-
*Nell
-
Katasza
Chciałabym bardzo zobaczyć ją w jakiejś technice która z pozoru do niej nie pasuje, np hiphop. Ciekawa jestem jakby to wyglądało, podejrzewam że nas mile zaskoczy:) -
mada f.
ona się wydaje taka grzeczniutka;p
zobaczymy co zaprezentuje nam dzisiaj... byle dalej z Kamilem iks deee -
-
Anonim
Na początku mi się nie podobało to jak się prezentuje, po pierwszej solówce na żywo polubiłam ją. -
Aduś.
Na castingu nie zachwyciła mnie, ale na live tak. Jest świetną tancerką. Lubię ją; ). -
eN.
Według mnie jest spoko...mnie nie zachwyciła ale dobra jest w tym co robi :) -
Anonim
Hmm.. Nie jest moją faworytką, ale na pewno ulubioną uczestniczką w żeńskiej części. :) Ładnie tańczy, i moim zdaniem się wyróżnia z całej 16.; ) [nie tylko ona, ale ona też; P]. No i jest miła, taka sympatyczna.; D -
eN.
-
Anonim
no nie, wyrozniaja sie cie najbardziej krzykliwi i pchajacy sie do kamery, ona jest cicha i skromna ale wydaje mi sie ze taka cicha woda brzegi rwie.; ] -
Anonim
Ale mi chodzi bardziej o jej styl i zachowanie. :) Jest jednym z kilku uczestników, którzy moim zdaniem po prostu się wyróżniają. Nie tylko tańcem, ale całym sobą. Np. Patryk, Artur, Aneta [mimo, że jej nie lubię], Ania, albo Roxi - też ich za takich uważam.; ) A dlaczego - nie wiem. Po prostu - nie są do kogoś podobni [z uczestników]. :D -
eN.
Możliwe :).
A taka cicha nie była i dla mnie nie wyróżnają się osoby które się cisną pod kamerą. -
Anonim
No właśnie.; P Tu nie chodzi o to, kto ile się pcha do kamery, tylko jaki jest, i to widać - jak np. jedna osoba mimo, że się pcha, nie wyróżnia się zbytnio zachowaniem, a druga wręcz przeciwnie. ^^
Ps. Oglądam któryś już raz filmik pt.: "Jak z tancerzy robi się gwiazdy" i śmieję się z momentu, w którym Artur się wypowiada a w tle widać Patryka, który robi jakieś śmieszne pozy i macha rękami. [chyba akurat miał sesje zdjęciową]. xD -
eN.
-
-
Anonim
Na http://www.youcandance.info.pl znalazłam. :P Teraz nie podam linku, bo zamknęłam okno i musiałabym poszukać. xd -
eN.
-
Anonim
-
Anonim
-
Sylwia
-
Anonim
Kasia jest najlepsza tancerką i najlepszą osobą.Ma najfajnieszą osobowośc! -
Anonim
no ja tez lubie kasie fajna szefowa:-) podobał mi sei taniec z Patrykiem cudo:-)