YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tak mam na imię

ja osobiście lubię zarówno Żanetę jak i Kasię, więc na ten temat nie będę się rozpisywać; każda z nich ma własny styl i tyle.
    Kasi solówka była rewelacyjna i b. przejmująca jak dla mnie. wydaje mi się, że, tak jak sama powiedziała, jest taką samotniczką i indywidualistką trochę. i jest b. szczera w swoim tańcu.
  • Anonim

ja jej życze jak najlepiej, niech dojdzie jak najdalej.
  • Anonim

ja rowniez.. jej solo powalilo mnie na kolana, bylo po prostu swietne; ]
  • Dominika

Kasia dobrze tańczy :] Jej solówka w ostatnim programie mi się bardzo podobała :) Dziewczyna wie co robi :)
  • ˙·•●♪♫♪♫ ●•·˙

jest świetna a jej solówka byla chyba naljepsza wedlug mnie trzumam za nia kciuki :))
  • .Diana.

oby osiagnela duzo i zaszla jak najdalej.

no i Pirog ja chyba lubi;]
  • PASI

jest superancka i cooolerska!!!! I tak wiele razy ją oglądałam bo chodziła ze mną do szkoły :D:D:D
  • blanka

Ona chodzila z toba do szkoly? fajnie...
  • Anonim

ooo i jaka jest?
  • olgu

a o co chodzi z tym, ze jest bezdomna?
  • Anonim

mnie tez to intryguje wlasnie, o co to chodzi :P
  • Agi

Obchodzi urodziny dzień po mnie; )
  • Tak mam na imię

>olgu napisała:
    >a o co chodzi z tym, ze jest bezdomna?

mi się wydaje, że chodzi o to, że ona całe życie mieszkała w internatach ze względu na to, że jej rodzice są przecież w Anglii, tak jak sama powiedziała... ale możliwe, że się mylę
  • Anonim

o matko:P bez domna bo nie ma prawdziwego domu z rodzicami;P o to chodziło:p
    a tak w sumie ona jest najlepsza. solówka była tylko ukoronowaniem moich przypuszczen ze jest mistrzynią:P tylko ze w jazzie troche sie gubiła:P ale to moze tylko moje spostrzezenie:)
  • olgu

to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
    bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie.
  • I'm a fake

jej solówka była fantastyczna. dziewczyna ma przyszłość przed sobą.
  • Tak mam na imię

ona nie powiedziała wprost, że jest bezdomna tzn. mieszka na dworcu, pod mostem, czy w jakimś przytułku. po prostu, ja to tak zrozumiałam, często zmieniała miejsce zamieszkania i musiała się przyzwyczaić do radzenia sobie samej, bez rodziców.
  • Anonim

>olgu napisała:
    >to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
    >bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie.

istnieje cos takiego jak metafora czy przenosnia.
  • Tak mam na imię

zgadzam się. pojęcia jakże tajemnicze i przydatne w życiu codziennym jednocześnie :]
  • olgu

>Ewenement napisała:
    >>olgu napisała:
    >>to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
    >>bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie.
    >
    >istnieje cos takiego jak metafora czy przenosnia.

no co tyyyyyyyyyyy a skad ty wiesz takie madre rzeczy dziewczynko?

jesli chcialas mnie osmieszyc to chyba ci nie wyszlo. wybacz ale rocznik 92 (gimnazjum????) nie bedzie mnie pouczac.

chodzilo mi o to ze jesli nie mieszka z rodzicami to nie musiala mowic ze jest bezdomna. najwyrazniej nie zna znaczenia tego slowa. tak samo jak ty najwyrazniej nie wiesz kiedy uzywa sie metafory.
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)