-
Anonim
-
Zolt
-
Zolt
moze w przyszlym roku sie wybiore... a tak to bylem na bilaej szkole z nim 2 razy :D -
Anonim
nnie biała szkoła to pikuś on dopiero ze swoim kolegom dareczkiem robi sie na serio imprezowy i to w wakacje musi byc na obozie od kosza a na zimowych obozach on sie tylko rozgrzewa ale to malo alkoholu..... -
-
Kurzy
taaa obóz z nawrotem to jedna z lepszych rzeczy która może sie przytrafić w getcie... serio :D Myśli że jak bierze na plaże instruktora narciarstwa(czyt. Pan Darek, który jest ogólnie zajebistym faciem i dużo może wypić) to to nie jest podejrzane :D Uważam że gettowicz który nie był na obozie z Grzesiem N. nie jest prawdziwym gettowiczem. Powiedzmy że białe szkoły też się liczą; ] -
Anonim
-
Zolt
a kto powiedzial, ze dareczka nie bylo na bialej? Byl. Kurak, dzieki - czuje sie gettowiczem :P -
Kurzy
wiem, on jest instruktorem narciarstwa :D Ale naprawde bardzo przyjemny i wyrozumialy człowiek :D -
Anonim
-
Kurzy
-
Anonim
ale co najwazniejsze bede ale bedzie picie o jaaaaaaaaaaaaaaa .blog peel -
..::pepe::..
uwazajcie tylko na nawrota bo jak mu sie jego alko skonczy to lazi po pokojach i konfiskuje :]
hyhy wujek dobre melanze robi - 4 razy bylem i polecam kazdemu! -
KOwoc - kanalia
>>uwazajcie tylko na nawrota bo jak mu sie jego alko skonczy to lazi po pokojach i konfiskuje :]
hahahaha...noooom :D
"jak jest chlopaki??"
"jak sytuacja panowie??"
"czyj jest ten wYprost??"
LOL+ -
Anonim
nie wypasiony txt byl
nawrot:no jak tam byles piotrek u lekarza???
Uczen:Nie ni byłem nie mogłem
Nawrot: Aha a co Ci przepisał????
no halo -
Anonim
-
Anonim
ja bylem raz i bylo fajnie...
"grzesiu jak sie czujesz?
- dobrze.
no ja lubie jak grzesiu sie dobrze czuje"
no i mowil to z czerwonym nochalem oczywiste :) -
Anonim
najlepiej jest jak on nas uczy grac w kosza non stop to samo trening w kosza no ha i te jego rzuty z haka do kosza no hallo
P-O-Z-D-R-O-!-!-! -
KOwoc - kanalia
Hehehehehehe...i jego rady na meczach:
"zebrac"
"obronic"
"rzucic"
ale najlepsza akcje mielismy kiedys jak gralismy ze Staszicem...atakujemy i nagle sedzia odgwizdal faul naszego zawodnika, bo zrobil ruchoma zaslone...
Nawrot: Jaki faul panie sedzio !!??
Sedzia: No jak to jaki...ruszal sie podczas stawiania zaslony i podszedl pod zawodnika !!
Nawrot: No ale zeby od razu to gwizdac...
hehehehe :D -
Marco Polo
Najlepszą rzeczą, jaką wspominam z Gettego są właśnie wyjazdy z Nawrotem; byłem z "Gufrem" 3 razy na nartach we Włoszech; masa pozytywnych wspomnień...
Kto nie był a ma jeszcze okazję pojechać ( ja już sie niestety nie łapie ) to polecam!! -
Anonim
no bez kitu zna nartach tez sie mozna z nim nastukać slyszalem ze nawrot sie tak w zimie rozgrzewa by tylko nie zamarznac ze hoho
P-O-Z-D-R-O-!-!-!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Słowa są chyba zbędne... ale... gwoli jasnosci... Dla tych co są przed, dla tych co są po i dl...
Miejsca grona (1)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
- Dodaj miejsce