XXXIII L.O. W-wa, tzw. Kopernik [1822]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grzegorz

Ma ktoś jakieś pomysły gdzie by pojechać po tych maturach? Skosiu ma działkę nad Zalewem i zaprasza. Albo może w ogóle wybrać sie jakąś ekipa gdziekolwiek byle z dala od tego smrodu tutaj. Hmmm??
  • Lady Nat

Grzesiu.....najpierw seria imprez- 3dniowa u Grace, potem u mnie i ktoś jeszcze się odgrażał...:))
  • Grono.Net

eeee ja nie zdawalem matury, ale jak chcecie to moge napisac taka probna, to co? Natalko wkrecisz mnie na imprezke ?:P
  • Lady Nat

Szuba.....skąd ja wiedziałam, że zadasz to pytanie? spoko- jeden warunek- trzeba skończyć kopernika w tym roku....wiesz to da się zrobić w każdej klasie:PPPP
  • Grono.Net

osz Ty :P NO wiesz co... swojego bodyguarda... musisz mnie jakos wkrecic. MOZE ZA LADNY USMIECH ??? Ooooo wiesz co znalazlem ostatno w domu w szafie? Lusterkeczko mowiace prawde!!! I jak sie spytalem lustereczka: "Lustereczko powiedz przecie kto zda mature swietnie i jest najwspanialszy w swiecie?" To mi lustereczko powiedzialo: "Och szubercie o jakiez ty pytasz bzdety, przejdz sie lepiej do NAtalii Kalety, ona to bowiem urocza i inteligentna, a na dodatek nad wyraz ponetna!"
    to co bedzie z ta imprezka ?:P
  • Lady Nat

o matko, .......błagam..... coś czuję, że jak Cie zaproszę to będe miała cały dom w wazelinie.....:P:P:P
  • Grono.Net

phi, ja tam po prostu chce byc mily :P
  • Lady Nat

no dobra dobram, zgrywam się....wpadaj jak chcesz,tylko jeszcze nie wiem kiedy:PP
  • lifeSKUNX

mhahahaha aż wstyd was czytać... Nati wazelina to zbyt miłe...a tak wtedy Marianowi dosrałas (pardon) Prosze pwoeidz coś, sama ostatnio sie ze mną zgodziłaś ze nie lubisz słowa "słodkie"; -)
  • Lady Nat

powiem Ci blanc, że miałam duuuży problem jak skomentować takie delikatne wkręcanie sie na impresski......ale umówmy się- złośwlości do Mariana nie dadzą sie z tym porównać, bo do Mariana to jest wyzywanie, znaleźć tekst na taaaaaaaaak wysokim poziomie, żeby go zaskoczył. A tu...nie ma zabawy::P:P:P
  • Anonim

Szkoda, że ja taki romantyk nie jestem ....:)
    PS. Fletu, fajne zdjęcie !!!:)
  • lifeSKUNX

hahaha świeta racja...rzeczywsice olać to należy soczyscie...ale yhh aż mnie skeciło; -)

Ejże czyżbyś farbę jakąś inszą na swą czuprynę smarnęła?
  • Grace

tak właśnie,dobrze, Nat,dzieki za reklamę-jest bardzo potrzebna. Grzesiu, to do Ciebie i facetów od WAs- u mnie na działce od 21 maja :) Potem chętnie i u Nat i u Skosia :)
  • Grono.Net

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Anonim

zdecydowanie dzialkujemy,tego trzeba naszym skolatanym trudami egzaminow duszom...:) oby do 21.05;)
  • Grace

bardzo siem cieszem,oby jak najiecej osób miało tam jak dojechać :) tylko termin przesuwamy na od 24.05.aby wszyscy piszący francuski sotarli :)
  • Grzegorz

To w cipke. Wiecie może kiedy są wyniki z matur (m później tym lepiej) ?
  • Lady Nat

szczerze mnie to pier....... nie jestem zainteresowania datą, kirdy to dowiem sie jak napisałam maturę grzesiu:P:P

Ita, owszem jestem ruda ze wskazaniem na "jestem" a nie na "ruda" bo na tej czuprynie nic sie nie trzyma:PP a - i blada BTW :)
  • Anonim

fajnie,ze juz planujemy to co bedzie "PO" ale narazie niestety jest jeszcze wkurzajace "PRZED" a no i najgorsze bedzie "W TRAKCIE" mam tylko nadzieje,ze damy rade;)
  • Ximinez

<belt>BLEEEEEEE</belt>
    Szuba, nie pisz takich tekstow, bo sie porzygac mozna od slodkosci, wazeliniarstwa i zakamuflowanego (nieudolnie) podrywu :P
  • 1
  • 2
| |

absolwenci, uczniowie, i cała reszta ekipy dawnej i obecnej Kopernika :]

Fotki

Miejsca grona (3)