YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katasza

Żeby nie obrażać człowieka, który na to nie zasługuje? Bo jego wygrana (niezasłużona) przysporzyła mu mnóstwa antyfanów, którzy teraz po nim jeżdżą jak po łysej kobyle i uważam, że takie zachowanie jest nie fair?
  • Doll

Zanim zaczniecie opowiadac bzdury w jakims watku,to prosze was spojrzcie o kim ten watek jest.
  • Katasza

ale my wiemy o kim jest wątek. i nie wydaje mi się żeby to były bzdury, w każdym razie nie podzielam twojego zdania. a jeśli masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia (o Kasi oczywiście - bo to jest wątek o niej) to chętnie z tobą podyskutuję:)
  • Doll

Nie sadze zeby krytykowanie Artura bylo na miejscu.
    Moim faworytem tez nie byl,ale szanuje go i nie przezywam od oblechow.
    Nie chodzi tu o Ciebie,Jena.

Od Artura lepsza byla chocby wlasnie Kasia.
  • gośka

była. ale było, minęło, koniec!
  • basia

>Jena wrote:
    >którzy teraz po nim jeżdżą jak po łysej kobyle i uważam, że takie zachowanie jest nie fair?

osobiście "jeździłam" po nim już wcześniej :>

co do Kasi - cóż, była po prostu niesamowita, najlepsza i jedyna w sowim rodzaju :>
  • jana

>osobiście "jeździłam" po nim już wcześniej :>

powód do dumy...
  • kaha.

wiecie co napisali w BRAVO?!?!?!?!

uwaga cytuję;P:

'Najkpierw wtopa z przerwaniem programu, a dzień późnej wielki finał, w którym wszystko było jasne. Drugą edycję wygrał Artur Cieciórski. To on od początku był faworytem. Kasia świetnie dawała sobie radę w duetach, jednak solo prezentowała się dość słabo.'

to są jakieś totalne kpiny i jedna wielka żenada!
  • jana

pf... od dawna wiedziałam że te wszystkie gazetki to syfy. NIE CZYTAĆ MI ICH! ZABRANIAM!
  • Kama

solo zaprezentowała słabo?
    odbiło?!
    co to za syf to Bravo? nie czytać i tyle;d popieram koleżankę wyżej.
  • Katasza

umówmy się, żaden znawca ani porządny dziennikarz nie pisze w takich ogłupiających gazetkach. osoba, która to napisała ewidentnie nie ma zielonego pojęcia o tańcu. poza tym to jest czysta stronniczość czyli coś na co szanujący się dziennikarz nie może sobie pozwolić w takich relacjach. wniosek - popieram, nie czytać! nie wydawać kasy na tą żenującą makulaturę:)
  • ja sie zgadzam z tym co napisali
  • basia

dlaczego tak napisali? ano dlatego, że Kasia tańczyła do takiej "innej" muzyki, której nie słuchają szalone nastki. brr. >.<
  • kaha.

niee... poprostu jakby Kasia wygrała albo Kryspin to by zjechali Artura.
  • gośka

to też prawda; )
    przepraszam, ze zmienie na moment temat, ale musze to napisac. nie ma gorszego gowna, niz to cale bravo... ciagle wtych 'listach', ktore z chluba drukuja jest tylko 'kiedy mam dni plodne?' 'mój chłopak nie chce kochać sie ze mna!' 'mam malego penisa'.... podpisano ktos-tam lat 13! przecież odrazdzajac seksu, tak naprawde go do niego zachecaja... nie moge patrzec na to gowno, nie wiem czemu ludzie sie na to nabieraja i to kupuja... ale takie jest spoleczenstwo; p

a te wszystkie 'newsy o gwiazdach'? i tak same bzdury. bleeeeeeee!

przepraszam, ze tak offtopuje. moderator moze do usunac jesli ma ochote. ale koniecznie chchialam nagadac cos na to.. cos :)
  • kaha.

wiesz.. ja tego nie kupiłam...przeczytałam u koleżanki;P;P;P
  • basia

ja dziś przeczytam w sklepie. może. ughh.
  • kaha.

idzie ktoś do Kasi na warsztaty?
  • basia

pff.

nie wiem już sama^^

a Ty? :>
  • kaha.

myślałam o tym ale jednak nie...
    wybrałam dance hall;P
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki