YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mart

wlasnie,wlasnie.. ja juz wyslalam
  • h

Ale dawajcie wiecej!!
    ja tez daje!
  • Gosia

kaska wygraa!
    głosuje.
    xd
  • justyna.

nie ma chuja we wsi!! Jak Puchalski odpadł to Ona jest najlepsza
  • Katasza

hahaha dobre....no ja już głosowałam ale więcej nie mogę bo mnie nie stać:(
  • florek

SMS o tresci 3 na numer 7324. :PPP
  • h

blagam was.. dawajcie glosy!
  • mart

wysylajcie ona musi wygrac:D
  • h

WYSLALAM 6 smsow. i nie moge .

WYSYLAJCIEEEEEEEEEEEEEE
  • mart

przestaje wierzyc w ludzi!
    jak ona mogla przegrac:((
  • Anonim

wysłałam wiecej niz wy wszystkie sms... doopa z tymi sms... i tak Kasia jest i bedzie wielka
  • Katasza

Takich akrobacji jak Artur to Kasia faktycznie nie zrobi, ale taniec to nie są same akrobacje...Artur nigdy nie zatańczy tak pięknie jak Kasia. zawiodłam się...no trudno, mam teraz tylko nadzieję że Kasia pojedzie na brodway tak jak Ruda czy Gaua:)
  • h

Kasia i tak jest naj naj !;]
  • Lucasp17

nawet ją polubiłem pod koniec, szkoda że nie wygrała, ale gdyby wygrała to pisałbym ze szkoda Artura że nie wygrał, no cóż takie są reguły programu, tylko jeden zwycięzca, ale sądzę że gdyby były jeszcze ze dwa, trzy odcinki to Kasia by wygrała
  • h

oczywiscie by wygrala x]
    nooo.ale szkoda :((
  • Anonim

>Jena napisała:
    mam teraz tylko nadzieję że Kasia pojedzie na
    >brodway tak jak Ruda czy Gaua:)

o tym samym pomyslalam :]]] jak widac po 1szej edycji kto sie ma znalezc na Broadway'u i tak predzej czy pozniej tam trafi xDxD
  • Lucasp17

a ja nie mam takiej nadziei bo to jest jej decyzja, wśród marzeń, celów wymieniała najczęściej założenie szkoły baletowej, a nie wyjazdu na broadway i ja tego jej życzę i mam nadzieje że jej się to uda
  • Katasza

ale brodway to jest etap doskonalenia swoich umiejętności. to nie jest tak że jedziez tam i na tym się już kończą twoje osiągnięcia. nic nie stoi na przeszkodzie żeby tam pojechała, spotkała nowych ludzi, pouczyła się, przeżyła fajną przygodę a potem zrealizowała swoje marzenie i założyła szkołę... Jedno drugiemu nie zawadza:)
  • Lucasp17

zgadzam się z Tobą, ale ja napisałem tylko że to ona sobie wybierze co bedzie chciała
  • karolina

ja ją kiedyś najbardziej lubiłam, ale zaczęła mnie wkurzac jak Piróg cały czas gadał jaka ona jest cudowna i wspaniała. Nie dało sie tego wytrzymac!!!
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)