YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agi

Miejsce, gdzie przebywa teraz wcale może nie być jej domem, tylko miejscem zamieszkania. Osoba mieszjająca np. w Inernacie nie nazwie tego miejsca domem, więc jeśli jej to nie przeszkadza może powiedzieć o sobie, że jest bezdomna/y. Dom, a tymczasowe miejsce pobytu to co innego. Tymbardziej, że jej rodzice są daleko.
  • blanka

dokładnie! xDD
  • Anonim

>olgu napisała:
    >no co tyyyyyyyyyyy a skad ty wiesz takie madre rzeczy
    >dziewczynko?
    >jesli chcialas mnie osmieszyc to chyba ci nie wyszlo. wybacz
    >ale rocznik 92 (gimnazjum????) nie bedzie mnie pouczac.
    >chodzilo mi o to ze jesli nie mieszka z rodzicami to nie
    >musiala mowic ze jest bezdomna. najwyrazniej nie zna
    >znaczenia tego slowa. tak samo jak ty najwyrazniej nie wiesz
    >kiedy uzywa sie metafory.

Oh tak marzyłam od dziecka o tym żeby Cię ośmieszyć :/ I nie wiem czemu taka drażliwa jesteś, chyba jakieś kompleksy Cię trapią dorosła istoto z rocznika 89; ] a skoro tak powiedziała to nie oznacza, że nie zna znaczenia tego słowa. Użyła przenośni a może celowo chciała tym zaintrygować widzów.
  • Tak mam na imię

ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu na wiek... żal... :/
  • betty

Kaśka świetnie tańczy! trzymam kciuki za nią
  • olgu

> ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu na wiek... żal... :/

a wyzywanie sie na innym bez zadnego wzgledu to lubisz?
    pozatym ja sie na nikim nie wyzywam tylko nie bedzie nikt po mnie jezdzil i mnie pouczal co to jest metafora
  • .Diana.

no to wlasnie byla metafora, czy ktos nie zrozumial? wlasnie fajnie powiedziala, widac bylo, ze brakuje jej ciepla domowego.
  • Anonim

>olgu napisała:
    >> ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu
    >na wiek... żal... :/
    >
    >a wyzywanie sie na innym bez zadnego wzgledu to lubisz?
    >pozatym ja sie na nikim nie wyzywam tylko nie bedzie nikt po
    >mnie jezdzil i mnie pouczal co to jest metafora

hahahahahaha jeżdżenie po tobie? zastanow sie, co ty piszesz? jak napisalam że to metafora to juz od razu jezdze po tobie?
  • Katasza

Wracająć do tematu:) Jak Wam się podobała Kasia wczoraj? Ja jestem zachwycona, to był najlepszy i najpiękniejszy duet wczorajszego wieczoru:)
  • .Diana.

ona i Kamil zdecydowanie the best, jednak chcialabym ja zobaczyc np w rumbie albo hh...

ale wczoraj bylo swietnie. Technika, ta lekkosc, emocjonalnosc... genialnie:)
  • Ania:)

W pełni się zgadzam byli genialni, te emocje w nich widać było, ta chemia między nimi tak sie wczuli, najlepszy duet, najlepiej zatańczyli.
  • blanka

moze nie najpiekniejszy taniec dla mnie ale jeden z lepszych duetów wczorajszego wieczoru! :*
  • sara

Bardzo ładnie zatańczyła Kasia Kubalska i Kamil Guzy :) Zatańczyli jak kiedyś zatańczyła Ania Bosak ''Bosa'' i Rafał Kamiński ''Roofi'' ! Podobał sie ten taniec bardzo Michałowi Pirógowi ponieważ to był taniec klasyczny ,a on taki tańczy xD. Ogólnie Kasia ładnie tańczy czuje rytm! , a w ogóle oni ćwiczyli balet; p Pozdro :) !
  • Gosia :)

Moim zdaniem ten taniec był o niebo lepszy niż Ani i Rafała..... Był przepiękny!!!! Trzymam kciuki za Kasię :-)
  • Natalie

Wczoraj było CUDOWNIE!!!
    Ja oglądam YCD w sumie tylko ze względu na Kasię, bo chodziłam z nią dla kasy, nawet siedziałam w ławce całą 4tą klasę (daawno temu) i bardzo jestem ciekawa jak sobie radzi.
    I jak widać radzi sobie świetnie!!! Oby tak dalej Kaśka! :)
    Trzymam mocno kciuki :)
  • juju

ja jestem pod ogromnym wrażeniem talentu Kasi, każdy taniec zawiera tyle emocji.. trzymam kciuki również za wygranie!
  • Katasza

Wiecie co uważam za fajne? Jak tylko twórcy programu próbowali "wrobić" Kaśkę i Kamila w pseudo-romans Kasia od razu zareagowała i w stanowczy ale nie chamski sposób zdementowała plotkę zanim jeszcze na dobre powstała:D Brawo, tak powinno być! Ludzie powinni głosować na talent a nie telenowelową historyjkę:)
  • Anonim

>Gosia :) napisała:
    >Moim zdaniem ten taniec był o niebo lepszy niż Ani i
    >Rafała..... Był przepiękny!!!! Trzymam kciuki za Kasię
    >:-)

Rafała?
  • olgu

>Jena napisała:
    >Wiecie co uważam za fajne? Jak tylko twórcy programu
    >próbowali "wrobić" Kaśkę i Kamila w pseudo-romans Kasia
    >od razu zareagowała i w stanowczy ale nie chamski sposób
    >zdementowała plotkę zanim jeszcze na dobre powstała:D