-
Anonim
Myślę, że ciekawy temat, bo szukamy nie tylko piosenek ale i tego w czym sie tańczy:) Wpisujcie swoje pomysły, pytania, linki itp :D -
justyna.
było już gdzieś pytanie o szare dresy 3/4 z niskim krokiem (Roxi takie miała chyba) -
★...ruda
-
-
j u l i .
-
Grażi
-
Anonim
bardzo podobają mi się te różowe co miała Aneta . pewnie wiecie o jakie mi chodzi. Może ktoś wie,gdzie można spotkać podobne bo takich samych nie ma bo Aneta robiła na zamówienie.. ( pytałam sie ); dd -
pani Paulina
ja muszę mieć ta bluze której kiedyś tańczył gaUa a ostatnio Kamil Guzy! taka... fioletowa w jakies mazaje. jest przesliczna, co z tego że męska, ale jest cudna :D -
S.
-
j u l i .
Pani Paulino - hehe :P jest taka w new yorkerze ale nie wiem czy jeszcze są bo to już wcześniej widziałam; ) -
Wera
ja poszukuje spodni (dresy???), w których był Patryk Rożniecki na publicznym treningu w Wa-wie. Może i męskie, ale super *-* -
Werka.!
-
joanna.
a jak bedziecie pytac sie o bluze gieorgija ta w ktorej byl na publicznym treningo to ona jest z H&M w ladynie ale podejzewam ze w wawie tez bedzie bo moj kumpel ma taka:) -
gosia
wiecie może, gdzie można kupić te filetowe spodnie Anety z "treningu na świeżym powietrzu"? -
-
joanna.
-
Werka.!
>goFia. xD napisała:
>wiecie może, gdzie można kupić te filetowe spodnie Anety
>z "treningu na świeżym powietrzu"?
Wlasnie to jest dobre pytanie! Podobno ktos widzial je w H&M w arkadii... -
Anonim
-
Majj.
Może ktoś wie gdzie można kupic biało zieloną bluzę (paski biało zielone), którą miała Roxi i Patryk w drugim odcinku na żywo kiedy wszyscy tańczyli razem na początku programu.?
http://youcandance.plejada.pl/47,14...
^^
tam pod koniec jak przedstawiaja tancerzy to widać te bluzy;P -
jakola20
>Maјuś. napisała:
>Może ktoś wie gdzie można kupic biało zieloną bluzę
>(paski biało zielone), którą miała Roxi i Patryk w
>drugim odcinku na żywo kiedy wszyscy tańczyli razem na
>początku programu.?
>
> http://youcandance.plejada.pl/47,14...
>
>^^
>tam pod koniec jak przedstawiaja tancerzy to widać te
>bluzy;P
Ja takie widziałam w Diverse jakieś 2-3 m-ce temu. -
S.
-
Anonim