-
TsoTsi
Ja cały czas na niego głosuje! jak nie wygra to się zadźgam! ale kto inny mógłby wygrać jak nie on? -
Ulka
no chyba po 5 minimum; D oj tak Karolina, to będą masowe samobójstwa jak mimo naszego ogromneeeeego wysiłku nic nie wyjdzie; P łoj TFU TFU TFU TFU!!!!!!!!!!!!!!!! cofam to wszystko ! -
Anonim
-
-
Anonim
-
TsoTsi
dupa nie wiola. nie lubie jej! a pozatym zawsze Marcin pierwszy przechodzi i muuuuusi wygrać! nie ma innej opcji ! -
Anonim
LUDZIE JUTRO BARDZO WAZNY DZIEN DLA MARCINA FINAL YCD
WIEC TELEFON DO RACZEK DOLADOWAC KONTA I SLAC SMS-y NA MARCINA MUSI WYGRAC :D
POZDRO -
Anonim
>carolina napisała:
>dupa nie wiola. nie lubie jej! a pozatym zawsze Marcin
>pierwszy przechodzi i muuuuusi wygrać! nie ma innej opcji !
To że przechodzi pierwszy o niczym nie świadczy -
justyna
-
Aleksandra
W środę pozostaje nam tylko głosować, głosować i... oczywiście zachwycać się tańcem Marcina:P -
Anonim
tak. zakosic matce ojcu siostrze bratu babce komy i wysylac na marrrcina.!; P oł je. -
Ulka
ale trzeba obmyślić pewien plan! są 2 etapy więc trzeba równie dużo smsów wysłać w pojedynku z Gabrysiem, a potem jeszcze z Wiolką, a kasy nie ma jak lodu więc trzeba to jakoś podzielić ... zresztą do dupy to zrobili, bo przecież jak ktoś będzie np. na Gabrysia głosował najpierw, to potem nie będzie miał już tyle kasy zeby głosować na niego w pojedynku z Wiolką.... więc Wiolka będzie miała więcej głosów praktycznie można tak wykalkulować; P co sądzicie??; D -
Anonim
No pewnie i tak, masz racje...Ale nie zabraknie kasy !!Trzeba słać...;D -
Aleksandra
Co do systemu głosowania, to wydaje mi się ,że głosować będziemy na całą 3 od początku, tylko ,że Wiola nawet jak będzie ostatnia, to przejdzie do ścisłego finału. A ten z chłopaków który będzie wyżej, to dołączy do niej. Następnie odrzucone zostaną głosy na tego chłopaka który odpadł. I dalej będziemy głosować na tą dwójkę, a głosy które były w pierwszym etapie będą się dalej liczyć... Jeśli tak nie będzie, to będzie niesprawiedliwe i skandaliczne. A wątpię żeby taka stacja jak TVN dopuściłaby się takiego czegoś...
Także głosować na Marcina, nie żałować kasy... -
-
Anonim
-
Aleksandra
Jej.. już się nie mogę doczekać finału
I oczywiście trzymam kciuki za Marcina Mam nadzieję że wygra pomimo całej tej promocji Wioli i głosów typu ,,niech wygra dziewczyna,,
Smsy Moje ma na bank !
Mam nadzieję,że finał będzie należał do niego . Ba ! jestem nawet pewna, że bez względu na werdykt finał będzie jego !
Bo jest najlepszy :P -
Anonim
>Ola napisała:
>Co do systemu głosowania, to wydaje mi się ,że głosować
>będziemy na całą 3 od początku, tylko ,że Wiola nawet
>jak będzie ostatnia, to przejdzie do ścisłego finału. A
>ten z chłopaków który będzie wyżej, to dołączy do
>niej. Następnie odrzucone zostaną głosy na tego chłopaka
>który odpadł. I dalej będziemy głosować na tą
>dwójkę, a głosy które były w pierwszym etapie będą
>się dalej liczyć... Jeśli tak nie będzie, to będzie
>niesprawiedliwe i skandaliczne. A wątpię żeby taka stacja
>jak TVN dopuściłaby się takiego czegoś...
>Także głosować na Marcina, nie żałować kasy...
tak bedzie. ja mam malo kasy na komie wiec wysle maksimum dwa esiory. mam nadzieje ze beda pokazywac procentowy podzial glosow. wtedy bede wiedziala kiedy poslac. jesli w pierwszym etapie bedzie korzysc dla marrcina to podziekuje i zostawie glosy na final.; ] wybaczcie ale taka jest moja strategia; P -
Anonim
pamiętajcie że to i tak jest z góry ustawione..niestety.
ale mam nadzieję,że i tak Marcin wygra! -
Ulka
dokładnie tak ! i mam nadzieję że będzie tak, jak kolega się wypowiadał; P i uprzejmie prosimy kolegę żeby słał duuużo smsów, bo ostatnio wysłał 20; D a mnie z zasilenia za 5 dych starczy tylko na ok 15 smsów; D -
Ulka
jej; D to koleżanka Ola się wypowiadała a pewien kolega słał 20 smsów; P chyba, że mi się coś już popieprzyło :p -
Anonim