XLIX LO im. J.W.Goethego -Getto- [1463]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

byliście jak nie to pojedźcie melanż goni melanż
  • Zolt

moze w przyszlym roku sie wybiore...
  • Zolt

moze w przyszlym roku sie wybiore... a tak to bylem na bilaej szkole z nim 2 razy :D
  • Anonim

nnie biała szkoła to pikuś on dopiero ze swoim kolegom dareczkiem robi sie na serio imprezowy i to w wakacje musi byc na obozie od kosza a na zimowych obozach on sie tylko rozgrzewa ale to malo alkoholu.....
  • Kurzy

taaa obóz z nawrotem to jedna z lepszych rzeczy która może sie przytrafić w getcie... serio :D Myśli że jak bierze na plaże instruktora narciarstwa(czyt. Pan Darek, który jest ogólnie zajebistym faciem i dużo może wypić) to to nie jest podejrzane :D Uważam że gettowicz który nie był na obozie z Grzesiem N. nie jest prawdziwym gettowiczem. Powiedzmy że białe szkoły też się liczą; ]
  • Anonim

Ale obozy z koszem w tle sa liczone podwojnie
  • Zolt

a kto powiedzial, ze dareczka nie bylo na bialej? Byl. Kurak, dzieki - czuje sie gettowiczem :P
  • Kurzy

wiem, on jest instruktorem narciarstwa :D Ale naprawde bardzo przyjemny i wyrozumialy człowiek :D
  • Anonim

nawet ognia do fajurka da spoczko ziommm
  • Kurzy

nie byłeś a wiesz :D
  • Anonim

ale co najwazniejsze bede ale bedzie picie o jaaaaaaaaaaaaaaa .blog peel
  • ..::pepe::..

uwazajcie tylko na nawrota bo jak mu sie jego alko skonczy to lazi po pokojach i konfiskuje :]
    hyhy wujek dobre melanze robi - 4 razy bylem i polecam kazdemu!
  • KOwoc - kanalia

>>uwazajcie tylko na nawrota bo jak mu sie jego alko skonczy to lazi po pokojach i konfiskuje :]

hahahaha...noooom :D

"jak jest chlopaki??"
    "jak sytuacja panowie??"
    "czyj jest ten wYprost??"

LOL+
  • Anonim

nie wypasiony txt byl
    nawrot:no jak tam byles piotrek u lekarza???
    Uczen:Nie ni byłem nie mogłem
    Nawrot: Aha a co Ci przepisał????

no halo
  • Anonim

phehehhe:)
  • Anonim

ja bylem raz i bylo fajnie...

"grzesiu jak sie czujesz?
    - dobrze.
    no ja lubie jak grzesiu sie dobrze czuje"

no i mowil to z czerwonym nochalem oczywiste :)
  • Anonim

najlepiej jest jak on nas uczy grac w kosza non stop to samo trening w kosza no ha i te jego rzuty z haka do kosza no hallo
    P-O-Z-D-R-O-!-!-!
  • KOwoc - kanalia

Hehehehehehe...i jego rady na meczach:
    "zebrac"
    "obronic"
    "rzucic"
    ale najlepsza akcje mielismy kiedys jak gralismy ze Staszicem...atakujemy i nagle sedzia odgwizdal faul naszego zawodnika, bo zrobil ruchoma zaslone...
    Nawrot: Jaki faul panie sedzio !!??
    Sedzia: No jak to jaki...ruszal sie podczas stawiania zaslony i podszedl pod zawodnika !!
    Nawrot: No ale zeby od razu to gwizdac...

hehehehe :D
  • Marco Polo

Najlepszą rzeczą, jaką wspominam z Gettego są właśnie wyjazdy z Nawrotem; byłem z "Gufrem" 3 razy na nartach we Włoszech; masa pozytywnych wspomnień...
    Kto nie był a ma jeszcze okazję pojechać ( ja już sie niestety nie łapie ) to polecam!!
  • Anonim

no bez kitu zna nartach tez sie mozna z nim nastukać slyszalem ze nawrot sie tak w zimie rozgrzewa by tylko nie zamarznac ze hoho
    P-O-Z-D-R-O-!-!-!
| |

Słowa są chyba zbędne... ale... gwoli jasnosci... Dla tych co są przed, dla tych co są po i dl...

LXIX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)