-
szarli1
-
kikakika.
-
Anonim
-
-
kikakika.
-
szarli1
-
kikakika.
-
....
Mam pytanie czy trudno jest dojechac z Warszawy Centralnej do tego calego studia w Jankach?? -
Magda.
musisz dojechać czymś do ch Janki...wydaje mi się że jeździ tam bezpłatny autobus ch Janki :P a i tam jest jakiś autobus tylko nie pamiętam numeru :P ale od ch Janki jest blisko...chyba jeden przystanek...ale pewnie będzie ten autokar ycd do studia...chyba że coś się zmieniło -
Anonim
Chyba będzie tylko w drogę powrotną. Jak dojedziesz na ten przystanek to musisz iść do takiego dużego wieżowca i tam będzie bilboard WILO i tam trzeba wejść podać nazwisko/okazać bilet i na nagranie :). -
Magda.
Nie wiadomo czy w tej edycji oprócz sprawdzania biletów będzie lista;-> ktoś mi obiecał że załatwi mi wejścia tylko nie wiem czy mnie nie wystawi :P bo może się okazać że wejścia tylko z biletami...;-> -
Grażi
Pytałam sie i podobno własnie tylko z biletami maja wpuszczac..... nie ma juz na zapisy jak to kiedys było;/;/;/ -
*Nell
-
Magda.
Ja rozmawiałam z tą babką od publiki i mi powiedziała ze w przyszłym tyg. wejścia będą...więc już nie wiem...:P -
-
kikakika.
-
....
-
kikakika.
-
szarli1
-
Anonim
-
kikakika.