-
Tak mam na imię
ja osobiście lubię zarówno Żanetę jak i Kasię, więc na ten temat nie będę się rozpisywać; każda z nich ma własny styl i tyle.
Kasi solówka była rewelacyjna i b. przejmująca jak dla mnie. wydaje mi się, że, tak jak sama powiedziała, jest taką samotniczką i indywidualistką trochę. i jest b. szczera w swoim tańcu. -
Anonim
-
Anonim
ja rowniez.. jej solo powalilo mnie na kolana, bylo po prostu swietne; ] -
-
Dominika
Kasia dobrze tańczy :] Jej solówka w ostatnim programie mi się bardzo podobała :) Dziewczyna wie co robi :) -
˙·•●♪♫♪♫ ●•·˙
jest świetna a jej solówka byla chyba naljepsza wedlug mnie trzumam za nia kciuki :)) -
.Diana.
-
PASI
jest superancka i cooolerska!!!! I tak wiele razy ją oglądałam bo chodziła ze mną do szkoły :D:D:D -
blanka
-
Anonim
-
olgu
-
Anonim
-
Agi
-
Tak mam na imię
>olgu napisała:
>a o co chodzi z tym, ze jest bezdomna?
mi się wydaje, że chodzi o to, że ona całe życie mieszkała w internatach ze względu na to, że jej rodzice są przecież w Anglii, tak jak sama powiedziała... ale możliwe, że się mylę -
-
Anonim
o matko:P bez domna bo nie ma prawdziwego domu z rodzicami;P o to chodziło:p
a tak w sumie ona jest najlepsza. solówka była tylko ukoronowaniem moich przypuszczen ze jest mistrzynią:P tylko ze w jazzie troche sie gubiła:P ale to moze tylko moje spostrzezenie:) -
olgu
to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie. -
I'm a fake
-
Tak mam na imię
ona nie powiedziała wprost, że jest bezdomna tzn. mieszka na dworcu, pod mostem, czy w jakimś przytułku. po prostu, ja to tak zrozumiałam, często zmieniała miejsce zamieszkania i musiała się przyzwyczaić do radzenia sobie samej, bez rodziców. -
Anonim
>olgu napisała:
>to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
>bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie.
istnieje cos takiego jak metafora czy przenosnia. -
Tak mam na imię
zgadzam się. pojęcia jakże tajemnicze i przydatne w życiu codziennym jednocześnie :] -
olgu
>Ewenement napisała:
>>olgu napisała:
>>to onzaczaloby ze nie ma domu rodzinnego.
>>bezdomnosc to brak miejsca zamieszkania jak dla mnie.
>
>istnieje cos takiego jak metafora czy przenosnia.
no co tyyyyyyyyyyy a skad ty wiesz takie madre rzeczy dziewczynko?
jesli chcialas mnie osmieszyc to chyba ci nie wyszlo. wybacz ale rocznik 92 (gimnazjum????) nie bedzie mnie pouczac.
chodzilo mi o to ze jesli nie mieszka z rodzicami to nie musiala mowic ze jest bezdomna. najwyrazniej nie zna znaczenia tego slowa. tak samo jak ty najwyrazniej nie wiesz kiedy uzywa sie metafory.