YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katasza

chcąc się wypowiadać twoją metodą o uczestnikach mogłabym równie dobrze powiedzieć że greg jest przewrażliwiony i ciotowaty bo sobie pozwala na siebie krzyczeć. ale nie powiem tak bo to jest "przejaskrawienie" faktów. a fakty sa takie że ostry trening i krytyka wyszły mu na dobre bo po raz pierwszy zebrał tyle pochwał. dobrą byli parą i tyle. i nie ma się co czepiać Kaśki że mówi co myśli i jej reakcje są tożsame z emocjami. ja uważam że taka szczerość i bezpośredniość przynosi dużo kłopotów ale ją cenię.
  • Anonim

nie, no nie przesadzajmy, mimo to uwazam,że skoro Kasiunia daje taki popis przed kamerami i nie potrafi ukryć swojego paskudnego charakterku, to wyobraźmy sobie jak ona się zachowuje poza programem, wiadomo, że obecność kamer trochę uczestników płoszy i są skrępowani. Pewnie Kasiunia sadzi takie kurwy,że to się w pale nie mieści.
  • Katasza

a z mojej strony to nie jest brak szacunku do ciebie tylko poprostu mówię do ciebie na twoim poziomie tak żebyś mnie zrozumiała...:)
  • Anonim

>Jena napisała:
    >chcąc się wypowiadać twoją metodą o uczestnikach
    >mogłabym równie dobrze powiedzieć że greg jest
    >przewrażliwiony i ciotowaty bo sobie pozwala na siebie
    >krzyczeć. ale nie powiem tak bo to jest "przejaskrawienie"
    >faktów. a fakty sa takie że ostry trening i krytyka
    >wyszły mu na dobre bo po raz pierwszy zebrał tyle
    >pochwał. dobrą byli parą i tyle. i nie ma się co
    >czepiać Kaśki że mówi co myśli i jej reakcje są
    >tożsame z emocjami. ja uważam że taka szczerość i
    >bezpośredniość przynosi dużo kłopotów ale ją cenię.

Ale dziewczyno, Ty zaprzeczasz faktom. Ja nie czepiam się do tańca Kaśki. Uważam,że jest najlepsza z dziewczyn, chodzi mi tylko i wyłącznie o jej charakter. Odrazu widać po niej, że jest wredna, tak jak po Twoim sposobie rozumowania, że albo jesteś śpiąca, albo zbytnio nie ogarnięta.
  • LaureNT.

Ja tam od początku jej strasznie nie trawie...;/ Może i ładnie tańczy, ale chodzi w tym programie równiez o osobowość...;/
  • Anonim

>Jena napisała:
    >a z mojej strony to nie jest brak szacunku do ciebie tylko
    >poprostu mówię do ciebie na twoim poziomie tak żebyś
    >mnie zrozumiała...:)

A jaki jest mój poziom. Zaprzeczasz sama sobie, Pierdolisz mi tu,żebym nie oceniała po pozorach, a sama próbujesz ze mnie zrobić taką samą idiotkę, na którą Ty się w tym momencie kreujesz. ALe nie uda się to Tobie.
  • Katasza

no właśnie Kaśkę kamery nie peszą i zachowuje się naturalnie, tak jak zawsze bez słodzenia i fałszywej skromności. zapewne przed kamerami ty też byś rzucała "pizdami" na lewo i prawo:D
  • Anonim

>Jena napisała:
    >no właśnie Kaśkę kamery nie peszą i zachowuje się
    >naturalnie, tak jak zawsze bez słodzenia i fałszywej
    >skromności. zapewne przed kamerami ty też byś rzucała
    >"pizdami" na lewo i prawo:D

Wątpię. Jednak są jakieś ograniczniki. Kaśka nie chce udawać miłej, niech nie udaje,ale nikt mi nie wmówi, że ona jest naturalna. Zresztą wyjebane mam na nią i tak wygra zapewne ktoś inny.
  • LaureNT.

>Jena napisała:
    >no właśnie Kaśkę kamery nie peszą i zachowuje się
    >naturalnie, tak jak zawsze bez słodzenia i fałszywej
    >skromności. zapewne przed kamerami ty też byś rzucała
    >"pizdami" na lewo i prawo:D

Akurat to, że przeklęła nie zrobiło na mnie wrażenia, zapewne każda z nas jakby nie czuła sie pewnie przy partnerze, a on trzymałby ją wysoko na rękach to z niemocy by się wymsknęło...mi pewnie też...A nie lubie jej jakoś z innych powodów...jakas taka dziwna troche...
  • Katasza

no i tu się mylisz moja droga. nie znasz jej osobiście w przeciwieństwie do mnie więc powiem ci szczerze: ona jest naturalna, dokładnie taka jak zawsze. i życzę jej żeby właśnie ona wygrała ten program po pierwsze za taniec i technikę a po drugie za naturalnośc.
  • LaureNT.

>Jena napisała:
    >no i tu się mylisz moja droga. nie znasz jej osobiście w
    >przeciwieństwie do mnie więc powiem ci szczerze: ona jest
    >naturalna, dokładnie taka jak zawsze. i życzę jej żeby
    >właśnie ona wygrała ten program po pierwsze za taniec i
    >technikę a po drugie za naturalnośc.

No i co...Ania tez jest naturalna. Artur jest naturalny...Kamil tez był...i co?
  • Anonim

osobiście mówisz,a co fotke sobie z nią cykałaś?? autograf Ci dawała? bo jeżeli to oto chodzi, to raczej jej nie znasz.
  • Anonim

>~Laurka~ napisała:
    >>Jena napisała:
    >>no i tu się mylisz moja droga. nie znasz jej osobiście w
    >>przeciwieństwie do mnie więc powiem ci szczerze: ona
    >jest
    >>naturalna, dokładnie taka jak zawsze. i życzę jej żeby
    >>właśnie ona wygrała ten program po pierwsze za taniec i
    >>technikę a po drugie za naturalnośc.
    >
    >No i co...Ania tez jest naturalna. Artur jest
    >naturalny...Kamil tez był...i co?

no właśnie, właśnie.
  • LaureNT.

>Jena napisała:
    >no i tu się mylisz moja droga. nie znasz jej osobiście w
    >przeciwieństwie do mnie więc powiem ci szczerze: ona jest
    >naturalna, dokładnie taka jak zawsze. i życzę jej żeby
    >właśnie ona wygrała ten program po pierwsze za taniec i
    >technikę a po drugie za naturalnośc.

Możesz kogoś znać, a niewiedziec o nim kompletnie nic, więc nie udawaj takiej obeznanej...dla mnie jest momentalnie hamska i arogancka wręcz...to, że jest naturalna wczle dobrze o niej nie świadczy...znaczy, że taka jest zawsze? Na codzien? O zgrozo...;/
  • Katasza

znamy się ze szkoły jeśli tak cię to ciekawi bardzo. a co do szczerości i naturalności...no właśnie co z tego? co z tego że jest naturalna i nie udaje przed kamerą kogoś innego? taka jest i koniec kropka...a do tego świetnie tańczy co same z resztą przyznałyście. więc o co wam właściwie chodzi? po co się czepiacie?
  • Anonim

>Jena napisała:
    >znamy się ze szkoły jeśli tak cię to ciekawi bardzo. a
    >co do szczerości i naturalności...no właśnie co z tego?
    >co z tego że jest naturalna i nie udaje przed kamerą
    >kogoś innego? taka jest i koniec kropka...a do tego
    >świetnie tańczy co same z resztą przyznałyście. więc o
    >co wam właściwie chodzi? po co się czepiacie?

No to fajne sobie koleżaneczki wybierasz. Jak ja bym uczyła się z Kasiunią, to przypiłowałabym jej różki raz dwa.
  • Anonim

>Jena napisała:
    >znamy się ze szkoły jeśli tak cię to ciekawi bardzo. a
    >co do szczerości i naturalności...no właśnie co z tego?
    >co z tego że jest naturalna i nie udaje przed kamerą
    >kogoś innego? taka jest i koniec kropka...a do tego
    >świetnie tańczy co same z resztą przyznałyście. więc o
    >co wam właściwie chodzi? po co się czepiacie?

dzieeeeeeecko drogie. my się nie czepiamy o jej taniec, tylko o charakter. to temat o niej, więc mamy prawo ponapier^alać na jej paskudny charakter, tak samo jak pochwalić ją za taniec. to,że kogoś podziwiam, nie znaczy, że musze go uwielbiac.
  • Katasza

koleżanek się nie wybiera poprostu się z nimi obcuje na zajęciach i tyle. nie mam jej nic do zarzucenia. potrafi być delikatnie mówiąc niemiła ale z tego co tu zauważyłam to wy też nie jesteście supersympatycznesłodkiedoranyp rzyłóż. takie życie. Kaśka się z tym przynajmniej nie kryje jak coś ją wkurwia to mówi głośno. ja to cenię, osobiście znam bardzo mało tak szczerych i bezpośrednich osób. to tego trzeba mieć odwagę.
  • Katasza

hehe bawi mnie jak ktoś młodszy ode mnie nazywa mnie dzieckiem, ale jeśli sprawia ci to radość to proszę bardzo:) możesz jej nie lubić, nikt ci tego nie zabrania. ale chciałam ci przypomnieć że nazwałaś Kaśkę pizdą i naprawdę (uwierz mi) nie miałaś powodu żeby używać wobec niej takich epitetów.
  • Aś! :]

Kaśka zrobiła na mnie bardzo negatywne wrażenie od początku. Wczorajszy odcinek tylko mnie w tym utwierdził. I nie chodzi mi wcale o to przekleństwo. Przecież wiadomo, że oni specjalnie wybrali taki moment i wyemitowali 'najgorętszy' kawałek. Podejrzewam, że każdy z uczestników przeklina na treningach, bo gra się toczy o duże pieniądze i popularność. Skoro producenci wyemitowali właśnie taki fragment, tzn, że ona raczej naprawdę tak zachowywała się przez cała czas. I ja wcale nie uważam jej za supernaturalną. Tak samo jak tekst Grega 'Tylko już nie krzycz' itp. Telewizja wykreowała mu wizerunek słodziaka, a ten fragment idealnie pasował do tego wizerunku. Wyobrażacie sobie wszystkie małolaty przed telewizorami, które ze łzami w oczach mówią 'Bieeedny Greeeeeg :('. I już kolejny milion smsów. Maszynka do zarabiania pieniędzy się kręci.
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)