

MARCIN FNF - WWW.FNFDANCE.COM
  • Anonim

nie mam nic do Wioli jest świetną tancerką i bardzo dobrze,że wygrała. jednak to że dołączył do niej Gabryś to już jest największa porażka TVN-u..
    Gabryś jest do dupy.
    Marcin Mistrz.
    takie mam zdanie na ten temat.
  • Anonim

Szkoda, szkoda...;/ No, ale trudno i tak pojedzie; P
  • Anonim

http://youcandance.plejada.pl/13256...
    głosujcie ze Gabrys nieslusznie dostał nie do finału z Wiolą...
  • Anonim

ale jedzie na brodway:) dobrze ze Wiola wygrała!!!:) szkoda ze Marcin tak wczesnie odpadł:/
  • Anonim

wielka szkoda ale cóż.ważne że ma takiego przyjaciela jak Wiola,która jak coś powie to dotrzymuje słowa.
  • *-* Martuś *-*

To ze tak szybko odpadł było straszne, aż się poryczałam :P, ale i tak wymiata
    PS
    A JA GO DZIŚ WIDZIAAALAM :D:D i mam fotke i autograf :):):D i się jaram; )
  • *-* Martuś *-*

A tak w ogóle to wiecie może ile kosztują 3 miesiące na Broadway'u..? bo ja znalazłam informacje ze ok $2.500, ale to raczej za małoo..
  • .milenka ♠

ktoś pisał w którymś wątku że ok $7.000-8.000. i wydaje mi się że to była cena za miesiąc :D ale możliwe że mi się pomyliło :D
  • TsoTsi

Ale jest dobrze że przynajmniej razem pojadą na Broadway; ];]
  • Wasiłoos.

a ja była i widziałam go na żywo.. kiedy odpadł tez łzy poleciały.. kocham go!!! był najlepszy. a gabrys to.. brak słów.. najgorsze jest to ze wszyscy na tego gabrysia liczyli w studiu, nawet ci z 1 i 2 edycji.. Jednak jak Wiolka wygrała to kamien spadł mi z serca..

Marcin był najlepszy.. jak dla mnie to on jest zwyciezcą !!
  • Anonim

No... dla mnie też. I również się poryczałam. Miałam ochotę walnąć poduszką w telewizor, kiedy widziałam twarz rudej zołzy na ekranie xDDD. Wysłałam Marcinowi kartkę z gratulacjami po zakończeniu programu :D
  • Anonim

>Porcelanowa. napisała:
    >Kurde; / On powinien wygrać. Był najlepszy, a nie Wiolka
    >za to, że jest dziewczyną...

taaaa. jakby wygral chlopak to by wszyscy mieli pretensje ze wygral bo jest chlopakiem i glosowaly na niego wszystkie trzynastoletnie hoty.
    byly dwie edycje ycd. w obu wygrali faceci. czy to naprawde takie dziwne z tym razem wygrala dziewczyna.? obrazajac finalistow obojetnie jakich tak naprawde obrazacie widzow, bo to oni dokonali wyboru. nie lepiej pogodzic sie z wygrana Wiolki i w poczekalni na nowa edycje ycd. wspominac stara.?; ]
  • Grażi

PAT , jaka Kryptoreklama:):) :P:P:P Coś czuje ze wasza szkoła bedzie przeładowana :P:P
  • Aleksandra

Nie spodziewałam się, że przegra z Gabrielem, aczkolwiek coś miałam przeczucie, że nie będzie to najszczęśliwszy moment w programie. Kiedy usłyszałam, że brakowało jednego sms-a, wiedziałam już, że to Marin przegra, po prostu to czułam... I niech diabli wezmą ten program, miałam rację Nie wierzę, że tak się stało. Marcin?! Z Gabrielem?! Ten wspaniały tancerz, wszechstronny, zdolny, po prostu fajnyy z ... mało zdolnym i em... $łiTaśnYm Gabrjelem?? W głowie mi się to nie mieści. Było mi go nieopisanie szkoda. Chyba pierwszy raz widziałam go smutnego, choć umiejętnie próbował to ukryć, ale ja i tak czułam, że był zawiedziony, ba kto nie był? Na pewno bardzo mu zależało na zatańczeniu duetu z Wiolą, o dalszą rywalizację w finale. Żałuje jednego – że nie zobaczyłam jego drugiej solówki. Jestem bardzo ciekawa co tym razem wymyślił. Ale cieszę się, że Wiolka ufunduje mu wyjazd do NY. To bardzo miłe z jej strony.
    Brnąc dalej, mimo przegranej (właściwie bycie w finale to już jest jakaś pewnego rodzaju wygrana, ale mimo wszystko...) dla mnie wygrał ten program razem z Wiolą Nie było jeszcze w YCD kogoś tak optymistycznego i zdolnego. Zawsze pozostanie w mojej pamięci jako najlepszy tancerz dotychczasowych edycji. Jest jedyny w swoim rodzaju. Imponuje mi swoją techniką taneczną. Umiał praktycznie zatańczyć wszystko, wszyściuteńko. A uwagi Piróga są dla mnie niezrozumiałe. Do licha ciężkiego, czemu tak do niego się przyczepił? Gabriel zatańczył gorzej, ale niee.. to Marcin musiał usłyszeć większe zarzuty. I gdzie sprawiedliwość?! Tak czy siak jestem pewna że jeszcze o nim usłyszymy i mam nadzieję, że nie da o sobie zapomnieć. Życzę mu z całego serca samych sukcesów!
  • dżulietta?

