- 1
- 2
-
Ryszawa
Jestem z pierwszej klasy i widzę, że udziela sie tu dużo absolewntów naszego LO. Mam prośbe, piszcie kto i jaką metode zna na konkretnego belfra. Jacy uczą dowiedzieliscie sie juz w poprzednich tematach. Sądze, że innym też sie to przyda. Z góry big THX (bozia w dzieciach wynagrodzi ^_^) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Ryszawa
Pytam tak dokladnie o profke od biologii (nie wiem jak sie nazywa ale taka niska, blodynka, starsza, podobno nigdy sie do pracy nie spóźniła), Stndard chyba prof, Furmankiewicz. I ja PERPCIA jestem a nie Pcia :P:P:P -
marzkija
hehe; ) ja znam sposob na:
1. Marie (danilczyk od ruskiego): wystarczy zapytac: " a moze dzis zamiast lekcji herbatki sie napijemy?"; ) i klasowka z glowy; )
2. na furmankiewicz dobrym sposobem jest rozmowa o kosmetykach ( mozna podrzucic jakis katalog;) ) albo powiedziec ze ma ladne buty i temat lekcji z glowy; ) przetestowane i opatentowane przez klase 4D; )
3. arek od wf-u lubi dobre kawaly wiec mozna poogladac "maraton usmiechu" a cwiczenioe masz z glowy na caly rok i gwarantowane 5 na koniec; )
4. olszanicka - wystarczy rzucic krotkie "i tak my nie zdamy matury" a ona od razu zaczyna " wy mi nawet tak nie mowcie! zdacie na pewno jak sie zaczniecie uczyc...!!!" itd az do konca lekcji... no moze do polowy; )
narazie tyle pamietam ale mam nadzieje ze sie przyda komus; )
PS.ta od biologii to nie przypadkiem Bogucka??? na nia nie ma sposobu... chociaz... mozesz sprobowac wziac ja "na film".po prostu cala klasa mowi ze chcialaby obejrzec film zwiazany z tematem lekcji; ) czasami sie udawalo; ) tym sposobem obejrzelismy chyba z 10 razy ten sam ale za kazdym razem byl tak samo "fascynujacy"; ) przynajmniej lekcja jakos minela; ) -
Ina Saratus
To Bogucka jeszcze pracuje ?? ona chyba juz z 5 lat na emeryture sie wybiera :) wice dyrka tez sie nie da przekabacic ... formalista z niego ehhh ale i tak najlatwiej bylo z p.stepniak podobnie jak z danilczyk ... herbatka pogadanka... klasy "d" zawsze maja swoje sposoby :D -
Ina Saratus
a no i sluszna uwaga Beatko co do tego 1/2 litra ... to szkola to jedno wielkie bagno... no moze melina ... przykre mowic tak o swojej bylej szkole ale prawda w oczy kole :( -
Grzybcia
Hehe.. na Bogucką to Marzenka Śliwowska miała sposób:-D Tak sie kiedys ucieszyła,ze tamta nie idzie na emeryture, że jej żebra połamała:-P hahaha!! później za kazdym razem uciekała przed nią na zaplecze:-P
Sposób na nia to na serio się troche pouczyć i wtedy się cieszy. To jest kochana kobitka, na nią nie trzeba sposobów szczerze mówiąc...
Hehe.. a jeszcze nie wiem jak ale my to miałyśmy sposób na Mrozowską/Biernacką, no nie Marzka?!:-D
Nawet z nią "Dzień Świra" na zajęciach oglądałyśmy..hehe.. kurde, uwielbiam tą kobiete! Pomimo,że jest tak złośliwa..:-P ale co prawda to prawda, ze jest w tym mistrzynią:-D
Jak komuś dosrała to po maxie..hehe -
gorim1
na bogucką dobrym sposobem było zajmowanie się akwarium (niektórzy pamiętają te całe zajęcia spędzone na zmianie wody) prośba o film.
-
gorim1
a poza tym nauka nauka i jeszcze raz nauka (ja nie uczyłem się wcale no prawie) -
X₂
Dyrka ma jutro urodziny... wiec zasze mozna cos zakupic... bo zawsze to bedzie prezent:) a w tedy zawsze troche lepiej ze zdaniem niz bez obdarowania tej pani... -
~~Natalia~~
nie byłabym taka pewna...dyra..lubi prezenty to fakt..alee w zdaniu nic Ci nie pomoze..lepiej uderzyc do Biernackiej..jesli chodzi o zdanie..:P -
jarz
-
-
Anonim
-
-
rere manade
furmankiewicz przed klasówką możecie kupic jakies bursztyny, najlepije naszyjnik hehhe. napewno przełoży -
Anonim
>rere manade napisał
>furmankiewicz przed klasówką możecie kupic jakies
>bursztyny, najlepije naszyjnik hehhe. napewno przełoży
Ale przecież jej już nie ma. Po co wyjmować trupa z szafy ?
- 1
- 2
|
|
Zapraszam wszystkich byłych, obecnych no i przyszłych czarniecczyków do powymieniania doświadcze...
XLVI Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Integracyjnymi
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce