YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kikakika.

ale trzeba przyznać, że to dobry pomysł. można tak zrobić, chociaż także nie wierze, ze to coś da.
  • Anonim

Te 50 złoty da się przeboleć. Ale gorzej będzie jak za finał będzie trzeba zapłacić extra.
  • kikakika.

no niewiem... nie bede dawała 5 dych, żeby poklaskać x/
  • Anonim

Nie musisz klaskać :D. Możesz sobie postać i popatrzeć bez klaskania :D.
  • kikakika.

oj niewiem jak tam jest, nie byłam; P
    to był tylko przykład; P
  • Aleksandra

>...:::MAGDA:::... napisała:
    >No ...polsat nie robi takich akcji płacenia "za klaskanie "
    >:P na joś, na fabrykę gwiazd i nie tylko nie trzeba
    >płacić...przynajmniej narazie :/

tylko trzeba przyznac ze te programy nie maja takiej ogladalnosci jak ycd... jakby byly bilety, t na widowni byliby tylko znajomi gwiazd...

ja dla mnie bilety na nagranie daja rowna szanse kazdemu kto bardzo chce tam byc... (sama wiem dobrze jak zalatwialo sie wczesniej zaproszenia bo mialam ten numer i bylam na nagraniu kazdego odcinka... dlatego moge powiedziec, ze wedlug mnie bylo to troche nie fair... ciagle dzwonily jakies rozpiszczone 12-letnie dzieci, ktore zabieraly ze soba tuzin kolezaneczek)
  • Magda.

Może i masz racje ale bilety też są nie fair :P nie każdy ma tyle kasy żeby płacić 5 dych za 1 program :P
  • kikakika.

e ? mówisz tak, bo już byłaś, a "rozpieszczone" dzieci równie dobrze jak ty są ludzmi, którzy chcą tam być.
    ja uważam, że to był fair, teraz to jest nie fair, bo jak sama powiedziałaś, większość ludzi to będą znajomi gwiazd, lub uczestników.
  • Anonim

No ale pewnie jakby bylo taniej to by znowu byly wasze ulubione 12-stki a tak to jak jest po 50 sprzedadza ze 100 biletow i maja 5000 za odcinek i moga dać Kindze extra :D.
  • Magda.

Za jej taniec xD
  • kikakika.

taa, taniec xPP
    a ja już chyba wole 12 i nawżucać im, niż sama mam płacić.
    albo niech zrobią od 15 lat xD
  • Anonim

A może właśnie to będzie przeznaczone na naukę jej tańca :D. No właśnie albo od 16 albo 18 bo to program po 23 :D.
  • kikakika.

od 16, bo mam 16; P
  • Magda.

to bez sensy... jeśli 12 są rozpieszczone to i tak pójdą;p...
  • Anonim

to niech zrobią bez publiczności i nie będzie problemu :D.
  • kikakika.

oj to już nie wiem. ale ja chciałam tak iść, a teraz daleko sobie zajde. :(
  • Magda.

Tak i sztuczne klaskanie xD to by było coś xD
  • Magda.

Niech zrobią że do 15 lat pod opieką dorosłych xD to nie będą chodziły bo stwierzdzą ze to przypał :P
  • kikakika.

hahaha, zajebiaszczy pomysł xDD i wtedy nie pójdą z rodzicami, bo stwierdzą, że to obciach. wyobrażacie sobie ? fotka z gregiem i mamą; P
  • Magda.

haha xD mogliby tak zorbić :P to by był na nie sposób...
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)