XXXV Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w Warszawie [1566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Od Niedawna Zaczęły Się Rozgrywki Piłki Nożnej W Prusie! Jak Narazie Pierwsze Klasy "Koszą" Drugie! Nie Wiem, O Czym To Świadczy, Ale Można Być Pewnym, Że W Finale Występią Tylko 2 Drużyny Z Pierwszych Klas! Drugoklasiści Bójcie Się, Nadchodzi "Era Piłkarzy" :] !!
  • Kret

Tacy kurna sprytni jesteście??!! Dopiero urządziliście turniej jak odeszły trzecie klasy... :/
  • (;QrczaQ;)

czyżby pierwsze klasy były fajne? :D
  • w(L)odi

zamiast sie tak podniecac ze jakis turniej gracie zastanowcie sie kiedy ostatnio ktos z was wogole byl na prawdzimym meczu na estadio WP......
    pikniki
  • ~~ vvariat ~~

bo póki co nie ma po co chodzić na to estadio, a swoją drogą na legii jest lipa, że jak im idzie trochę gorzej to na mecz przychodzi zaledwie 5 tyś ludzi.
    a co do turnieju to faktycznie nie fair, że bez 3 klas. junior z ekipą coś tam grali, ale i tak najlepsze mecze były na betonie jeszcze.
  • .

cos tutaj pierdolicie panowie, honor 2gich klas zostanie uratowany i jestem pewnien ze na pewno w finale znajdzie sie PRZYNAJMNIEJ jedna 2ka. Zobaczysz
  • Anonim

Pożyjemy Zobaczymy, Może W Półfinale Się Jakaś Znajdzie Ale Nie W Finale!
    A Dowiedziałem Się Ze W PółFinale Ma Odrazu Bez Elimnacji (To Nie Fair :]) Grać Jakaś 3 Klasa Nie Wiem Jacyś Obroncy Tytułu, Ale Co to Za Obroncy Jak I Tak Straca Tytuł :D
  • Anonim

Pożyjemy Zobaczymy, Może W Półfinale Się Jakaś Znajdzie Ale Nie W Finale!
    A Dowiedziałem Się Ze W PółFinale Ma Odrazu Bez Elimnacji (To Nie Fair :]) Grać Jakaś 3 Klasa Nie Wiem Jacyś Obroncy Tytułu, Ale Co to Za Obroncy Jak I Tak Straca Tytuł :D
  • junior

o, krtek:]
  • w(L)odi

bart taka piosenka jest
    Czy wygrywasz czy nie.... w pyrlandi tez pewnie macie:p
  • Grono.Net

człowieku, nie jaraj sie tak bo nie oni stracą tytuł a ty dziewictwo :D uwazaj na dupe buahaha i nie wywyższaj sie bo to nie przystoi kulturalnym ludziom. Elo
  • Ania

Ja i tak uważam, że pierwsze klasy nie mają szans... Nie graliście jeszcze z 2D :D
  • Anonim

To Taki Żart Był!!
    Poprostu Niech Wygra Najlepszy, A Każdy Niech Ma Swoich Faworytów I Tyle
  • Grono.Net

Ja wiem ze to zart , tez zartuje :D
  • Ania

Wygra najlepszy... ale przynajmniej coś się w tej budzie dzieje :)
  • Anonim

Skoczek jeszcze was ogramy zobaczysz!
  • Anonim

Jasne :]
  • Madian

2A grala z 2D i dosatalismy w dupsko 4:1 . Ale jest jeszcze rewanz, wiec raczej 2D nie dostanie sie nigdzie dalej :D
  • Anonim

Piotrek - dlaczego Ty kazde slowo wielka litera piszesz??:>
  • ~~ vvariat ~~

włodi ale jak w pyrlandii jest baraż to na trybunach jest 8 tyś a jak legia jest 3 i przegrała 2 mecze to jest 5 tyś a miasto jest 4 razy większe pod względem ludności.
    co do szkolenego turnieju to niech ktoś napisze kiedy jest ten cały finał to bym przyszedł popatrzeć jaki poziom jest obecnie w prusie.
| |

z oddziałami dwujęzycznymi w Warszawie oczywiście. Uczniowie, nauczyciele, miłośnicy :) grono ...

XXXV Liceum Ogólnokształcace z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w zespole

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)