ja uważam, że nie powinien odpaść w 1 etapie.
    lubię Gabrysia, super tańczy, ale Marcina solówki i taniec bardziej mnie przkonywały.
    a co do Wioli, to cóż.
    ładnie tańczyła, ale była za pewna siebie.
    w finale powinien być także Kuba, ale już dobra.
    nie będę mówiła.; )
  • dżulietta?

>Ola napisała:
    >Nie spodziewałam się, że przegra z Gabrielem, aczkolwiek
    >coś miałam przeczucie, że nie będzie to
    >najszczęśliwszy moment w programie. Kiedy usłyszałam,
    >że brakowało jednego sms-a, wiedziałam już, że to Marin
    >przegra, po prostu to czułam... I niech diabli wezmą ten
    >program, miałam rację Nie wierzę, że tak się stało.
    >Marcin?! Z Gabrielem?! Ten wspaniały tancerz,
    >wszechstronny, zdolny, po prostu fajnyy z ... mało zdolnym
    >i em... $łiTaśnYm Gabrjelem?? W głowie mi się to nie
    >mieści. Było mi go nieopisanie szkoda. Chyba pierwszy raz
    >widziałam go smutnego, choć umiejętnie próbował to
    >ukryć, ale ja i tak czułam, że był zawiedziony, ba kto
    >nie był? Na pewno bardzo mu zależało na zatańczeniu
    >duetu z Wiolą, o dalszą rywalizację w finale. Żałuje
    >jednego – że nie zobaczyłam jego drugiej solówki.
    >Jestem bardzo ciekawa co tym razem wymyślił. Ale cieszę
    >się, że Wiolka ufunduje mu wyjazd do NY. To bardzo miłe z
    >jej strony.
    >Brnąc dalej, mimo przegranej (właściwie bycie w finale to
    >już jest jakaś pewnego rodzaju wygrana, ale mimo
    >wszystko...) dla mnie wygrał ten program razem z Wiolą Nie
    >było jeszcze w YCD kogoś tak optymistycznego i zdolnego.
    >Zawsze pozostanie w mojej pamięci jako najlepszy tancerz
    >dotychczasowych edycji. Jest jedyny w swoim rodzaju.
    >Imponuje mi swoją techniką taneczną. Umiał praktycznie
    >zatańczyć wszystko, wszyściuteńko. A uwagi Piróga są
    >dla mnie niezrozumiałe. Do licha ciężkiego, czemu tak do
    >niego się przyczepił? Gabriel zatańczył gorzej, ale
    >niee.. to Marcin musiał usłyszeć większe zarzuty. I
    >gdzie sprawiedliwość?! Tak czy siak jestem pewna że
    >jeszcze o nim usłyszymy i mam nadzieję, że nie da o sobie
    >zapomnieć. Życzę mu z całego serca samych sukcesów!

ja widziałam go od tyłu.; )
    także muszę obejrzeć powtórkę.
    bo akurat stałam tak, że widziałam tancerzy od tyłu.

ja się poryczałam jak odpadł, ale kazał mi się uśmiechnąć, to dla niego to zrobiłam.; )
    nie powinien, popieram Cię.
    chociaż to Gabrysia nic nie mam.
  • Aleksandra

>*GRAŻI*^^ napisała:
    >PAT , jaka Kryptoreklama:):) :P:P:P Coś czuje ze wasza
    >szkoła bedzie przeładowana :P:P

tak jak powiedziala Rusinowa- bedziecie musieli drzwi zaryglowac, tak sie ludzie beda pchac do was na zajecia:D
  • dżulietta?

nie słyszałam tego. xD
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)