-
Anonim
Od Niedawna Zaczęły Się Rozgrywki Piłki Nożnej W Prusie! Jak Narazie Pierwsze Klasy "Koszą" Drugie! Nie Wiem, O Czym To Świadczy, Ale Można Być Pewnym, Że W Finale Występią Tylko 2 Drużyny Z Pierwszych Klas! Drugoklasiści Bójcie Się, Nadchodzi "Era Piłkarzy" :] !! -
Kret
Tacy kurna sprytni jesteście??!! Dopiero urządziliście turniej jak odeszły trzecie klasy... :/ -
(;QrczaQ;)
-
w(L)odi
zamiast sie tak podniecac ze jakis turniej gracie zastanowcie sie kiedy ostatnio ktos z was wogole byl na prawdzimym meczu na estadio WP......
pikniki -
-
~~ vvariat ~~
bo póki co nie ma po co chodzić na to estadio, a swoją drogą na legii jest lipa, że jak im idzie trochę gorzej to na mecz przychodzi zaledwie 5 tyś ludzi.
a co do turnieju to faktycznie nie fair, że bez 3 klas. junior z ekipą coś tam grali, ale i tak najlepsze mecze były na betonie jeszcze. -
.
cos tutaj pierdolicie panowie, honor 2gich klas zostanie uratowany i jestem pewnien ze na pewno w finale znajdzie sie PRZYNAJMNIEJ jedna 2ka. Zobaczysz -
Anonim
Pożyjemy Zobaczymy, Może W Półfinale Się Jakaś Znajdzie Ale Nie W Finale!
A Dowiedziałem Się Ze W PółFinale Ma Odrazu Bez Elimnacji (To Nie Fair :]) Grać Jakaś 3 Klasa Nie Wiem Jacyś Obroncy Tytułu, Ale Co to Za Obroncy Jak I Tak Straca Tytuł :D -
Anonim
Pożyjemy Zobaczymy, Może W Półfinale Się Jakaś Znajdzie Ale Nie W Finale!
A Dowiedziałem Się Ze W PółFinale Ma Odrazu Bez Elimnacji (To Nie Fair :]) Grać Jakaś 3 Klasa Nie Wiem Jacyś Obroncy Tytułu, Ale Co to Za Obroncy Jak I Tak Straca Tytuł :D -
junior
-
w(L)odi
bart taka piosenka jest
Czy wygrywasz czy nie.... w pyrlandi tez pewnie macie:p -
Grono.Net
człowieku, nie jaraj sie tak bo nie oni stracą tytuł a ty dziewictwo :D uwazaj na dupe buahaha i nie wywyższaj sie bo to nie przystoi kulturalnym ludziom. Elo -
Ania
Ja i tak uważam, że pierwsze klasy nie mają szans... Nie graliście jeszcze z 2D :D
-
Anonim
To Taki Żart Był!!
Poprostu Niech Wygra Najlepszy, A Każdy Niech Ma Swoich Faworytów I Tyle -
Grono.Net
-
Ania
-
Anonim
-
Anonim
-
Madian
2A grala z 2D i dosatalismy w dupsko 4:1 . Ale jest jeszcze rewanz, wiec raczej 2D nie dostanie sie nigdzie dalej :D -
Anonim
-
~~ vvariat ~~
włodi ale jak w pyrlandii jest baraż to na trybunach jest 8 tyś a jak legia jest 3 i przegrała 2 mecze to jest 5 tyś a miasto jest 4 razy większe pod względem ludności.
co do szkolenego turnieju to niech ktoś napisze kiedy jest ten cały finał to bym przyszedł popatrzeć jaki poziom jest obecnie w prusie.