YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szarli1

oj tak się pytała dziewczyna. może ktoś ją zaprosił na osiemnastkę:)
  • kikakika.

i co by tam robiła ? xPP
  • Anonim

to co się robi na osemnastce ?:D
  • kikakika.

zazwyczaj uderza się w puchara, no, ale dwunastolatka ? xPP
  • szarli1

znam gorsze przypadki:)
  • kikakika.

aha, no to spoko xP
  • ....

Mam pytanie czy trudno jest dojechac z Warszawy Centralnej do tego calego studia w Jankach??
  • Magda.

musisz dojechać czymś do ch Janki...wydaje mi się że jeździ tam bezpłatny autobus ch Janki :P a i tam jest jakiś autobus tylko nie pamiętam numeru :P ale od ch Janki jest blisko...chyba jeden przystanek...ale pewnie będzie ten autokar ycd do studia...chyba że coś się zmieniło
  • Anonim

Chyba będzie tylko w drogę powrotną. Jak dojedziesz na ten przystanek to musisz iść do takiego dużego wieżowca i tam będzie bilboard WILO i tam trzeba wejść podać nazwisko/okazać bilet i na nagranie :).
  • Magda.

Nie wiadomo czy w tej edycji oprócz sprawdzania biletów będzie lista;-> ktoś mi obiecał że załatwi mi wejścia tylko nie wiem czy mnie nie wystawi :P bo może się okazać że wejścia tylko z biletami...;->
  • Grażi

Pytałam sie i podobno własnie tylko z biletami maja wpuszczac..... nie ma juz na zapisy jak to kiedys było;/;/;/
  • *Nell

ale to pewne na 100 % ?; //
  • Magda.

Ja rozmawiałam z tą babką od publiki i mi powiedziała ze w przyszłym tyg. wejścia będą...więc już nie wiem...:P
  • kikakika.

aha, no to fajnie, ja popytam i zobaczymy xD
  • ....

dzieki, mam nadzieje sie nie pogubic :P
  • kikakika.

:P
  • szarli1

to popytaj sie ludzi, myśle że w Warszawie się na pewno nie zgubisz.
  • Anonim

Łatwo trafić jak się przechodzi obok widać z ulicy balon Ery.
  • kikakika.

xDD
    to ja już też będę wiedziała; P
  • Anonim

Ciekawe czy na widowni będą tłumy? Jak,tak to będe miał się z kogo pośmiać.:D
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)