-
Agi
Miejsce, gdzie przebywa teraz wcale może nie być jej domem, tylko miejscem zamieszkania. Osoba mieszjająca np. w Inernacie nie nazwie tego miejsca domem, więc jeśli jej to nie przeszkadza może powiedzieć o sobie, że jest bezdomna/y. Dom, a tymczasowe miejsce pobytu to co innego. Tymbardziej, że jej rodzice są daleko. -
blanka
-
Anonim
>olgu napisała:
>no co tyyyyyyyyyyy a skad ty wiesz takie madre rzeczy
>dziewczynko?
>jesli chcialas mnie osmieszyc to chyba ci nie wyszlo. wybacz
>ale rocznik 92 (gimnazjum????) nie bedzie mnie pouczac.
>chodzilo mi o to ze jesli nie mieszka z rodzicami to nie
>musiala mowic ze jest bezdomna. najwyrazniej nie zna
>znaczenia tego slowa. tak samo jak ty najwyrazniej nie wiesz
>kiedy uzywa sie metafory.
Oh tak marzyłam od dziecka o tym żeby Cię ośmieszyć :/ I nie wiem czemu taka drażliwa jesteś, chyba jakieś kompleksy Cię trapią dorosła istoto z rocznika 89; ] a skoro tak powiedziała to nie oznacza, że nie zna znaczenia tego słowa. Użyła przenośni a może celowo chciała tym zaintrygować widzów. -
-
Tak mam na imię
ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu na wiek... żal... :/ -
betty
-
olgu
> ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu na wiek... żal... :/
a wyzywanie sie na innym bez zadnego wzgledu to lubisz?
pozatym ja sie na nikim nie wyzywam tylko nie bedzie nikt po mnie jezdzil i mnie pouczal co to jest metafora -
.Diana.
no to wlasnie byla metafora, czy ktos nie zrozumial? wlasnie fajnie powiedziala, widac bylo, ze brakuje jej ciepla domowego. -
Anonim
>olgu napisała:
>> ach, jak ja uwielbiam wywyższanie się innych ze względu
>na wiek... żal... :/
>
>a wyzywanie sie na innym bez zadnego wzgledu to lubisz?
>pozatym ja sie na nikim nie wyzywam tylko nie bedzie nikt po
>mnie jezdzil i mnie pouczal co to jest metafora
hahahahahaha jeżdżenie po tobie? zastanow sie, co ty piszesz? jak napisalam że to metafora to juz od razu jezdze po tobie? -
Katasza
Wracająć do tematu:) Jak Wam się podobała Kasia wczoraj? Ja jestem zachwycona, to był najlepszy i najpiękniejszy duet wczorajszego wieczoru:) -
.Diana.
ona i Kamil zdecydowanie the best, jednak chcialabym ja zobaczyc np w rumbie albo hh...
ale wczoraj bylo swietnie. Technika, ta lekkosc, emocjonalnosc... genialnie:) -
Ania:)
W pełni się zgadzam byli genialni, te emocje w nich widać było, ta chemia między nimi tak sie wczuli, najlepszy duet, najlepiej zatańczyli. -
blanka
moze nie najpiekniejszy taniec dla mnie ale jeden z lepszych duetów wczorajszego wieczoru! :* -
sara
Bardzo ładnie zatańczyła Kasia Kubalska i Kamil Guzy :) Zatańczyli jak kiedyś zatańczyła Ania Bosak ''Bosa'' i Rafał Kamiński ''Roofi'' ! Podobał sie ten taniec bardzo Michałowi Pirógowi ponieważ to był taniec klasyczny ,a on taki tańczy xD. Ogólnie Kasia ładnie tańczy czuje rytm! , a w ogóle oni ćwiczyli balet; p Pozdro :) ! -
-
Gosia :)
Moim zdaniem ten taniec był o niebo lepszy niż Ani i Rafała..... Był przepiękny!!!! Trzymam kciuki za Kasię :-) -
Natalie
Wczoraj było CUDOWNIE!!!
Ja oglądam YCD w sumie tylko ze względu na Kasię, bo chodziłam z nią dla kasy, nawet siedziałam w ławce całą 4tą klasę (daawno temu) i bardzo jestem ciekawa jak sobie radzi.
I jak widać radzi sobie świetnie!!! Oby tak dalej Kaśka! :)
Trzymam mocno kciuki :) -
juju
ja jestem pod ogromnym wrażeniem talentu Kasi, każdy taniec zawiera tyle emocji.. trzymam kciuki również za wygranie! -
Katasza
Wiecie co uważam za fajne? Jak tylko twórcy programu próbowali "wrobić" Kaśkę i Kamila w pseudo-romans Kasia od razu zareagowała i w stanowczy ale nie chamski sposób zdementowała plotkę zanim jeszcze na dobre powstała:D Brawo, tak powinno być! Ludzie powinni głosować na talent a nie telenowelową historyjkę:) -
Anonim
>Gosia :) napisała:
>Moim zdaniem ten taniec był o niebo lepszy niż Ani i
>Rafała..... Był przepiękny!!!! Trzymam kciuki za Kasię
>:-)
Rafała? -
olgu
>Jena napisała:
>Wiecie co uważam za fajne? Jak tylko twórcy programu
>próbowali "wrobić" Kaśkę i Kamila w pseudo-romans Kasia
>od razu zareagowała i w stanowczy ale nie chamski sposób
>zdementowała plotkę zanim jeszcze na dobre powstała:D