-
kamila.
Fajny chłopak. Żal mi go dzisiaj było, jak dostał ostrzeżenie, ale widać należało mu się. Mam nadzeje, że w następnym odcinku pokaże na co go stać :) -
M.☆
Ja też na niego licze...!!!=) Fajny chłopak,suuper tańczy...może troszke mu nie poszło.Ale i tak super z niego kolo...=) Da rade i pokaże na co go stać w następnych odcinkach....;) -
kamila.
też tak sądze i baaardzo sei ciesze, że jury dało mu szanse i, że nie pojechał do domu!!! :D on jest suuper gosciem tylko trzeba mu dać troche casu do nauki; p widać, ze mu zależy na tańcu, bo nawet mówił, że będzie trenował przez całą noc żeby było już lepiej :P -
...
-
-
kamila.
No mój faworyt to jest!! :) Rzeczywiscie nie popisał sie we wczorajszym odcinku, ale ja w niego wierze i mam nadzieje, ze jeszcze pokaże na co go stać, bo to widać, ze zależy mu na tym programie. Trzymam za niego mocno kciuki!! -
makdalenna
Hm.
fajnie chlopak tanczy, ale widac że te treningi bardz go męczą, bardziej niż innych, ale cóż wczoraj to była jego pierwsza lekcja [chyba.], mam nadzieje ze nauczy sie jeszcze duzo :).
xoxo. -
Dżastina
-
Anonim
-
kamila.
To były jego pierwsze lekcje, wiec sie nie dziwie, że mu nie za dobrze poszło... ale poprawi sie chłopak :) jak sie dostanie do finałowej 16-stki to już na bank będzie miał jedna osobe która będzie na niego wysyłać smsy (mnie) xD -
=Monia=
no i bedzie w tej 16-tce i tylko na niego bede głosowac!!!!!!!!! znam go wiec nie wypada nie głosować.... i tez moj faworyt i pare osób innych.........
A po za tym to program pokazali go akurat ze sobie nie radził a co było naprawde? a co z innymi stylami?? poprostu tak chcieli zeby go postrzegac..!!! -
kamila.
No on jest bardzo spoko chłopakiem :) Mam nadzieje,ze wezmą go do 16-stki hip hop np tańczy pięknie :) i stars sie bardzo w innych technikach dorównać innym :> wierze w jego mozliwosci i wiem, że stac go na duzo!! -
=Monia=
-
kamila.
a skad wiesz, ze sie dostał?; p nie wiadomo jeszcze... w następnym odcinku sie dowiemy :) -
Anonim
-
=Monia=
-
kamila.
-
kamila.
>Monia- bo tak lubie; P napisała:
>bo go znam...
a skad jeśli mozna wiedzieć?? ^^ -
Ann.
wlasnie, ja tez chce wiedziec, jesli mozna oczywiscie.(:
a wiesz kto jeszcze jest w 16-stce???(: -
Ann.
jesli wiesz, to napisz mi na priv jesli mozesz, bo moze nie wszyscy tu by chcieli wiedziec.(: -
kamila.
>Anusch :* napisała:
>wlasnie, ja tez chce wiedziec, jesli mozna oczywiscie.(:
>
>a wiesz kto jeszcze jest w 16-stce???(:
Nikt nie wie i Monia też nie wie na pewno... cos mi sie wydaje, ze ktos tu nas oszukuje ^^ bo każdy uczestnik, który pojechał do Buenos musiał podpisac kontrakt o poufność, że nie mogą mówić... też chciałam to wyciagnąć od Kasi Kubalskiej na gronie, ale nie mogla mi niestety napisac :(